Slimme deursloten voor HomeKit: Danalock V3

slimme deursloten homekit

▲ Afbeelding ter illustratie © Pixabay

Eindelijk, een slimdeurslot die homekit ondersteunt! de Danalock V3. Één van de weinige slimme deursloten die HomeKit ondersteunt. Lees hieronder verder voor meer informatie over de Danalock V3.

Een van de mooiste voordelen van een smart home is dat je je huis heel goed kunt beveiligen. Met behulp van slimme beveilingscamera’s, rookmelders die een seintje sturen naar je smartphone bij rookdetectie en natuurlijk slimme deursloten!

Wanneer je gebruik maakt van Apple HomeKit als centraal smart home systeem, dien je voor een slim deurslot op zoek te gaan naar modellen die HomeKit ondersteunen. Helaas ben ik tot op heden nog weinig modellen tegengekomen, maar toch is er eentje die ik graag met je deel! Danalock heeft slimme deursloten voor HomeKit die je eenvoudig kunt koppelen binnen je smart home.

Danalock maakt slimme deursloten voor HomeKit

Een bekender merk op het gebied van smart home deursloten is Danalock. Met de Danalock V3 biedt het merk varianten aan voor verschillende systemen. Zo ook voor HomeKit, waarmee je dus de slimme deursloten kunt koppelen met andere smart home producten en deze op een plek kunt bedienen.

Door deze Danalock deursloten te koppelen met HomeKit, kun je ze straks bedienen met je iPhone. En wat dacht je van het bedienen van je sloten met behulp van Siri? Hiermee kun je met spraak je deur openen!

danalock v3 bluetooth

Beste keuze voor HomeKit: Danalock V3 slimme deursloten

De Danalock V3 is in een speciale HomeKit variant beschikbaar. Hierdoor kun je de slimme deursloten eenvoudig integreren in een smart home waarbij Apple HomeKit als centrale spil gebruikt wordt. Door de koppeling met HomeKit kun je het deurslot openen met behulp van je iPhone of stem middels Siri.

Bekijk

Voordelen van deze slimme deursloten voor HomeKit

Deze V3 HomeKit slimme deursloten van Danalock zijn ontzettend handig om te integreren binnen jouw smart home. Ze zijn niet alleen heel makkelijk te monteren, maar bieden je ook een breed skala aan ‘veilige’ mogelijkheden. Ik zet de belangrijkste voor je op een rij:

  • Gebruikers tijdelijk of permanent toevoegen: deel een digitale sleutel met meerdere gebruikers. Dit kan zowel tijdelijk (bijvoorbeeld bij vakantie) of permanent voor andere bewoners.
  • Hou altijd overzicht: het vergeten wie de reservesleutel ook al weer had is verleden tijd! Met de Dana Lock V3 HomeKit kun je heel makkelijk via de iPhone bekijken wie er toegang heeft. Sterker nog: je kunt zelfs zien wanneer iemand toegang heeft gehad tot jouw huis.
  • Eenvoudig te monteren: door de makkelijke montage ben je in mum van tijd met de montage van deze slimme deursloten. Daarbij is het deurslot ook goed geschikt voor een senioren sluiting vanwege zijn kleine omvang.
  • De sloten zijn super goed beveilig: met behulp van de AES-256-bit versleuteling hoef je niet bang te zijn dat iemand zomaar binnenkomt. Daarbij zijn deze slimme deursloten voor HomeKit voorzien van TPM (Trusted Platform Module) voor een goede beveiliging.
eufy deurbel zonder base

 Aanbieding!  

Euy deurbel nu extra goedkoop!

De nieuwe slimme deurbel van Eufy is nu extra goedkoop! Het gaat hier om een deal met een losse deurbel, mocht je al wat apparaten hebben van Eufy dan is dit een interessante deal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
lsc smart connect video deurbel

Handig: LSC deurbel gong

Koppel een LSC deurbel gong aan je slimme deurbel om op elke kamer het geluid van je deurbel te horen, handig wanneer je bijvoorbeeld op een bovenverdieping het geluid van je deurbel wilt horen.
Lees meer