Smarthomeweb Gift Guide: Slimme Beveiliging Cadeaus

Rob Tigchelaar Laatste update: 15-12-2020

Bij Smarthomeweb.nl starten we met unieke gift guides; gidsen met cadeautips voor specifieke smart home producten. We trappen af met een slimme beveilliging gift guide. Ontdek leuke cadeaus voor slimme beveiliging!

slimme beveiliging cadeaus

Cover illustratie © Smarthomeweb

Een van de grote voordelen van een smart home is de beveiliging: je kunt je huis vandaag de dag stukken slimmer beveiligen. Van een berichtje krijgen op je smartphone als er beweging gedetecteerd wordt in een specifieke omgeving tot een rookmelder die een seintje geeft als de batterijen op zijn.

We hebben besloten om een mooie Gift Guide te maken met de leukste slimme beveiliging cadeaus op dit moment. Ben je opzoek naar een cadeau voor om het huis beter te kunnen beveiligen? Doe dan voordeel met onze gids.

Google Nest Protect

De Google Nest Protect is een slimme rookmelder en koolmonoxidemelder in één. De rookmelder is voorzien van een batterij; je hoeft dus niet te rommelen met bedrading. De rookmelder werkt met Google Assistant; je kunt hem dus aansturen met spraakopdrachten.

Koop bij:
Bol.com

IMOU Ranger IQ

Een slimme beveiligingscamera voor binnen mag niet ontbreken in een smart home. Deze IMOU Ranger IQ is een Full HD 2MP beweegbare Pan & Tilt camera. Voorzien van persoontracking wat erg handig is. De camera werkt met Google Assistant, je kunt hem dus prima integreren in je Google Nest smart home. De Imou Ranger IQ kost zo’n € 99 (nu in de aanbieding bij Coolblue voor € 69,-). Liever een goedkoper model? Dan kun je ook goed kiezen voor de Imou A1.

Koop bij:
Coolblue

ranger iq gift guide
ring gift guide

Ring Videodeurbel 1

Een cadeau kan natuurlijk geen honderden euro’s kosten. Gelukkig is de Ring Videodeurbel 1 vandaag 99 euro. Dit maakt deze slimme deurbel een perfect cadeau als je op zoek bent naar een slimme beveiliging gadget. Kijk en communiceer met degenen die aanbellen via je smartphone.

Koop bij:
Bol.com

Philips Hue starterpack

Met slimme verlichting kun je veel kanten op: zo kun je ze aan laten springen als een smart home rookmelder rook detecteert of als een motion sensor beweging registreert. Het is slim om te kiezen voor een starterpack, zodat je ook een bridge erbij krijgt die in veel gevallen noodzakelijk is voor een volledige werking. Dit pakket van Philips Hue is een leuk cadeau om te geven.

Koop bij:
Bol.com

philips hue gift guide
imou bullet gift guide

IMOU Bullet Lite

Naast een slimme camera voor binnen, mag er buiten natuurlijk ook niet een ontbreken. De IMOU Bullet Lite is een slimme beveiligingscamera voor buiten die je aan de muur of het plafond kunt bevestigen. De Bullet Lite werkt met Google Assistant; je kunt met een voice assistant de camera aansturen en hem opnemen in smart home scenario’s. Er is trouwens ook een model met pan & tilt functie: de Imou Turret.

Koop bij:
Coolblue

Smarthomeweb werkt samen met partners; als je een product koopt via onze cadeaugids kunnen wij een commissie ontvangen. Bekijk onze disclaimer voor meer informatie. De prijzen bij de producten zijn op het moment van schrijven genoteerd en kunnen in de tussentijd gewijzigd worden. 

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
smart-hub
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.