Slimme deurbel voor HomeKit: Robin Proline

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Voor Apple HomeKit gebruikers is het tot de dag vandaag nog lastig tot onmogelijk om een slimme deurbel te koppelen. We kennen allemaal de voordelen van slimme deurbellen als Ring of Nest: je kunt onder andere zien wie er voor je deur staat en communiceren op een afstand met wie er voor de deur staat.

slimme deurbel homekit

Proline slimme deurbel © Robin

Toch lijkt er nu verandering in te komen voor Apple HomeKit gebruikers. Het Nederlandse bedrijf Robin Telecom heeft een deurbel aangekondigd die compatibel zou zijn met het smart home platform van Apple.
Slimme deurbel koppelen met HomeKit binnenkort mogelijk

Opvallend was dat Apple medio 2018 de categorie ‘slimme deurbellen’ pagina online verwijderde. Dit had hoogstwaarschijnlijk te maken met het feit dat Ring overgenomen werd door Amazon. Zoals we weten is Amazon een van de grote vier spelers die net als Apple de smart home markt wil domineren. Plannen om de Ring videodeurbel te kunnen koppelen werden daarmee waarschijnlijk direct van tafel geveegd door Amazon.

Nu lijkt er dus weer een positieve ontwikkeling te zijn voor HomeKit gebruikers die hun smart home willen uitbreiden met een slimme deurbel die te koppelen is met al hun andere HomeKit accessoires. Het Nederlandse Robin Telecom heeft de Robin Proline aangekondigd, een slimme deurbel met Apple HomeKit ondersteuning.

Robin Proline: een slimme deurbel van Nederlandse bodem

De Robin Proline is de slimme deurbel waar het om gaat. Zoals we van een slimme deurbel dezer dagen zouden verwachten, is het mogelijk om op een afstand te kunnen zien wie er voor je deur staat. Door de deurbel te koppelen via HomeKit, kun je op je iPhone niet alleen kijken; ook kun je communiceren met degene die voor je deur staat.

De slimme deurbel is beschikbaar in twee materialen: aluminium en messing (goudkleurig). Daarbij kan de deurbel aangesloten worden op de huidige belinstallatie, dit heeft als voordeel dat de deurbel ook te horen als een iPhone of iPad op stil staat.

Blijf op de hoogte over deze HomeKit ondersteunende deurbel!

Op de website van Robin Telecom kun je je gegevens achterlaten om een notificatie te krijgen als de slimme deurbel beschikbaar is. Wij zullen je via Smarthomeweb.nl uiteraard ook op de hoogte houden over ontwikkelingen van deze deurbel.
 Aanbieding!  
eufy deurbel zonder base

Euy deurbel nu extra goedkoop!

De nieuwe slimme deurbel van Eufy is nu extra goedkoop! Het gaat hier om een deal met een losse deurbel, mocht je al wat apparaten hebben van Eufy dan is dit een interessante deal!

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.