Slimme koffiecupmachine

Advies voor een slimme koffiecupmachine kopen

slimme koffiecupmachine kopen
Home » Slimme koffiecupmachine

Een slimme koffiecupmachine zorgt ervoor dat jij altijd kan genieten van je favoriete bakje koffie. Stel via je smartphone of tablet in hoe jij graag je bakje koffie drinkt of wanneer je deze graag klaar wilt hebben staan! Op deze pagina ontdek je alles over deze koffiecupmachines en geven wij advies welke slimme koffiecupmachine je het beste kunt kopen.

De beste slimme koffiecupmachines van dit moment

Onze aanbeveling voor een slimme koffiecupmachine

Krups Nespresso Expert XN410T - Koffiecupmachine - Zwart
Krups
Nespresso
Expert
XN410T
Nespresso Magimix Expert & Milk M500 - Koffiecupmachine - Antraciet
Nespresso
Magimix
Expert & Milk
M500
Nespresso Krups Expert & Milk XN6018 koffiemachine - Off-Black
BESTE KEUZE
Krups
Nespresso
XN6018
Nespresso De'Longhi Expert & Milk EN 355 GAE - Koffiecupmachine - Antraciet
Nespresso
De’Longhi
Expert & Milk
EN 355 GAE
bosch tassimo slimme koffiecupmachine
Bosch
Tassimo
Machine Suny
TAS 3205

Eigenschappen van een slimme koffiecupmachine

slimme koffiecupmachine druppelstop

Een slimme koffiecupmachine inclusief druppelstop voorkomt nadruppelen.

Een koffiecupmachine met slimme eigenschappen heeft interessante functies. Alles om nog meer te genieten van je favoriete bakje koffie, precies zoals jij hem graag wilt drinken.

Belangrijkste eigenschappen van slimme koffiecupmachines:

 1. Onthoudt hoe jij je bakje koffie het liefst drinkt: in veel gevallen hebben slimme koffiecupmachines een onthoudfunctie. Zo kun je met een druk op de knop het bakje zetten die jij het lekkerste vindt.
 2. Inclusief druppelstop: dankzij de handige druppelstoptechniek, druppelt de machine niet verder na het zetten van een bakje koffie.
 3. Kan koffie zetten via je smartphone: door middel van een bijgeleverde applicatie (vaak de Appwerkt app), kun je met behulp van je smartphone of tablet het apparaat bedienen.
 4. Temperatuurregelaar: met een temperatuurregelaar kun je zelf aangeven hoe heet of koud je de koffie wilt hebben.

En dit is nog maar een greep van de slimme functies. Op het gebied van koffiecupmachines wordt constant door geïnnoveerd. Er zijn zelfs machines die je kunt bedienen met behulp van spraak, wanneer je deze koppelt aan een smart speaker.

Voordelen van een slimme koffiecupmachine

slimme koffiecupmachine op afstand bedienen

Met behulp van een app kun je de koffiecupmachines op afstand bedienen.

Met de slimme functies haal je diverse voordelen in huis. Zo kun je bij het wakker worden alvast de koffie laten lopen. Bekijk alle voordelen waar je met een slimme koffiecupmachine van geniet.

 • Zet koffie op afstand: wakker worden en direct de koffie laten lopen? Dat is mogelijk met slimme koffiecupmachines die je kunt koppelen met een app op je smartphone of tablet.
 • Altijd je favoriete bakje koffie: met behulp van de app kun je precies aangeven hoe jij je bakje koffie wilt hebben. Zo kun je de sterkte, de hoeveelheid en eventueel schuim direct instellen.
 • Bepaal zelf de temperatuur en grootte van je koffie: met behulp van een temperatuurregelaar kun je zelf de gewenste warmte aangeven. Ook handig bij koffiecupmachines met heetwaterfunctie!
 • Energiezuinig: dankzij de nieuwe technologieën haal je met een slimme koffiecupmachine een energiezuinig koffiezetapparaat in huis.
 • Geen volle uitlekbakjes meer: dankzij de druppelstop techniek, loopt de koffiecupmachine niet door wanneer jouw bakje koffie klaar is. Je zult dus niet telkens om de paar bakjes het waterreservoir te hoeven legen.
Nespresso Krups Expert & Milk XN6018 koffiemachine - Off-Black

★★★★★ – “Dé slimste koffiecupmachine in onze ogen. Voldoet aan slimme eigenschappen, waaronder bediening via app en de handige druppelstop techniek.

Onze aanbeveling: Krups Nespresso Expert & Milk XN6018

De Krups Nespresso Expert & Milk XN6018 is in onze ogen de beste keuze voor een slimme koffiecupmachine. Niet voor niets kwam deze koffiecupmachine ook als beste uit de test bij de Consumentenbond! Je kunt hem eenvoudig koppelen met je smartphone via een app (makkelijk in te stellen), waarna je op afstand het apparaat kan aanzetten. Daarbij is het apparaat voorzien van een druppelstop, zodat je niet elke keer het waterreservoir hoeft te legen. Oja, vergeet niet om er een koffiemok onder te zetten wanneer je de koffiecupmachine op afstand gaat bedienen, dat vergaten wij in het begin :).

Eigenschappen

 • Automatisch ontkalken
 • Koffie zetten via je smartphone
 • Inclusief druppelstop

Slimme koffiecupmachines vergelijken

Vergelijk in de tabel hieronder slimme koffiecupmachines op verschillende eigenschappen

Slimme koffiecupmachineAutomatische ontkalkerBediening via appDruppelstopTemperatuur regelbaarPrijs indicatie
Krups Nespresso Expert XN410TNeeJaJaNee€ 135,09
Nespresso Magimix Expert & Milk M500NeeJaJaJa€ 269,-
Krups Nespresso Expert XN6018NeeJaJaJa€ 277,95
Nespresso De’Longhi Expert & Milk EN 355 GAENeeJaJaJa€ 269,-
Bosch Tassimo Machine Suny TAS 3207NeeNeeJaNee€ 84,49

Top merken voor een slimme koffiecupmachine

Van deze merken kun je het best een slimme koffiecupmachine kopen

bosch slimme koffiecupmachine

Bosch slimme koffiecupmachines

Sinds enige tijd maakt Bosch slimme koffiecupmachines. Wist je dat er machines zijn waar je enkel je koffiekopje tegen de machine hoeft te drukken voor een vers bakje koffie? Het grote voordeel van de slimme koffiecupmachines van Bosch is dat ze verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en afmetingen.

de'longhi slimme koffiecupmachine

De’Longhi slimme koffiecupmachines

De’Longhi is dé specialist op het gebied van koffiecupmachines. Zij hebben dan ook diverse slimme varianten, waar met name sensoren gebruikt worden om deze te voorzien van slimme functionaliteiten. Zo kunnen de koffiecupmachines van De’Longhi herkennen aan de hoeveelheid melk of er een cappuccino of een latte macchiato gemaakt moet worden.

krups slimme koffiecupmachine

Krups slimme koffiecupmachines

Krups is een bekend merk op het gebied van koffiecupmachines. Dankzij diverse slimme toepassingen werken de apparaten van Krups vaak energiebesparend en geniet je altijd van een heerlijk bakje koffie. De machines van Krups zijn ontworpen voor ‘liefhebbers van modern design’, aldus Krups.

Slimme koffiecupmachine ontwikkelingen en nieuws

wat is een smart home
The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!

Laatste berichten van Rob (toon alles)