slimme thermostaat
Home » Slimme thermostaat » Slimme thermostaat aanbiedingen

Slimme thermostaat aanbiedingen

Slimme thermostaat kopen vanaf € 69,95

Menu
  • Aanbiedingen

Bij het kopen van een nieuwe slimme thermostaat is het altijd slim om deals van bijvoorbeeld energieleveranciers te checken. Zo kun je vaak een gratis slimme thermostaat krijgen bij een nieuw energiecontract of krijg je korting op apparaten waarmee je de thermostaat in huis kunt uitbreiden. Denk hierbij aan slimme radiatorknoppen.

Om je te helpen bij het ontdekken van actuele slimme thermostaat aanbiedingen, hebben we de mooiste op een rij gezet van verschillende webshops. Het gaat vaak om een combinatie-deal, waarbij je een compleet pakket met korting kunt kopen.

Slimme thermostaat met gratis verzending

De meeste webshops bieden gratis verzending aan. Wel dien je de voorwaarden goed te kennen, hieronder hebben we enkele webshops opgesteld die gratis verzending aanbieden tegen bepaalde voorwaarden. Bespaar simpelweg op de verzendkosten door te kiezen voor een webshop die de verzending gratis voor je uitvoert.

coolblue smart home webshop

Gratis verzending bij Coolblue!

Coolblue verzend je pakketje gratis. Bestel je slimme thermostaat bij Coolblue.nl en deze wordt gratis de volgende dag bezorgd.

bol.com smart home webshop

Gratis verzending bij Bol.com

Bij Bol.com is de verzending gratis vanaf een orderbedrag van € 20,-. Over het algemeen zijn thermostaten duurder dan € 20,- dus ook bij Bol.com is de verzending gratis.

50five smart home webshop

Standaard gratis verzending bij 50Five!

Bij 50Five kun je altijd gebruik maken van een gratis verzending, hoe goedkoop de deurbel dan ook is. Ook retourneren is helemaal gratis!

Slimme thermostaat met korting

Het is altijd interessant om naar thermostaten te kijken die korting hebben. Ook hiervoor hebben we gekeken naar de actuele slimme thermostaten die in de aanbieding zijn.

coolblue smart home webshop

Combinatiekorting met radiatorknoppen

Bij Coolblue.nl krijg je korting wanneer je producten met elkaar combineert. Het kan dus interessant zijn om direct radiatorknoppen er bij te bestellen en ontvang tot 10% extra korting!

50five smart home webshop

Kortingscodes van 50five

Check altijd voordat je iets besteld of er nog actuele kortingscodes zijn. Momenteel heeft 50five een kortingscode waarmee je 10% bespaart op diverse aankopen.

bol.com smart home webshop

Slimme thermostaat met smart speaker

Bekijk ook altijd bij Bol.com naar voordeelbundels, momenteel krijg is er een voordelige bundel met een Google Nest Thermostat en een Google Mini.

Tweedehands slimme thermostaat

Via verschillende webshops worden ook tweedehands of tweedekans producten aangeboden. Vaak zijn die producten die besteld zijn door consumenten en weer geretourneerd zijn. Met het product is helemaal niks mis mee en vaak helemaal nieuw. Het kan alleen zijn dat verpakking van het product wat beschadigd is of dat het folie er niet meer om heen zit. Om deze producten toch nog te verkopen worden ze aangeboden met een korting, bekijk hieronder actuele tweedehands slimme thermostaten.

coolblue smart home webshop

Tweedekans thermostaten bij Coolblue!

De thermostaten zijn bijna allemaal nog volledig nieuw. Het kan voorkomen dat er een kleine beschadiging aan de verpakking zit, bekijk alle tweedekans thermostaten van Coolblue!

bol.com smart home webshop

Korting op de Google Nest E Thermostat

Koop de Google Nest E Thermostat tweedehands en geniet van korting op het product. Vaak is de verpakking van het product beschadigd en is het product nog helemaal nieuw.

Tips voor slimme thermostaten aanbiedingen

Voordat je een slimme thermostaat koopt kan het voordelig uitpakken wanneer je eerst even de aanbiedingen vergelijkt van verschillende aanbieders. Vaak wordt een product bij verschillende aanbieders aangeboden voor de zelfde prijs, echter verschilt het soort aanbieding vaak. Check daarom altijd het product bij verschillende leveranciers. Dit is een tip die je waarschijnlijk al toepaste, maar hieronder hebben we nog meer tips voor je opgesteld:

  • Check of er actuele kortingscodes zijn: hierboven heb je al misschien enkele kortingscodes gezien. Met deze kortingscode bespaar je snel op je aankopen.
  • Neem een kijkje op de sales pagina: vaak zijn er op webshops ook salespagina’s vinden.
  • Kijk naar slimme thermostaat voordeelpakketten: het is interessant om direct thermostaatknoppen aan te schaffen bij een thermostaat. Vooral wanneer je hier ook nog korting bij krijgt.
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief: elke webshop heeft bijna wel een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief staan vaak actuele aanbiedingen en kortingscodes.

Soorten thermostaat aanbiedingen

Er zijn diverse soorten aanbiedingen. De meest voorkomende aanbiedingen heb ik hieronder opgesteld, zodat je bij het kopen van een slimme thermostaat hier nog op kunt letten:

  • Cash-back acties: het komt wel eens voor dat producten worden aangeboden met een cash-back acties. Na het aanschaffen van het product kun je de cashback terugvragen en krijg je een deel van het betaalde geld terug.
  • Nieuwsbrief korting: sommige nieuwsbrieflezers krijgen standaard korting, wanneer zij ingeschreven staan.
  • Gratis verzending: let bij gratis verzending op de voorwaarden. Wel kan het voordelig uitpakken wanneer je voor een webshop kiest die de verzending gratis afhandelt.