slimme thermometer advies
Home » Slimme thermometer » Top 10 slimme thermometers

Top 10 slimme thermometers 

Slimme thermometer kopen vanaf € 29,95

  • Top 10

Slimme thermometers zijn heel handig wanneer je vaak temperatuur dient te meten. Eenvoudig stuurt het apparaatje de gegevens door naar je smartphone en hierop kun je de gegevens vergelijken met eerdere gemeten gegevens. Er zijn diverse soorten en maten thermometers, vandaar dat ik deze top 10 slimme thermometers voor je heb opgesteld.

In deze top 10 vind je de beste slimme thermometers op dit moment. De thermometers staan hieronder weergegeven met een korte beschrijving over het product. Het verschil van de thermometers zit hem vooral in de meting. Er zijn namelijk thermometers die op verschillende manieren kunnen meten. Dit kan bijvoorbeeld via het hoofd met infrarood of met een sensor op de thermometer.

nokia beste slimme thermometer

1. Nokia slimme lichaamsthermometer 

De beste slimme thermometer van dit moment is die van Nokia. Met deze thermometer meet je de temperatuur op het hoofd waar de slagader zit. Automatische stuurt de thermometer de gegevens door naar je smartphone. Hier kun je eenvoudig de gemeten temperatuur bekijken. Ook onthoudt deze thermometer de gegevens en kun je deze vergelijken met verschillende dagen.

oblumi tapp slimme thermometer

2. Oblumi tapp thermometer

Een zeer klein apparaatje die je smartphone veranderd in een slimme thermometer. Door een gratis applicatie te downloaden en het apparaatje via de aux-ingang te verbinden met je smartphone, meet je de temperatuur en dit wordt direct weergegeven op je smartphone.

motorola smart thermometer

3. Motorola MBP69SN

Een zeer nauwkeurige slimme thermometer van Motorola. Deze meet de temperatuur door het apparaatje in de deur te stoppen. Via Nursery app kun je de gegevens bekijken en deze worden automatische onthouden.

4. Beurer FT95 thermometer

Een slimme thermometer die de temperatuur meet via infrarood. Via Bluetooth verbind je een smartphone met deze thermometer, waardoor de gemeten gegevens automatische door gestuurd worden.

Bewell Connect thermometer

5. Bewell Connect thermometer

Deze thermometer van Bewelll meet de temperatuur via het voorhoofd. Door een verbinding met je smartphone krijg je direct alle gegevens binnen, deze kun je dan eenvoudig vergelijken met eerdere gemeten gegevens.