Ring geeft Halloween tips voor slimme deurbel

Rob Tigchelaar Laatste update: 27-10-2020

Een slimme deurbel binnenkort in een Halloween-jasje gieten? Slimme deurbellenfabrikant Ring biedt handvatten: zo kun je de Ring videodeurbel voorzien van een Halloween frontje en zijn er diverse nieuwe Halloween-melodieën in te stellen.

ring halloween slimme deurbel

Het nieuwe Halloween frontje © Ring

Hoewel er hoogstwaarschijnlijk niet langs de deuren gelopen wordt tijdens Halloween (en natuurlijk Sint Maarten), kun je toch nog een beetje zorgen voor vertier bij de voordeur met een Ring videodeurbel. De slimme deurbel kan namelijk een complete Halloween make-over krijgen. “Dit jaar zien onze favoriete Halloween-tradities, van verkleedpartijen tot langs de deuren gaan, er anders uit. Met behulp van Ring kun je dit jaar van Halloween toch nog een feest maken“, aldus Ring.

Dit jaar zien onze favoriete Halloween-tradities, van verkleedpartijen tot langs de deuren gaan, er anders uit. Met behulp van Ring kun je dit jaar van Halloween toch nog een feest maken
– Ring

Speciale Halloween frontjes voor Ring deurbel

Allereerst kan de slimme deurbel van Ring voorzien worden van een speciaal Halloween frontje. Deze Halloween voorpanelen zijn te bestellen in de webshop van Ring en zijn beschikbaar voor de Ring Videodeurbel 3 en de 3 Plus. Het frontje kan eenvoudig op de slimme deurbel geklikt worden, waarna hij extra bevestigt kan worden met een schroef.

ring halloween frontje

Het speciale Halloween frontje voor de Ring videodeurbel © Ring.com

Het is niet het allereerste verwisselbare voorpaneel: zo is er ook een frontje met sneeuwvlokken en een variant voor wintertijd. Een frontje kost € 15,- per stuk.

Halloween-melodieën bij aanbellen

Naast een speciaal frontje introduceert Ring ook drie nieuwe Halloween-melodieën:

  • Een griezelige lach
  • Een lachende heks
  • Een huilende weerwolf

Deze griezelige Ring Chime tonen zijn eenvoudig aan te passen in de Ring app op je smartphone of tablet.

Halloween video’s via Ring videodeurbel

En ja, met een slimme deurbel kunnen natuurlijk opnames gemaakt worden. Ring tipt gebruikers om griezelige grappen uit te halen met het hele gezin. Zo geeft Ring het idee om aan te bellen en een griezelige verassing achter te laten: “Wanneer je gezin de Ring-app controleert om te zien wie er voor de deur staat, zullen ze zeker schrikken“, klinkt Ring enthousiast.

Ring: “Misschien laten we jouw spookhuis op Facebook zien”

Nog meer inspiratie? Bekijk dan onderstaande video van een eigenaar van een Ring videodeurbel die zijn vrouw liet schrikken, omdat hij deed alsof hij aangevallen werd door een hele grote spin (eerder grappig, dan griezelig).

Ring nodigt gebruikers uit om grappige video’s rond Halloween vooral te delen. Het kan dan namelijk zomaar zijn dat de slimme deurbellenfabrikant jouw video op hun social media kanalen plaatst.

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *