Slimme beveiligingscamera

Advies voor een slimme beveiligingscamera kopen

slimme beveiligingscamera kopen
Home » Slimme beveiligingscamera

Een slimme beveiligingscamera heeft diverse functies die jouw huis of tuin nog veiliger maken. Zo kun je deze beveiligingscamera’s koppelen met je smartphone, waarna je op afstand je huis in de gaten kunt houden. Ook zijn er vaak diverse sensoren te vinden op slimme beveiligingscamera’s, zodat er bij detectie van beweging er een melding op je smartphone verschijnt. Op deze pagina geven wij je advies over welke slimme beveiligingscamera je het beste kunt kopen en waar je op moet letten.

De beste slimme beveiligingscamera’s van dit moment

Onze aanbeveling voor een slimme beveiligingscamera

Logitech Beveiligingscamera
Logitech
Circle 2
Camera
Honeywell Lyric C2 Beveiligingscamera
Honeywell
Lyric
1080p HD
KlikAanKlikUit binnen camera
BESTE KEUZE
KlikAanKlikUit
IPCAM 2000
Clever Dog Draadloze beveiligingscamera
Clever Dog
HD IP
Camera
123Wificamera Beveiligingscamera 360 graden
123Wificamera
360 graden
WiFi Camera

Slimme beveiligingscamera functies

Slimme beveiligingscamera heeft vaak een luidspreker

Slimme beveiligingscamera heeft vaak een luidspreker

Een slimme beveiligingscamera, ook wel een IP camera genoemd, is vaak koppelen met je smartphone. Hierdoor kun je, waar je je dan ook bevindt, altijd kijken wat er zich afspeelt in of rondom jouw huis.

De belangrijkste functies:

 1. Notificaties instellen: met een slimme beveiligingscamera kun je verschillende notificaties instellen. Vaak heb je verschillende gevoeligheid-niveaus, zodat je hem heel snel of juist wat minder snel kunt laten reageren.
 2. Koppelen met smartphone of tablet: met behulp van een applicatie kun je de beveiligingscamera vaak koppelen met een smartphone of tablet.
 3. Continu opnemen: een slimme beveiligingscamera kan constant opnemen. Je kunt zelf bepalen wat de grootte van de opslag is, doordat je er zelf een SD kaartje in kunt doen.
 4. Ingebouwde luidspreker: er zijn ook slimme camera’s die voorzien zijn van een luidspreker. Hiermee kun je communiceren met degene die jij op beeld ziet.
 5. Groothoeklens: ook is een slimme beveiligingscamera vaak voorzien van een groothoeklens, waardoor je een groot oppervlakte in de gaten kunt houden.

Voordelen van een slimme beveiligingscamera

Met bovenstaande smart functies, haal je met een slimme beveiligingscamera veel voordelen in huis op het gebied van veiligheid.

 • Waarschuw ongewenste gasten via luidspreker: met behulp van de ingebouwde luidspreker kun jij mensen toespreken die niets te zoeken hebben op jouw terrein.
 • Krijg direct meldingen op je telefoon: door de koppeling middels een app kun je instellen dat je berichten krijgt als er beweging gedetecteerd wordt.
 • Ontspannen gevoel: doordat je weet dat je een melding krijgt als er iets gebeurt in huis of in de tuin, zal je je meer ontspannen voelen als je weggaat van huis of als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.
KlikAanKlikUit binnen camera

★★★★★ – “Slimme indoor beveiligingscamera, waarbij je direct een melding krijgt als er beweging plaatsvindt in de kamer!

Onze aanbeveling: KlikAanKlikUit IP CAM 2000

Op dit moment vinden wij de KlikAanKlikUit IP CAM 2000 de beste keuze voor een slimme beveiligingscamera (lees ook onze KlikAanKlikUit IPCAM-2000 review). Voor een scherpe prijs haal je een hele slimme camera in huis, die jou een seintje geeft via je smartphone als er beweging gedetecteerd wordt, terwijl jij niet thuis bent. Je kunt zelf de gevoeligheid instellen en de wijze van notificatie. De camera is onwijs scherp en voorzien van luidspreker.

Slimme eigenschappen

 • Notificatie via smartphone
 • Voorzien van luidspreker
 • Makkelijke montage
 • 6 gevoeligheid-niveaus

Slimme beveiligingscamera kopen: lees onze tips!

Op deze pagina hebben wij maar een doel: jou advies geven voor de juiste slimme beveiligingscamera kopen. Daarom hebben we ook enkele tips op een rij gezet: zaken waar jij op kunt letten om de juiste variant te kopen.

 • Kijk of de camera voor binnen of buiten is: er zijn beveiligingscamera’s voor binnen en buiten. Waar wil jij de camera ophangen? Je kunt niet een binnencamera buiten ophangen, lees dus goed waar deze voor bedoeld is.
 • Bekijk koppelmogelijkheden: als jij een smart home systeem in huis hebt, kan het super interessant zijn om de beveiligingscamera te koppelen. Kijk daarom altijd goed of hij te koppelen is met jouw systeem.
 • Check notificatie functies: wil jij graag een app krijgen als de camera iets opmerkt? Kijk dan goed naar varianten die voorzien van een app notificatie functie!
 • Scoor een slimme beveiligingscamera met meerdere beweging-niveaus: als jij katten of andere huisdieren hebt, wil je niet constant een bericht krijgen als zij bewegen. Met meerdere beweging-niveaus kun je zelf de gevoeligheid instellen!
 • Lees reviews en ervaringen van specifieke camera’s: er zijn online veel beveiligingscamera reviews en ervaringen te lezen. Als jij een camera op het oog hebt is het raadzaam om eerst te lezen hoe anderen deze ervaren hebben.

Als je nu nog steeds met enkele vragen loopt of twijfelt tussen meerdere camera’s, kun je ons altijd een bericht sturen. Wij denken graag met je mee en geven je gericht advies voor jouw situatie.

Slimme beveiligingcamera’s vergelijken

Vergelijk in de tabel hieronder slimme beveiligingscamera’s op verschillende eigenschappen

Slimme beveiligingscameraNotificatie via appPraten en luisterenPrijs indicatie
Logitech Circle 2JaJa€ 155,-
Honeywell Lyric C2JaJa€ 149,-
KlikAanKlikUit IPCAM-2000JaJa€ 62,99
Clever Dog HD IP CameraJaJa€ 33,79
123WiFiCamera JaNee€ 39,95

Top merken voor een slimme beveilingscamera

Van deze merken kun je het best een slimme beveiligingscamera kopen

logitech slimme beveiligingscamera

Logitech slimme beveiligingscamera’s

Logitech is een grote speler op het gebied van automatisering in en rondom het huis. Dit gaat verder dan alleen dekstop computers en laptops: zo heeft Logitech ook interessante slimme beveiligingscamera’s. Deze ‘Circle’ beveiligingscamera’s zijn beschikbaar in meerdere modellen.

honeywell slimme beveiligingscamera

Honeywell slimme beveiligingscamera’s

Op zoek naar een flexibele slimme beveiligingscamera? Het assortiment van Honeywell, een aanbieder van diverse elektronische apparaten, is gevuld met enkele HD beveiligingscamera’s. Deze zijn voorzien van de laatste technologie en allen van een bijzonder hoge kwaliteit beeld: 1080p HD!

Foscam slimme beveiligingscamera’s

Voor alle beveiligingsproducten rondom het huis is Foscam specialist. Ook op het gebied van slimme beveiligingscamera’s heeft het merk enkele modellen in het assortiment die te besturen zijn via de smartphone. Foscam is al geruime tijd actief in diverse slimme oplossingen op het gebied van home-security.

Slimme beveiligingscamera ontwikkelingen en nieuws

smart home beveiliging
wat is een smart home
huisdieren in de gaten houden
hoe maak je je huis veiliger
The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!

Laatste berichten van Rob (toon alles)