Slimme lamp van Ring: dit is wat we weten

Bram Tigchelaar Laatste update: 05-01-2022

Ring breidt haar aanbod uit met een slimme lamp, zo blijkt uit een registratie bij de FCC. De slimme lamp van Ring heeft een PAR38 vorm en zal werken met bluetooth. Hij lijkt zowel los als in combinatie met andere Ring producten te gebruiken. Op dit moment is het nog onbekend wanneer hij verkrijgbaar zal zijn.

slimme-lamp-nest-ontwerp

Ontwerp van de slimme lamp van Ring © FCCID.io

Ring kennen we al van verschillende videodeurbellen en beveiligingscamera’s, maar het lijkt er op dat zij haar aanbod gaat uitbreiden. Er verscheen namelijk een registratie voor een “Ring Smart Lightbulb” op de website van de United States Federal Communications Commission, zo liet Dave Zatz weten in een recente tweet.
Het gaat om een slimme lamp met een PAR38 lampvorm die werkt met bluetooth. Het ziet er dan ook naar uit dat dit product breder in te zetten is dan in combinatie met bestaande producten van Ring. De registratie van zo’n soort product is nieuw voor Ring, gezien zij tot op heden alleen camera’s, sensoren en de relevante accessoires aanboden.

De slimme lamp is een mooie toevoeging zijn aan het huidige aanbod van Ring, echter is het nog onbekend wanneer we hem kunnen verwachten.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.