Slimme babyweegschaal

Advies voor een slimme babyweegschaal kopen

slimme babyweegschaal kopen
Home » Slimme babyweegschaal

Een slimme babyweegschaal is interessant voor het analyseren van het gewicht van je baby. Zo kun je een slimme babyweegschaal koppelen met een smartphone, zodat je het verloop van het gewicht eenvoudig kunt terugkijken. Vaak kun je ook veel meer wegen dan enkel het gewicht van de baby: denk ook aan het aanmaken van gebruikersprofielen. Op deze pagina ontdek je de beste babyweegschalen met slimme functies en geven wij advies welke slimme babyweegschaal je het beste kunt kopen.

De beste slimme babyweegschaal modellen van dit moment

Onze aanbeveling voor een slimme babyweegschaal

moa-design-babyweegschaal
Moa
Design
Babyweegschaal
Alecto BC-60BT Bluetooth baby weegschaal
Alecto
BC-60BT
Babyweegschaal
MyWeigh babyweegschaal - Ultrababy U-2
BESTE KEUZE
MY WEIGH
Ultrababy U-2
beurer by80 slimme babyweegschaal
Beurer
BY80
Babyweegschaal
seca 834 slimme babyweegschaal
Seca
834
Babyweegschaal

Slimme babyweegschaal functies

slimme babyweegschaal weegt nauwkeurig

Een slimme babyweegschaal weegt zeer nauwkeurig.

Een slimme babyweegschaal heeft meer functies dan een normale babyweegschaal. Zo zijn deze babyweegschalen vaak te koppelen met een app, door de speciale smart-functie.

Belangrijke functies van een slimme babyweegschaal:

 1. Makkelijk afleesbaar display: in veel gevallen heeft een slimme babyweegschaal een groot en makkelijk afleesbaar display op de voorzijde van de weegschaal.
 2. Te koppelen met smartphone of tablet: met behulp van een applicatie voor iOS of Android is de slimme babyweegschaal vaak te koppelen met je smartphone of tablet.
 3. Zeer nauwkeurig meten: je kunt met deze babyweegschalen veel nauwkeuriger meten dan oudere modellen door nieuwe toepassingen en innovaties.
 4. Hold- en tarra-functie: wanneer de baby een knuffeltje in zijn handen wilt houden is bijvoorbeeld de tarra-functie erg handig. Ook is er vaak sprake van een hold functie, zodat je eerst de baby op je armen kunt leggen en vervolgens het display kunt aflezen.

Voordelen van een slimme babyweegschaal

 • Meet tot op 2 gram nauwkeurig: door de nieuwe technologieën bij een slimme babyweegschaal, wordt er veel nauwkeuriger gemeten. Dit kan wel tot 2 gram nauwkeurig met diverse modellen.
 • Analyseer en monitor voortgang van gewicht: door de babyweegschaal te koppelen met je smartphone, kun je vaak met behulp van grafieken de voortgang van het gewicht in de gaten houden.
 • Veiliger voor de baby: vaak is een slimme babyweegschaal voorzien van een diepere en grote schaal. Hierdoor liggen baby’s stabieler, wat tevens zorgt voor een betere meting van het gewicht.
 • Niet meer gebonden aan stopcontact: vroeger werd een babyweegschaal altijd aan het stroom aangesloten. Tegenwoordig zijn er dus ook modellen die met batterijen kunnen werken. Lekker mobiel dus!
MyWeigh babyweegschaal - Ultrababy U-2

★★★★★ – “Een top weegschaal voor het wegen van baby’s! Voorzien van groot display en weegt tot 2 gram nauwkeurig.

Onze aanbeveling: MY WEIGH Ultrababy U-2

Hoewel deze weegschaal niet gekoppeld kan worden met je smartphone app, lichten we deze toch uit als beste babyweegschaal van dit moment. Deze babyweegschaal kan namelijk tot 2 gram nauwkeurig wegen en heeft een makkelijk, groot afleesbaar display. Daarbij is er sprake van een diepe schaal, wat veiliger is voor het wegen en de stabiliteit van de baby.

Slimme eigenschappen:

 • Grote en diepe schaal
 • Makkelijk afleesbaar display
 • 30 jaar garantie

Slimme babyweegschaal kopen: hier moet je op letten

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij straks de juiste keuze maakt. We hebben daarom een lijst gemaakt met allerlei tips en zaken waar je op kunt letten bij een slimme babyweegschaal kopen:

 • Kijk goed naar de nauwkeurigheid van de weegschaal: een van de belangrijkste zaken om op te letten bij een babyweegschaal, is de nauwkeurigheid. Een baby weegt relatief gezien erg weinig, waardoor je zeker moet gaan voor een babyweegschaal die niet meer dan 10 gram nauwkeurig kan wegen.
 • Check of de babyweegschaal te koppelen is met een smartphone: als we het hebben over slimme babyweegschalen is de koppeling met een smartphone een functie die ontzettend handig is. Als jij dit belangrijk vindt, is het slim om altijd te checken of dit bij de weegschaal die jij op het oog hebt ook zo is. Vaak lees je dit in de productomschrijving of zie je het staan op de verpakking.
 • Lees reviews en ervaringen van eerdere kopers: er zijn veel reviews en ervaringen te lezen over specifieke soorten babyweegschalen. Het is slim om het model wat jij voor ogen hebt ook te controleren op reviews. Zo lees je wat andere positief of negatief vinden van een slimme babyweegschaal. Je weet dan exact wat je in huis haalt en wat je kunt verwachten!

Wanneer je nog steeds met enkele vragen loopt of graag aanvullend advies wilt voor een slimme babyweegschaal kopen, kun je ons altijd een bericht sturen.

Slimme babyweegschalen vergelijken

Vergelijk in de tabel hieronder slimme babyweegschalen op verschillende eigenschappen

Slimme babyweegschaalMet smartphone appWeegnauwkeurigheidPrijs indicatie
Moa DesignJa5 gram€ 44,95
Alecto BC-60BTJa5 gram€ 84,-
MyWeigh Ultrababy U-2
Nee2 gram€ 48,99
Beurer BY80Nee5 gram€ 58,99
Seca 834 Baby WeegschaalNee10 gram€ 199,-

Top merken voor een slimme babyweegschaal

Van deze merken kun je het best een slimme babyweegschaal kopen

motorola slimme babyweegschaal

Motorola slimme babyweegschalen

Motorola heeft een interessante slimme babyweegschaal in haar assortiment: de Smart Baby & Me scale. Met deze slimme babyweegschalen kun je heel makkelijk en veilig je baby wegen in je armen tot een maximaal totaal gewicht van 150 kg. Door de slimme weegschaal aan te sluiten op de Hubble App kun het gewicht van je baby goed bijhouden en monitoren.

myweigh slimme babyweegschaal

MyWeigh slimme babyweegschalen

Degene die op zoek zijn naar een schaal-weegschaal voor baby’s, kunnen het best kijken naar de slimme babyweegschaal van MyWeigh. Deze weegschaal is voorzien van een diepe schaal, waar baby’s rustig in blijven liggen. Met behulp van een groot (afneembaar) LCD scherm kun je het gewicht makkelijk aflezen.

Alecto slimme babyweegschalen

Alecto heeft veel verschillende smart home artikelen in haar assortiment. Ook op het gebied van slimme babyweegschalen heeft Alecto een interessant model wat te koppelen is aan je smartphone. Deze bluetooth slimme babyweegschaal maakt het mogelijk om het gewicht van je baby te monitoren en te analyseren. Je kunt middels een grafiek precies zien hoe het gewicht van je baby naarmate de tijd verstrijkt verloopt.

Slimme babyweegschaal ontwikkelingen en nieuws

wat is een smart home
alecto bluetooth babyweegschaal
The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!

Laatste berichten van Rob (toon alles)