slimme buitenverlichting
Home » Slimme buitenverlichting » Top 10 slimme buitenverlichting

Top 10 slimme buitenverlichting

Slimme buitenverlichting kopen vanaf € 7,95

  • Top 10

Tegenwoordig zijn er ook steeds meer slimme buitenlampen te verkrijgen. Speciaal voor jou heb ik deze top 10 slimme buitenverlichting opgesteld om goed overzichtelijk te krijgen wat de beste lampen van dit moment zijn. Belangrijk is dat er een mogelijkheid is om de lampen te koppelen met andere slimme apparaten, denk aan een slimme deurbel of beveiligingscamera’s.

Er zijn veel verschillende soorten buitenverlichting. Je hebt ze in alle soorten en maten en ook nog eens van verschillende merken. Momenteel loopt Philips Hue ver vooruit met zijn lampen en hebben de lampen de meeste integratiemogelijkheden. Bekijk hieronder de top 10 die ik voor je opgesteld heb na het onderzoeken van de huidige markt van slimme buitenverlichting.

philips hue beste slimme buitenverlichting

1. Philips Hue Lily Starterskit

Handige starterskit met Philips Hue Lily spots. Dit zijn handige prikspots die gemakkelijk te plaatsten zijn en geweldig licht geven. De beste slimme buitenverlichting in mijn ogen op dit moment!

Philips hue tuar buitenlamp

2. Philips Hue Tuar

Een mooie buitenlamp uit de Hue lijn van Philips. Deze buitenlamp is onder andere te koppelen met Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistent.

Philips hue buiten strip

3. Philips Hue Lightstrip Outdoor

Deze Philips Hue Lightstrip is geschikt voor buiten. Met een lengte van 5 meter creëer je een leuk sfeertje in de tuin.

4. Philips Hue Impress

De naam van deze buitenlamp zegt het al: Impress. Maak een goede indruk met deze buitenlampen, ze kunnen branden in meer dan 16 miljoen verschillende kleuren.

philips hue lucca buitenverlichting

5. Philips Hue Lucca

De Philips Hue wandlamp Lucca is zeer geschikt voor de tuin. Met deze wandlamp automatiseer je het buitenverlichting eenvoudig.

philips hue calla sokkellamp

6. Philips Hue Calla

Een sokkellamp van Philips Hue. Deze sokkels zijn eenvoudig te plaatsen en uit te breiden. Ook kunnen deze lampen branden in meer dan 16 miljoen verschillende kleuren.

Philips hue fuzo

7. Philips Hue Fuzo

Nog een mooie buiten wandlamp van Philips Hue, de Fuzo. Verlicht je tuin met deze lampen en schakel ze op afstand aan.

philips hue econic buitenverlichting

8. Philips Hue Econic

Nog een leuke sokkellamp voor in de tuin. De lamp is één meter hoog en makkelijk te plaatsen. Ook kan deze lamp in meer dan 16 miljoen verschillende kleuren branden.

Philips hue econic wandlamp

9. Philips Hue Econic wandlamp

De Econic wandlamp. Perfect te combineren met de Econic sokkellamp en brand ook in meer dan 16 miljoen verschillende kleuren

Osram SMART+ Gardenpole

10. Osram SMART+ Gardenpole

Ook Osram heeft slim buitenverlichting. In dit pakket vind je 5 gloeilampen die in verschillende kleuren kunnen branden.

Beste slimme buitenverlichting

Na grondig onderzoek te hebben gedaan naar slimme buitenverlichting ben ik er van overtuigd dat deze Philips Hue Lily Starterskit de beste slimme buitenverlichting keuze is. Het is een compleet pakket waarmee je een start kunt maken met smart buitenverlichting. Daarnaast is het pakket uit te breiden met andere Philips Hue lampen.

Waarom deze lamp tot mijn beste keuze behoort, heeft te maken met verschillende factoren. Hieronder heb ik de factoren opgesomd waarom ik dit goede smart buitenlampen vind:

  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Kunt gekoppeld worden aan alle Philips Hue lampen en de meeste slimme apparaten
  • Je kunt ze bedienen met spraak met bijvoorbeeld Google Home
  • Ze kunnen in meer dan 16 miljoen verschillende kleuren branden
  • In dit pakket zitten drie armaturen
philips hue beste slimme buitenverlichting

De beste: Philips Hue Lily Starterskit

De beste slimme buitenverlichting van dit moment. Is heel eenvoudig te installeren en te koppelen met andere slimme producten, koppel ze bijvoorbeeld aan een Google Home en bedien de lampen met je stem.

Methode van onderzoek

Om een goede top 10 en een beste slimme buitenverlichting te kunnen maken hebben we onderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek bestond uit verschillende stappen, eerst hebben we een selectie gemaakt met de 10 beste smart buitenlampen. Daarna hebben we deze lampen op basis van de functionaliteiten een top 10 en beste keuze kunnen maken.

Hoe zijn de slimme buitenlampen geselecteerd?

Zoals je hierboven al hebt gezien bestaat deze top 10 uit veel verschillende modellen buitenverlichting. Dat klopt, op het gebied van verlichting kan je kiezen voor armaturen, sokkellampen, wandlampen, lichtstrips of gewoon draadloze lampen. Om een goede aanbeveling te geven hebben we ook naar elk soort lamp gekeken.

Er zijn ook veel merken die lampen aanbieden en die het naampje slim mee krijgen. Dit zijn vaak lampen die te bedienen zijn met een afstandsbediening. In mijn ogen is dit niet slim, ik vind lampen pas slim als je ze kunt koppelen aan andere slimme apparaten of scenes kunt maken met de verlichting. Voor het selecteren van de top 10 heb ik simpelweg gekeken naar het huidige aanbod.

Onderzochte functies van de smart buitenverlichting

Naast het huidige aanbod heb ik ook gekeken naar de functionaliteiten van slimme buitenverlichting. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat een buitenlamp ook geschikt is voor buiten en ook werkelijk waterdicht is. Ook hierbij kunnen leveranciers vaak aangeven dat het om buitenlampen gaan, maar dan zijn de lampen vaak niet waterdicht.

Een andere functie die van belang is bij het slimmer maken van je huis (tuin in dit geval) zijn de koppelingen. Let altijd goed op of de buitenverlichting ook te koppelen is met andere apparaten. Het mooie van het Philips Hue systeem is dat ook de buitenlampen en binnenlampen met elkaar gekoppeld kunnen worden.

Hoe de posities zijn toegewezen in de top 10

Nadat ik alle lampen heb getest op bovenstaande functies heb ik de posities in deze top 10 kunnen bepalen. Omdat het hier gaat om veel verschillende soort lampen, armaturen, sokkellampen of wandlampen, is de rankschikking minder van belang dan normaal.

Ook zullen we deze top 10 en beste slimme buitenverlichting up-to-date houden, bij toetreding van nieuwe buitenlampen of updates zullen we dit onderzoek opnieuw uitvoeren en een nieuwe rankschikking maken, mocht dit nodig zijn.