Slimme babyfoon

Advies voor een slimme babyfoon kopen

slimme babyfoon kopen
Home » Slimme babyfoon

Een slimme babyfoon is een babyfoon die voorzien is van veel slimme functies. Zo kun je vaak op een afstand de babykamer in de gaten houden met behulp van een ingebouwde camera. Je kunt de kamer in kleurenscherm op je smartphone bekijken, evenals de baby toespreken via de slimme babyfoon! Bekijk op deze pagina de beste babyfoons op dit moment en ontdek waar je op moet letten bij een slimme babyfoon kopen.

De beste slimme babyfoons van dit moment

Onze aanbeveling voor een slimme babyfoon

Alecto DIVM-550 HD Wifi babyfoon met camera en 5
Alecto
DIVM-550
HD WiFi
Motorola MBP-845 CONNECT Dual mode babyfoon
Motorola
MBP-845
CONNECT
Luvion Supreme Connect - Babyfoon Met Camera
BESTE KEUZE
Luvion
Supreme
Eyzo HD Hoge Kwaliteit 960P Smart
Eyzo
960P
Smart
Netgear babyfoon - Indoor IP-camera
Netgear
Indoor
IP-camera

Interessante slimme babyfoon functies

slimme babyfoon met camera

Een slimme babyfoon heeft vaak een camera waarmee je de baby in de gaten kunt houden.

Een slimme babyfoon kan veel meer dan een reguliere babyfoon. Zo is deze in veel gevallen voorzien van een camera en kun je deze koppelen met je smartphone.

De belangrijkste functies van een slimme babyfoon:

 1. Voorzien van kleurencamera: in veel gevallen is een slimme babyfoon vandaag de dag voorzien van een kleurencamera die haarscherp laat zien wat er zich afspeelt in de babykamer.
 2. Te koppelen met smartphone of tablet: vaak krijg je bij deze babyfoons toegang tot een speciale app voor iOS of Android, waarna je dus een koppeling kunt maken met je smartphone of tablet.
 3. Roterende camera: wanneer de slimme babyfoon is voorzien van een roterende camera kun je met de zogeheten ‘pan en tilt’ functie de camera op afstand besturen. Zo kun je de gehele kinderkamer in de gaten houden.
 4. Terugspreekfunctie: met de handige terugspreekfunctie kun je je baby zachtjes toespreken om hem of haar weer rustig te maken.
 5. Mogelijkheid voor afspelen slaapliedjes: slimme babyfoons hebben ook vaak de mogelijkheid om slaapliedjes af te spelen. Meestal heb je een selectie van meerdere bekende deuntjes.

Voordelen van een slimme babyfoon

Met al die smart functies kun je genieten van heel veel voordelen. Gezellig eten bij de buren en toch nog heel dicht bij de baby zijn met behulp van de koppeling met je smartphone bijvoorbeeld! Bekijk alle voordelen van een slimme babyfoon:

 • Op afstand de baby in de gaten houden: voorheen had je enkel geluiden om de baby op huilen te controleren. Nu kun je met een slimme babyfoon vanaf een afstand de hele babykamer in de gaten houden.
 • Spreek de baby vanaf de bank terug: je hoeft niet speciaal naar de baby toe te lopen om deze weer rustig in slaap te praten. Je zou dit zelfs kunnen doen vanaf de bank middels de speciale terugspreekfunctie.
 • Speel slaapliedjes af om de baby weer rustig te laten worden: om de baby weer lekker in slaap te krijgen kun je met een slimme babyfoon slaapdeuntjes afspelen. Handig en ontzettend slim!
Luvion Supreme Connect - Babyfoon Met Camera

★★★★★ – “Dit is in onze ogen de beste keuze voor een slimme babyfoon. Onder andere voorzien van roterende kleurencamera en terugspreekfunctie.

