Steeds meer slimme koelkasten met glazen deur

koelkast met glazen deur

Hoort een koelkast eigenlijk ook bij een smart home? Met deze innovatie zeker weten! Koelkasten met een glazen deur zie je al regelmatig voorbij komen, maar een glazen deur met een nieuwe slimme functie is nieuw!

Op het gebied van koelkasten wordt de laatste tijd flink door geïnnoveerd. Wanneer men praat over een ‘smart home’ komt al snel het voorbeeld van de koelkast voorbij die jouw eten kan bestellen. Hoewel dit nog in de kinderschoenen staat, vinden wij de nieuwe technologie omtrent ‘glazen deuren’ bij slimme koelkasten ook onwijs interessant. In dit artikel vertellen we de voordelen van zo’n glazen deur en hoe dit werkt.

Horeca kiest al jaren voor glazen deur koelkasten

glazen deur koelkasten bij horeca

Koelkasten met glazen deur bij horeca gelegenheden.

Al jaren wordt er in restaurants en bedrijven gekozen voor koelkasten met een glazen deur. Ook bij diverse horeca gelegenheden is dit een veel gemaakte keuze: niet heel gek, want op die manier kun je precies zien hoeveel voorraad er nog is. Daarbij werkt een glazen deur ook ontzettend energiebesparend: zo hoef je niet onnodig de deur open te doen als je ontdekt dat de blikjes Coca Cola op zijn en je hier juist trek in had.

Natuurlijk willen we niet bij het kopen van een slimme koelkast straks in de keuken constant tegen halflege verpakkingen aankijken die in de koelkast staan. Uiteraard vinden wij het energiebesparende aspect wel een groot voordeel. Goed nieuws: de gulden middenweg lijkt steeds vaker toegevoegd te worden bij slimme koelkasten!

slimme koelkast

 Aanbieding! 

Slimme koelkast Samsung Family Hub 3.0 nu extra goedkoop!

De beste slimme koelkast in onze ogen is de Samsung Family Hub 3.0. Deze toch wel dure koelkast kun je nu met flink veel korting kopen: tijdelijk is hij namelijk scherp afgeprijsd!

Bekijk aanbieding!

Slimme koelkast met glazen deur in keuken

Hoewel het nog lang niet bij alle koelkasten terug te vinden is, zijn er toch een aantal slimme koelkasten die voorzien van een glazen deur. Wees niet bang: je hoeft niet constant tegen halve pakken yoghurt aan te kijken. Er is namelijk sprake van een onwijs gave technologie: de gehele koelkast deur is zwart en je kunt er niet doorheen kijken. Tik je echter op het glas, wordt deze transparant en kun je vervolgens kijken hoeveel je ergens nog van hebt zonder de koelkast te hoevenen openen! Op dit moment is LG het merk wat zich hier in specialiseert.

LG InstaView koelkast met slimme glazen deur

Natuurlijk ben je nu benieuwd naar een voorbeeld van zo’n slimme koelkast met glazen deur die je niet hoeft te openen. Een model wat deze functies bezig is de LG InstaView koelkast. Door simpelweg twee keer te kloppen op het glas, gaat het LED licht aan, waarna je direct kunt zien wat er in de koelkast te vinden is.

Bekijk meer over deze LG slimme koelkast in de video hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts