Slimme stekker Toon koppelen

slimme stekker toon koppelen

Als je een Toon slimme thermostaat in huis hebt geïnstalleerd, kun je de wens hebben om hierbij gebruik te maken van slimme stekkers. Zo geniet je nog meer van de verschillende voordelen van Toon. Met een slimme stekker kun je namelijk het energieverbruik van diverse apparaten bekijken en op afstand stopcontacten uit- of aanzetten. Het is natuurlijk wel de vraag welke slimme stekker je kunt koppelen aan Toon. Op deze pagina vind je slimme stekker Toon modellen. De slimme stekker koppelen aan Toon is dan mogelijk!

Waarom een slimme stekker koppelen aan thermostaat?

Bij een slimme thermostaat is het een goede keuze om gebruik te maken van slimme stekkers. Deze stekkers hebben diverse slimme functies waarmee je in combinatie met een thermostaat enorm veel energie kunt besparen. Met een slimme stekker kun je het volgende:

  • Apparaten die onnodig stroom gebruiken op een afstand uitzetten
  • Energieverbruik per stopcontact bekijken
  • Apparaten bedienen via je smartphone
  • Oude armaturen veranderen in slimme verlichting

De slimme stekker dient bij het juiste gebruik wel gekoppeld worden met je slimme thermostaat. Het is altijd aan te raden voor je overgaat tot aankoop, te checken of desbetreffende stekker met jouw thermostaat gekoppeld kan worden.

Wanneer de stekker gekoppeld kan worden kun je vervolgens acties middels je slimme thermostaat (bijvoorbeeld Toon) uitvoeren met slimme stekkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘Geofencing’, waarbij de thermostaat apparaten uit kan zetten als de laatste persoon in huis het huis verlaat en op een enige afstand is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts