Home » Slimme deursloten » Top 10 slimme deursloten

Top 10 slimme deursloten

Door Bram | Laatste update: 23 april 2019

slimme deursloten
  • Top 10

Slimme deursloten één van mijn favoriete slimme producten voor in een smart home. Met deze smart deursloten kun je de deur openen zonder dat je nog een sleutel nodig heeft. Waarschijnlijk denk je vast dat het niet veilig is, maar persoonlijk vind ik dit veiliger dan normale sloten, zolang je maar de juiste deurslot koopt. Natuurlijk dien je er goed mee om te gaan, maar met een slim deurslot weet via een applicatie of een pushmelding wanneer de deur open en dicht gaat en of de deur wel op slot is.

Zoals ik hierboven al zei is het belangrijk dat je kiest voor een goede en betrouwbare deurslot. Om het voor jou wat makkelijker te maken heb ik diverse slimme deursloten op een rij gezet. Een top 10 slimme deursloten met de tien beste modellen van dit moment.

nuki combo slimme deursloten

1. Nuki Combo Set 2.0

De Nuki deurslot 2.0 is in mijn ogen het beste slimme deurslot van dit moment. Wel raad ik aan om de Nuki Bridge er bij te kopen. Met een bridge kun je namelijke meer koppelingen maken met diverse domotica systemen.

danalock v3 homekit

2. Danalock V3

Een mooie deurslot van Danalock. De Danalock V3 deurslot is te koppelen aan HomeKit, Bluetooth of ZigBee. Let wel op dat je de juiste domotica systeem selecteert, dit verschilt namelijk per slot.

yale entr kit slim deurslot

3. Yale ENTR kit

Vrij prijzige slimme deurslot, maar wel hele uitgebreid en veilige. Dit slimme deurslot is te openen met een pincode, vingerscan of een afstandsbediening.

Invited Smart Lock

4. Invited Smart Lock

Een makkelijk te plaatsten smart lock van Invited. Dit slimme deurslot open je op afstand met je smartphone of met de bijgeleverde tags.

Igloohome Smart Keybox 2

5. Igloohome Smart Keybox 2

Ben je toch nog niet helemaal vertrouwd met een slimme cilinder slot? Kies dan voor deze Smart sluitelbox. In dit kastje plaatst je de sleutels van de voordeur en deze kun je op afstand open doen.

The following two tabs change content below.

Bram

Bram is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl en schrijft dagelijks blogs over smart home toepassingen en gadgets. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste nieuwtjes op het gebied van slimme producten. Bram maakt graag handige top 10 lijsten van smart home producten om snel de toppers te ontdekken.

Laatste berichten van Bram (toon alles)