Nieuwe slimme deurbel voor een appartement

slimme deurbel appartement

▲ De slimme deurbel voor een appartement © DoorBird

Eindelijk is er een goede oplossing gevonden voor een slimme deurbel voor een appartementencomplex. Het Duitse merk DoorBird, bekend van meerdere slimme deurbel oplossingen, verkoopt vanaf heden een nieuw IP-deurintercomsysteem dat gebruikt kan worden met 18 verschillende belknoppen.

Voorheen had DoorBird al verschillende smart deurbellen die te gebruiken waren voor meerdere gebruikers, zo was er al een slimme deurbel te koop die werkte met drie verschillende belknoppen. Handig wanneer je een huis deelt met drie personen, maar voor een slimme deurbel die geschikt was voor een appartementencomplex was er helaas nog geen goede oplossing.

Nieuw systeem met meer mogelijkheden

slimme deurbel voor een appartement

Open van je gezamenlijke deur van je appartement op afstand

Gelukkig biedt de nieuwe deurbel van DoorBird hier wel een oplossing voor, deze is namelijk te gebruiken met 18 verschillende belknoppen. De gebruikers kunnen hun mobiele iOS- of Android-apparaten koppelen met de slimme deurbel. Per deurbel kunnen er weer acht individuele apparaten gekoppeld worden, zodat iedereen in huis ook gebruik kan maken van de deurbel met zijn eigen device.

Wanneer er iemand aanbelt bij de voordeur krijgt de persoon die woonachtig is op het juiste adres een pushmelding op zijn of haar device. Via de DoorBird app kun je dan gebruik maken van de intercom en kun je zo communiceren met de persoon die voor de deur staat, waarna je de deur ook kunt openen.

Installatie van het slimme deurbel voor appartementen

Het nieuwe systeem van DoorBird is eenvoudig te installeren op nieuwe of bestaande gebouwen. Voor de installatie hoeft er alleen een netwerkinfrastructuur aangelegd te worden en is er geen extra hardware vereist.

Ook is het handig dat het systeem ook op afstand te gebruiken is. Dit is handig wanneer je niet thuis bent of op vakantie maar wel iemand binnen moet laten, denk aan de postbode die een pakketje heeft of een bekende die even de plantjes water komt geven. Bij veel systemen dien je hier aparte hardware voor aan te schaffen, ook dit hoeft niet bij het systeem van DoorBird.

Specificaties van de smart deurbel appartement

  • Geïntegreerde videocamera met een lens van 180 graden
  • Full dublex luidspreker met ruisonderdrukking
  • RFID lezer voor keyless toegang
  • Verlichte belknoppen

DoorBird IP videofoonset D2103V

Deze slimme deurbel van DoorBird heeft drie verschillende belknoppen. Handig wanneer je bijvoorbeeld een gezamenlijke voor deur hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts