Slimme bloeddrukmeter

Advies voor een slimme bloeddrukmeter kopen

slimme bloeddrukmeter kopen
Home » Slimme bloeddrukmeter

Een slimme bloeddrukmeter is net even wat slimmer dan reguliere modellen. Zo kun je deze bloeddrukmeters koppelen met je smartphone of tablet, waarna je je bloeddruk kunt analyseren. Ook kun je vaak alerts instellen: dit kan handig zijn als je op vaste momenten je bloeddruk wilt meten. Op deze pagina geven wij je gericht advies voor het kopen van de juiste slimme bloeddrukmeter en ontdek je waar je zoal op kunt letten.

De beste slimme bloeddrukmeters van dit moment

Onze aanbeveling voor een slimme bloeddrukmeter

medisana bloeddrukmeter
Medisana
BU 575
Connect
nokia slimme bloeddrukmeter
Nokia
Wireless
Bloeddrukmeter
omron bloeddrukmeter
BESTE KEUZE
Omron
Evolv
Qardio Arm - Bloeddrukmeter - Draadloos - Rood
Qardio
Arm
Bloeddrukmeter
Smart Bluetooth bloeddrukmeter
Leicke
Smart
Bluetooth

Functies van een slimme bloeddrukmeter

slimme bloeddrukmeter draadloos

Een slimme bloeddrukmeter is vaak draadloos.

Een slimme bloeddrukmeter is voorzien van heel wat handige functies. Zo kun je hem koppelen met je smartphone of tablet, waarna je je bloeddruk kunt analyseren.

De belangrijkste functies van een slimme bloeddrukmeter:

 • Smartphone app: vaak krijg je bij deze bloeddrukmeters toegang tot een speciale app voor iOS of Android, waardoor je de bloeddrukmeter kunt koppelen met je smartphone.
 • Bloeddrukanalyse: ook beschikken slimme bloeddrukmeter modellen vaak over een techniek waarmee je je bloeddruk kunt analyseren.
 • Memory-functie: wanneer een slimme bloeddrukmeter een memory-functie heeft, kun je metingen opslaan en deze op een later moment terugkijken.
 • Zeer nauwkeurige metingen: tegenwoordig is de technologie van bloeddrukmeters ontzettend nauwkeurig. Dit zorgt voor duidelijke en goede metingen.

De voordelen van een slimme bloeddrukmeter

groot scherm op slimme bloeddrukmeter

Voorbeeld van groot scherm op bloeddrukmeter.

Met de slimme functies, kun je heel wat voordelen in huis halen met zo’n bloeddrukmeter. We zetten ze even op een rij:

 • Analyseer je bloeddruk met grafieken: door een koppeling te maken met je smartphone of tablet, kun je je bloeddruk eenvoudig analyseren. Vaak maakt de applicatie gebruik van fraai vormgegeven grafieken en tabellen.
 • Sla metingen op: doordat je met een slimme bloeddrukmeter een mogelijkheid hebt om metingen op te slaan, kun je ze altijd terugkijken of meenemen naar de dokter.
 • Meet verschillende personen: dankzij de handige memory-functie kun je vaak gebruikersprofielen opslaan van meerdere personen. Zo kun je met het hele gezin gebruik maken van de slimme bloeddrukmeter.
 • Vaak groot, overzichtelijk scherm: op een slimme bloeddrukmeter zit vaak een groot LCD scherm, waar je makkelijk de metingen op kunt aflezen.
 • Vergeet nooit je bloeddruk te meten: het kan zijn dat je op vaste momenten je bloeddruk dient te meten. Met de alarmfunctie kun je een vast moment instellen, waarna je een notificatie krijgt op je telefoon als het tijd is om je bloeddruk op te meten.
 • Krijg advies en tips: op basis van jouw bloeddruk, kunnen sommige bloeddrukmeters advies en tips geven hoe jij bijvoorbeeld je bloeddruk zou kunnen verlagen of waar je op moet letten.
 • Draadloos en compact: veel bloeddrukmeters zijn tegenwoordig draadloos. Je kunt dus overal je bloeddruk opmeten en de meter overal mee naar toe nemen.
omron bloeddrukmeter

★★★★★ – “Op zoek naar een slimme bloeddrukmeter die er ook nog eens goed uit ziet? Dan raden wij zeker de Omron Evolv aan!

Onze aanbeveling: Omron Evolv Bloeddrukmeter

Op het gebied van een slimme bloeddrukmeter is de Omron Evolv in onze ogen een hele slimme keuze. Deze draadloze bloeddrukmeter is niet alleen te koppelen met je smartphone, maar is ook nog eens fraai vormgegeven. Daarbij meet de bloeddrukmeter ontzettend nauwkeurig.

Eigenschappen:

 • Te koppelen met smartphone
 • Ontzettend nauwkeurig
 • Draadloos
 • Fraai design

Slimme bloeddrukmeter kopen: waar moet je op letten?

Een bloeddrukmeter kopen kan het best door rekening te houden met een aantal factoren. Zo is niet alleen de nauwkeurigheid belangrijk, maar ook de memory-functie als je de slimme bloeddrukmeter met meerdere personen wilt gaan gebruiken.

 • Bekijk alle slimme functies: check of de verschillende functies passen bij jouw specifieke situatie. Zo kun je een voorkeur hebben voor een koppeling met je smartphone.
 • Lees reviews en ervaringen van bloeddrukmeters: lees altijd reviews en ervaringen van modellen voor je overgaat tot aankoop. Zo weet je hoe eerdere kopers de bloeddrukmeters ervaren hebben.
 • Check connectiemogelijkheden: wil je de bloeddrukmeter later kunnen koppelen aan een specifiek domotica systeem (bijvoorbeeld Google Home)? Bekijk dan of dit mogelijk is!
 • Meetlocatie controleren: op welke lichaamslocatie is het voor jou het makkelijkste om te meten? Er zijn bloeddrukmeters die je om je bovenarm kunt doen, maar ook die meten via je pols.
 • Slimme bloeddrukmeter kopen van bekendere merken: goedkoop is vaak duur koop. Kijk daarom altijd naar bekendere merken op het gebied van slimme bloeddrukmeters als Medisana of Omron. Bekijk ook onze top 10 slimme bloeddrukmeters voor de betere modellen!

Als je twijfelt over meerdere modellen of graag nog wat extra advies wilt krijgen, kun je altijd contact met ons opnemen!

Slimme bloeddrukmeters vergelijken

Vergelijk in de tabel hieronder slimme bloeddrukmeters op verschillende eigenschappen

BloeddrukmeterSmartphone-appBloeddrukanalyseAlarmfunctieMemory-functiePrijs indicatie
Medisana BU 575 ConnectJaJaJa2 personen€ 65,99
Nokia WirelessJaJaNee4 personen€ 99,95
Omron EvolvJaJaNee1 personen€ 128,-
Qardio arm bloeddrukmeterJaJaNee1 personen€ 129,95
Leicke Bluetooth bloeddrukmeterJaJaNee60 personen€ 35,99

Top merken voor een slimme bloeddrukmeter

Van deze merken kun je het best een slimme bloeddrukmeter kopen

omron slimme bloeddrukmeter

Omron slimme bloeddrukmeters

Omron staat bekend om verschillend meetapparatuur voor het menselijk lichaam. Ook op het gebied van slimme bloeddrukmeters innoveert Omron verder en verder. Momenteel heeft Omron diverse bloeddrukmeters met verschillende slimme eigenschappen.

medisana slimme bloeddrukmeter

Medisana slimme bloeddrukmeters

Medisana heeft diverse slimme producten op het gebied van meten. Op het gebied van slimme bloeddrukmeters heeft Medisana diverse bloeddrukmeters die eenvoudig te koppelen zijn aan je smartphone of tablet middels een speciale app.

qardio slimme bloeddrukmeter

Qardio slimme bloeddrukmeters

Qardio is een merk wat in korte tijd een grote naamsbekendheid heeft opgebouwd in de wereld van slimme producten. Opvallend is de slimme bloeddrukmeter van Qardio die veel interessante functionaliteiten heeft.

Slimme bloeddrukmeter ontwikkelingen en nieuws

wat is een smart home
The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!

Laatste berichten van Rob (toon alles)