slimme stekker
Home » Slimme stekker » Slimme stekker aanbiedingen

Slimme stekker aanbiedingen

Slimme stekker kopen vanaf € 18,99

Menu
  • Aanbiedingen

Een slimme stekker is onmisbaar in elke smart home. Hoewel het je misschien al duidelijk is welke slimme stekker je het beste kunt kiezen, is het slim altijd even te kijken naar actuele aanbiedingen. Zo kun je vaak enkele euro’s besparen door te zoeken naar een optie tot gratis verzending of door slimme stekkers in een complete set aan te schaffen.

Wij hebben een overzicht gemaakt met actuele slimme stekker aanbiedingen. Neem een kijkje en bespaar direct op je aankoop!

Slimme stekker met gratis verzending

Met een gratis verzending kun je al snel enkele euro’s op makkelijke wijze besparen. Met een relatief goedkope slimme stekker bespaar je op die manier al snel meer dan 10%. Er zijn diverse webshops die een standaard gratis verzending hanteren of bij een minimaal aankoopbedrag.

coolblue smart home webshop

Gratis verzending van je WiFi stekker

Bespaar direct op verzendkosten door je slimme stekker bij Coolblue te kopen. Je geniet altijd van een gratis verzending!

bol.com smart home webshop

Vanaf € 20,- gratis verzending van slimme stekker

Wanneer je een stekker op het oog hebt van meer dan € 20,-, kun je bij Bol.com genieten van een gratis verzending.

Slimme stekker met korting

Heel vaak zijn er speciale (tijdelijke) aanbiedingen voor een slimme stekker in de vorm van een percentuele korting. Ook combinatiedeals komen veelal voor: hierbij krijg je korting bij grotere hoeveelheden. Dit is handig als je er toch meerdere nodig hebt voor je woning!

coolblue smart home webshop

Tot € 10,- korting op slimme stekkers

Zo nu en dan ontdek je bij Coolblue aanbiedingen voor slimme stekkers met korting oplopend tot € 10,-.

bol.com smart home webshop

Vanaf 10% korting op slimme stekkers!

Bij Bol.com zijn slimme stekkers in de aanbieding met korting vanaf 10%. Besparen maar!

Tweedehands slimme stekkers

Wist je dat steeds vaker slimme stekkers als tweedehands worden aangeboden bij grotere webshops als Coolblue en Bol.com? Je hoeft je vaak geen zorgen te maken over beschadigingen: de stekkers worden gecheckt door de shops voor ze als ‘retourdeal’ of ‘tweedekans’ opnieuw verkocht worden.

coolblue smart home webshop

Voordelige Tweedekans Slimme stekkers

Bij Coolblue ontdek je nu veel slimme stekkers die als Tweedekans worden aangeboden. Vaak kun je hiermee al tientallen euro’s besparen op specifieke modellen.

bol.com smart home webshop

Retourdeals met korting tot 15%

Neem een kijkje bij de tweedehands slimme stekkers bij Bol.com en pak korting tot 15%!

Extra tips voor korting op slimme stekkers

Een slimme stekker is vaak niet enorm prijzig, tenzij je van plan bent om er meerdere kopen. En dat is nu net bij een smart home vaak het geval: je ontdekt de verschillende voordelen van een apparaat en het uitbreiden kan beginnen.

Wanneer jij van plan bent om er meerdere kopen, heb ik wat handige tips op een rij gezet die je kunnen helpen bij het besparen van je aankoop.

  • Koop slimme stekkers in een set: vaak kun je genieten van schaalvoordelen bij slimme stekkers. Zo zijn er pakketten te vinden waar je tot wel 10% op kunt besparen als je er meerdere koopt. Handig als je weet dat je er toch minimaal vier nodig zult hebben.
  • Ga op zoek naar basispakketten: er zijn in diverse webshops basispakketten voor een smart home te vinden, waar ook vaak een slimme stekker bijgeleverd wordt. Begin je net met een smart home? Dan kan het slim zijn om op deze manier je slimme stekker te fiksen.
  • Vraag je energieleverancier: vaak bieden energieleveranciers hun eigen slimme stekkers aan. Het voordeel voor jou? Ze hebben vaak aantrekkelijke prijzen voor hun klanten. Een extra voordeel is dat deze slimme stekkers natuurlijk altijd compatibel zijn met bijvoorbeeld de slimme thermostaat die ook bij desbetreffende energieleverancier hoort.

Veel voorkomende slimme stekker aanbiedingen

Er zijn diverse soorten aanbiedingen en korting bij slimme stekkers te ontdekken. Zo is er soms de mogelijkheid tot de inschrijving van een nieuwsbrief, waarbij je direct een percentuele korting krijgt bij je eerstvolgende aankoop. Bekijk altijd of er sprake is van de volgende soorten aanbiedingen bij een slimme stekker:

  • Gratis verzending van je slimme stekker: in veel gevallen hanteren webshops een gratis verzending bij een minimale aankoopwaarde. Echter ben ik ook voorbeelden tegengekomen waarbij er een speciale gratis verzending regel was bij slimme stekkers. Altijd even checken dus.
  • Slimme stekkers in de sale: de bekende sale- of aanbiedingpagina is altijd slim om even te bezoeken. Bekijk het aanbod en filter op slimme stekkers om te zien welke modellen je met korting kunt kopen.
  • Slimme stekker voordeel-pakketten: zoals ik net al aangaf is het voordeelpakket ook een slimme manier om te besparen op je slimme stekker. Check of een webshop dit soort pakketten aanbiedt, wellicht is daar net die slimme stekker te vinden die jij wilt kopen.
  • Algemene smart home aanbiedingen: uiteraard heeft een webshop ook vaak algemene aanbiedingen. Zo heeft bijvoorbeeld webshop 50Five vaak een algemene kortingscode, die je voor al het smart home apparatuur in een bepaalde sectie kunt gebruiken.