Onze aanbeveling voor een slimme babyfoon: Luvion Supreme Connect

Dit is in onze ogen de allerbeste slimme babyfoon van dit moment. De Luvion Supreme Connect is voorzien van een haarscherpe kleurencamera. Daarbij heb je een bereik tot 300 meter buitenshuis en 50 meter binnenshuis. Met de handige terugspreekfunctie kun jij je baby rustig toespreken. Ook kun je slaapliedjes afspelen om de baby weer rustig te laten slapen. Om het af te maken kun je deze babyfoon ook koppelen met een app, zodat je de babykamer in de gaten kunt houden op je telefoon of tablet.

Slimme eigenschappen:

 • Voorzien van camera
 • Met terugspreekfunctie
 • Kan slaapliedjes afspelen
 • Koppeling met smartphone

Slimme babyfoon kopen met onze tips!

Wij helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuze voor een slimme babyfoon met camera. Daarom hebben we wat handige kooptips op een rij gezet en waar je op moet letten bij een slimme babyfoon kopen.

 • Let goed of je de babyfoon kunt koppelen met een app: een van de voornaamste functies van een slimme babyfoon is de koppeling met een smartphone. Check daarom altijd goed of dit mogelijk is bij het model wat jij voor ogen hebt.
 • Check de beeldkwaliteit van de camera: wanneer de babyfoon is voorzien van een camera is het slim om de beeldkwaliteit te bekijken. Kijk hiervoor goed naar het aantal pixels!
 • Lees reviews en ervaringen van babyfoons: hoogstwaarschijnlijk zijn er heel veel ervaringen te lezen over de slimme babyfoon die jij wellicht wilt gaan kopen. Lees altijd eerst reviews en ervaringen voor je direct over gaat tot aankoop.
 • Vergelijk modellen op slimme functies: om te ontdekken welke slimme babyfoon je het beste kunt kopen, is het raadzaam om de beste modellen te vergelijken op slimme functies. Zo heeft het ene model een terugspreekfunctie, maar is deze misschien niet voorzien van de mogelijkheid tot afspelen van slaapliedjes.

Als je naar aanleiding van ons advies nog specifieke vragen hebt, kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Slimme babyfoons vergelijken

Vergelijk in de tabel hieronder slimme babyfoons op verschillende eigenschappen

Slimme babyfoonKleurencameraTerugspreekfunctieSlaapliedjesPrijs indicatie
Alecto DIVM-550 HD WiFiJaJaJa€ 229,-
Motorola MBP-845 CONNECTJaJaJa€ 192,-
Luvion Supreme ConnectJaJaJa€ 199,-
Eyzo 960P SmartJaJaNee€ 67,95
Netgear Indoor IP-cameraJaJaJa€ 235,-

Top merken voor een slimme babyfoon

Van deze merken kun je het best een slimme babyfoon kopen

alecto slimme babyfoon

Alecto slimme babyfoons

Alecto heeft diverse slimme smart home producten op de markt gebracht, waarvan slimme babyfoons een interessante productgroep is. Met veel verschillende varianten heb je keuze uit slimme babyfoons met diverse prijzen. Alecto heeft enkel modellen die voorzien zijn van kleurenscherm en een super-scherpe beeldkwaliteit.

luvion slimme babyfoon

Luvion slimme babyfoons

Luvion heeft een goede slimme babyfoon op de markt gebracht. Hoewel het merk meestal van specifieke smart home producten meerdere varianten uitbrengt, is er momenteel maar een model voor een slimme babyfoon te koop: de Luvion Supreme Connect. Dit is echter een interessante keuze vanwege de hoge kwaliteit van dit product.

motorola slimme babyfoon

Motorola slimme babyfoons

Motorola heeft meerdere oplossingen voor slimme babyfoons in de babykamer. Zo zijn er modellen die enkel audio opnemen en laten horen, terwijl er ook slimme babyfoons beschikbaar zijn van Motorola die voorzien zijn van een camera. Deze is te koppelen aan smartphones, tablets en computers.

Slimme babyfoon ontwikkelingen en nieuws

wat is een smart home
huisdieren in de gaten houden
The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!

Laatste berichten van Rob (toon alles)