De beste slimme deurbel black friday deals van 2022!

Bram Tigchelaar Laatste update: 22-11-2022

Tijdens de Black Friday periode kun je mooie deals scoren. Kortingen lopen op tot 70% het is dus zeker interessant om even de beste deals af te wachten. Zeker wanneer je elektronica (slimme deurbellen) wilt kopen dat hoog geprijsd is. Tijdens Black Friday zijn er veel slimme deurbellen in de aanbieding van bekende merken. Hieronder hebben we de beste deals ook voor je opgezocht!

slimme deurbel black friday 2022

Hoewel niet elke slimme deurbel in de aanbieding is, heeft bijna elk merk wel één deurbel in de aanbieding. Per merk hebben we hieronder de deals voor je gevonden. Kijkend naar alle aanbiedingen dan zit er een zeer interessante aanbieding tussen. Bij tink kun je namelijk een Google Nest Doorbell met Nest Hub kopen met een korting van € 110,-!

Met deze aanbieding haal je de beste slimme deurbel in huis en geniet je ook direct van een intercom. Op de Google Nest Hub wordt namelijk ook het beeld getoond van de deurbel van Google. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld in een bovenverdieping woont.

Google Nest Doorbell hub

Google Nest Doorbell + Nest Hub

De Google Nest Doorbell is een deurbel die goed werkt, zeker interessant wanneer je al wat slimme apparaten hebt van Google. Bij deze aanbieding hoort ook een Google Nest hub, dit is een smart display waarop je apparaten in je smart home kunt bedienen en monitoren. Daarbij zit er ook een ingebouwde spraak assistant, hiermee kun je apparaten bedienen met spraak. Ook is de Nest Hub ideaal om te combineren met de Google Nest Doorbell, zo krijg je een melding op de hub wanneer iemand aanbelt. Op het scherm kun je dan zien wie ervoor de deurstaat en kun je het gesprek eventueel beantwoorden.

Dé beste deals met slimme deurbellen tijdens Black Friday

Daarbij zijn er nog veel meer mooie aanbiedingen te vinden. Het kan zijn dat je een favoriet merk hebt

Aanbiedingen bij Bol.com:

Deals bij Coolblue:

Deals bij tink:

Meer smart home artikelen

Philips Hue Black Friday
slimme deurbel black friday 2022
beste black friday deals mediamarkt
Sonos opnieuw installeren verhuizing
Philips Hue kerstverlichting Festavia
Dirigera IKEA smart home
Sonos resetten
Google Stadia geld terug
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *