Slimme thermostaat: de beste Black Friday deals op een rijtje

Rob Tigchelaar Laatste update: 13-11-2020

Een slimme thermostaat is een handige tool om de warmte in je huis te regelen. In verband met Black Friday zijn er nu vele aanbiedingen die de aanschaf van zo’n thermostaat een stuk goedkoper maken. We gingen daarom op zoek naar de allerbeste deals van dit jaar en merkte dat sommige nu goedkoper zijn dan ze ooit geweest zijn.

slimme-thermostaat-black-friday

Slimme thermostaat © Unsplash

Slimme thermostaat deals rond Black Friday

Wij merken dat steeds meer mensen kiezen voor een slimme thermostaat, gezien de vele mogelijkheden die zo’n apparaat met zich meebrengt. Dit wordt ook door verschillende webshops opgemerkt, die daar met Black Friday maar al te graag op inhaken. Dit zijn de scherpste Black Friday deals die we tegenkwamen:

nest slimme thermostaat

24% korting op de Google Nest Thermostaat bij Bol.com

Deze slimme thermostaat helpt je bij het regelen van de temperatuur. Tijdelijk is hij in prijs verlaagd: van €249,- nu voor €189,-.

tado-thermostaat

Slimme Tado thermostaat nu met 35% korting bij Bol.com

Regel met deze slimme thermostaat van Tado gemakkelijk via je smartphone het klimaat in je huis. Hij kost bij bol.com nu tijdelijk maar €129,-.

tado-slimme-radiatorknoppen

Twee slimme radiatorknoppen voor €105,- bij Bol.com

Je kunt deze slimme radiatorknoppen van Tado in verschillende hoeveelheden kopen. Voorheen waren twee stuks €149,- bij Bol.com, maar nu tijdelijk €105,-.

Welke voordelen heeft een slimme thermostaat?

Er zijn verschillende voordelen die een slimme thermostaat met zich meebrengt. Deze zorgen er samen voor dat het een goede keuze is om tot zo’n slimme variant over te gaan. In ons slimme thermometer advies lieten we je al weten dat zo’n apparaat tot de basis van je smart home behoort. Dit is een greep uit de voordelen die we daar benoemen:

  • Je wordt bewuster van je energieverbruik
  • Een slimme thermostaat bedien je op afstand, wel zo makkelijk!
  • Veel modellen zijn zelflerend en passen zich automatisch aan

Al met al dus erg handig voor in je huis en een stuk slimmer dan een oude thermostaat. Wanneer je door zo’n slimme thermostaat bewuster omgaat met je energieverbruik, is de kans groot dat je met je aankoop op den duur zelfs geld bespaart.

Bekijk ook de vele andere Black Friday aanbiedingen rondom smart home

Naast zo’n slimme thermostaat zijn er nog vele apparaten die iets toe kunnen voegen aan je smart home. Wel kan het prijzig zijn om de beste smart home producten in huis te halen, het is dan ook altijd handig om aanbiedingen in de gaten te houden. Neem een kijkje bij de Black Friday deals van dit jaar en zie waar je nu tijdelijk allemaal op kunt besparen.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *