Kies voor een slimme beveiligingscamera zonder abonnement

Maarten Reijneveld Laatste update: 01-12-2021

Met een slimme beveiligingscamera kun je 24/7 je huis bewaken. Via je smartphone kun je direct live beelden bekijken, wanneer er een persoon gedetecteerd wordt op de camera krijg je een push-melding op je smartphone. Naast het bekijken van live beelden kun je de beelden op een later tijdstip terug kijken en kunnen deze beelden gebruikt worden als bewijsmateriaal bij bijvoorbeeld een inbraak.

slimme beveiligingscamera zonder abonnement

Diverse beveiligingscamera’s voor het bewaken van de voordeur © Pixabay

Voor het opnemen van beelden zijn er verschillende mogelijkheden, zo kun je beelden opslaan in de cloud of op een SD kaartje. Beide mogelijkheden hebben voor- en nadelen. Bij het opslaan van beelden in de cloud komen vaak extra kosten bij en dien je een abonnement aan te schaffen. Deze kosten kunnen oplopen tot maandelijkse kosten van € 30,- per maand of meer. Vele zitten niet te wachten op deze bijkomende kosten vandaar dat we in deze post een slimme beveiligingscamera uitlichten die ook beelden opslaat zonder dat je een abonnement af dient te sluiten.
Imou Bulletcamera een slimme beveiligingscamera zonder abonnement

In deze post lichten we de Bulletcamera van Imou uit. Deze slimme beveiligingscamera heeft de mogelijkheid om beelden op te slaan op een SD kaartje. Voordeel hiervan is dat je gratis de opgeslagen beelden terug kunt kijken. Daarnaast is dit extra veilig, omdat de opgenomen beelden niet in de “lucht” rond zweven.

De bullet camera van Imou heeft een Micro SD kaart slot, hierin kun je een SD kaart stoppen. In totaal kan er tot 128 GB aan beeldmateriaal opgeslagen worden. Wanneer de opslag vol is kun je het SD kaartje uit de camera halen en het beeldmateriaal op slaan op je eigen computer of opslag.

Naast de mogelijkheid om beelden op een SD kaart op te slaan, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de Imou Cloudservice. Wel zit er net zoals andere merken zij er aan deze service kosten verbonden.

Naast de Imou Bullet zijn er nog een aantal slimme camera’s die te gebruiken zijn zonder abonnement, wij hebben een overzicht met de beste beveiligingscamera’s zonder abonnement gemaakt.

imou bullet camera

Nieuw: Imou Bullet camera

De bullet camera van Imou, een slimme beveiligingscamera die zowel geschikt is voor binnen als buiten. Te koop bij IPcam shop en momenteel 20% korting op de camera.
Wat is de Imou Bullet voor slimme beveiligingscamera?

De slimme beveiligingscamera van Imou is een bullet beveiligingscamera die geschikt is voor buiten (IP-67 certificatie), maar natuurlijk kan deze ook binnen gebruikt worden. Deze camera heeft verschillende specificaties die de camera zo goed maken. Zo heeft de camera een 2 megapixel beeldsensor en een ingebouwde microfoon en speaker, zodat 2 weg communicatie ook mogelijk is.

Verder zit er in de beveiligingscamera ook een ingebouwde sirene die een geluid maakt van 110 dB. Deze kun je handmatig activeren of automatische activeren bij een ongewenste bezoeker. Naast een alarm kun je ook een spotlight activeren bij beweging.

Overige specificaties Imou Bulletcamera:

  • 2 megapixel beeldsensor
  • Geschikt voor binnen en buiten (waterbestendig IP-67)
  • Ingebouwde microfoon en speaker
  • Sirene (110 dB)
  • Ingebouwde spotlight
  • Ingebouwde PIR-sensor
  • Nachtzicht tot 30 meter
  • Micro SD geheugen slot
  • Wifi Support

Voordelen van deze Imou bullet camera

Eén van de belangrijkste voordelen van deze bullet camera is dat deze een ingebouwde PIR-sensor heeft. Met de PIR-sensor herkent de camera wanneer er echt alarm geslagen dient te worden. Bij vallende blaadjes, verlichting of dieren (tot 18 kg) zal de camera geen vals alarm geven.

Daarnaast heeft deze camera ook nachtzicht en heeft deze een bereik van 30 meter in het donker. De nachtmodus wordt ook automatische geactiveerd wanneer het donker begint te worden. Ook de beelden zijn van goede kwaliteit want de camera neemt beelden op in Full HD (1080P).

Ook gaat het hier om een echte Plug & Play camera. Met aan de onderkant van de camera een handige standaard, is de camera eenvoudig te plaatsen. Je kunt er zelfs voor kiezen de camera op te hangen onder aan het dak, maar ook aan de zijkant van de muur. Bekijk hier een handige accessoires voor de bullet camera, hiermee is de camera makkelijk tegen de muur te plaatsen en kun je de kabels netjes en waterdicht weg werken.

Koppel deze camera met ander slimme apparaten in je smart home

Een ander voordeel die deze Bullet camera geschikt maakt voor je smart home, is dat het apparaat makkelijk te integreren is in je smart home. De camera is te koppelen met apparaten van Amazon Alexa en Google Assistant, daarnaast kun je ook leuke scenario’s creëren door middel van IFTTT.

Heb je bijvoorbeeld een smart display van Google Nest of van Amazon Alexa? Dan kun je de beelden van je camera terug kijken via het display en creëer je een eigen monitor voor je camera. Heb je de Bullet camera achter in je tuin hangen, vraag dan aan Google het volgende: “He Google, laat me de camera in de achtertuin zien.

Ook met IFTTT kun je veel leuke interessante scenario’s bedenken. Door je locatie te koppelen aan de slimme camera van Imou kun je wanneer je een bepaalde zone verlaat (je straat uit rijd) automatische het alarm activeren. Het voordeel hiervan is dat je dit ten eerste nooit meer vergeet en ten tweede dat je niet elke keer handmatig het alarm er op hoeft te zetten.

 Aanbieding!  
nest camera

Google Nest Cam Indoor beveiligingscamera met extra korting!

De Google Nest Cam Indoor beveiligingscamera is nu tijdelijk scherp afgeprijsd. Deze slimme beveiligingscamera is speciaal voor binnen en kan gekoppeld worden met apparaten die compatibel zijn met Google Nest.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.