Home » Slimme babyfoon » Top 10 slimme babyfoons

Top 10 slimme babyfoons

Door Bram | Laatste update: 20 april 2019

slimme babyfoon
  • Top 10

Met een slimme babyfoon kun je op afstand kijken of je kindje lekker slaapt. Mocht je kindje wakker worden dan krijg je een melding via je smartphone. Dit kan handig zijn wanneer je bij de buren zit of vakantie bent en je kind ligt te slapen op de hotelkamer. Om je een beetje op weg te helpen bij het kopen van een babyfoon heb ik een top 10 slimme babyfoons opgesteld.

In deze top 10 vind je de beste slimme babyfoons van dit moment. Voor deze top 10 heb ik een klein onderzoekje gedaan naar de huidige modellen slimme babyfoons, deze heb ik getest en een de tien top modellen geselecteerd. Bekijk hieronder wat de tien beste modellen van dit moment zijn.

Luvion Grand Elite 3 babyfoon

1. Luvion Grand Elite 3

De Luvion Grand Elite 3 de beste babyfoon van dit moment. Het is een veelzijdige babyfoon met een monitor waarmee je je kindje haarscherp kunt bekijken. Ook heeft dit model een terug spreekfunctie, temperatuurweergave, alarm, rustgevende slaapliedjes en is de camera op afstand draaibaar.

iBaby M6S

2. iBaby M6S

Deze iBaby babyfoon is op afstand bedienbaar en heeft een 1080HD camera. Daarnaast zit er in deze camera ook sensors die de kamertemperatuur en luchtvochtigheid in de kamer meten.

Veskys® 2019 babyfoon

3. Veskys® 2019

Een handige babyfoon van het merk Veskys. Deze babyfoon heeft een full HD camera en 2-wegs audio, hierdoor kun je luisteren en praten tegen de baby.

slimme babyfoon

4. Luvion Supreme

Deze Luvion Supreme babyfoon wordt geleverd met een display, hiermee kun je je kindje in de gaten houden, tegen praten en eventueel de camera bijsturen. Naast de display kun je ook via je smartphone de beelden bekijken.

digoo babyfoon

5. Digoo babyfoon

Super handige babyfoon die makkelijk te plaatsen is door zijn buigzame voet. Filmt in HD en heeft meet de temperatuur en luchtkwaliteit in de kamer.

Motorola MBP-845

6. Motorola MBP-845

Ook deze slimme babyfoon van Motorola wordt geleverd met handige display. Bestuur de camera via je display of via je smartphone, zo houdt je altijd je kindje in de gaten.

Netgear babyfoon

7. Netgear babyfoon

Leuke babyfoon van Netgear. Heeft 2-weg audio, zodat je kunt communiceren met je kindje en heeft ook een muziekspeler aan boord.

Orretti slimme babyfoon

8. Orretti® slimme babyfoon

Deze Orretti slimme babyfoon is scherp geprijsd. Heeft een full HD camera met nachtzicht en bewegingsdetectie. Via je smartphone bekijk en beweeg je het beeld van de babyfoon.

Motorola MBP-67

9. Motorola MBP-67

Deze Motorola babyfoon wordt geleverd zonder monitor. Dit maakt de babyfoon goedkoper en is daarom alleen te bedienen via een app.

Alecto IVM-100

10. Alecto IVM-100

Een babyfoon die schep geprijsd is en makkelijk in gebruik. Via een applicatie met je smartphone houdt je je kindje in de gaten.

The following two tabs change content below.

Bram

Bram is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl en schrijft dagelijks blogs over smart home toepassingen en gadgets. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste nieuwtjes op het gebied van slimme producten. Bram maakt graag handige top 10 lijsten van smart home producten om snel de toppers te ontdekken.

Laatste berichten van Bram (toon alles)