Slimme deurbel: hier kun je terecht voor Black Friday korting

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Zoals je misschien al gemerkt hebt zijn we de komende periode op zoek naar de beste black friday deals. Via Smarthomeweb.nl houden we je op de hoogte van de beste korting bij shops als Coolblue, Mediamarkt en Bol.com. In dit artikel hebben we de actuele Black Friday korting op een rij gezet voor slimme deurbellen.

slimme deurbel black friday korting

Check via je smartphone wie er voor de deur staat met een slimme deurbel © Pixabay

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe slimme deurbel, dan kan het slim zijn om deze tijdens Black Friday te scoren. Check waar je ze het beste kunt kopen per populaire smart home deurbel.

Slimme deurbel Black Friday deals

Een slimme deurbel is bij de grotere webshops in diverse varianten te koop. Met name de modellen van Ring zijn een populaire keuze, maar ook de Google Nest videodeurbel mag hierbij niet ontbreken. Om je op weg te helpen bij het maken van de voordeligste keuze, zetten we de beste black friday deals van nu op een rij.

beste ring video deurbel

Ring Video Deurbel 2 met € 60,- korting

De Ring Video Deurbel 2 is een populaire smart home deurbel. Voorzien van scherpe camera, te koppelen met je smartphone en tweeweg-communicatie onder de motorkap. Nu bij Coolblue met € 60,- korting. Van € 199 voor € 139.

ring doorbell 2

26% korting op Ring Video Deurbel 2 met chime

Wil je gelijk een chime bij je slimme deurbel kopen, om ook zonder telefoon te horen als er iemand voor de deur staat? Dan is deze aanbieding van Bol.com interessant: de deurbel inclusief chime voor € 169,- in plaats van € 229,-.

nest hello deurbel met camera

€ 80,- korting op Google Nest Hello

Genieten van maar liefst € 80,- korting op een Google Nest Hello Videodeurbel? Dan kun je ook bij Coolblue tijdens de Black Friday week terecht: nu voor € 199,- in plaats van € 279,-.

ring video deurbel pro

Ring Video Deurbel Pro voor € 179,-

De Ring Video Deurbel Pro kun je bij Mediamarkt tijdens de Pre-Party Black Friday periode nu voor slechts € 179,-. Met deze aanbieding bespaar je € 85,- op je aankoop van deze slimme deurbel.

Waarom een slimme deurbel interessant is

In onze ogen is een slimme deurbel een onmisbaar smart home product voor het bouwen van een slimme woning. Je wint namelijk niet alleen op het gebied van smart home beveiliging: ook op gemak scoort zo’n videodeurbel veel punten. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Hou altijd een oogje in het zeil
  • Communiceer met degenen die aanbelt
  • Stel handige (en veilige) notificaties in

Daarbij is een slimme deurbel vaak te koppelen met andere smart home producten. Koppel bijvoorbeeld je slimme verlichting aan de deurbel: belt er iemand aan, dan springt het licht in de hal aan. In onze uitgebreide adviesgids voor een slimme deurbel nemen we alles van A tot Z met je door en zetten we de beste keuzes op een rij.

Meer black friday smart home deals bekijken?

Eerder hebben we een uitgebreid overzicht met de beste smart home deals omtrent black friday gemaakt. In dit overzicht ontdek je de webshops waar je terecht kunt voor een exclusieve korting, maar ook al onze nieuwsarchieven die gaan over deze – uit Amerika over komen waaien – korting met korting.

 Aanbieding!  
eufy deurbel zonder base

Euy deurbel nu extra goedkoop!

De nieuwe slimme deurbel van Eufy is nu extra goedkoop! Het gaat hier om een deal met een losse deurbel, mocht je al wat apparaten hebben van Eufy dan is dit een interessante deal!

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *