Slim deurslot Tedee vanaf nu te bedienen met Google Assistant

Rob Tigchelaar 09-12-2020, 15:14 Laatste update: 09-12-2020

Slim deurslot Tedee is vanaf nu te bedienen met spraak via Google Assistant. Gebruikers konden het onlangs in Nederland gelanceerde deurslot al bedienen met hun smartphone of Apple Watch.

tedee google assistant

Tedee smart lock © Pawel Kasprzak/Tedee

Goed nieuws voor het slimme deurslot van Tedee: vanaf vandaag is het smart home deurslot namelijk ook te bedienen met Google Assistant. Tedee was reeds te bedienen via een applicatie op een smartphone of via een Apple Watch.

Tedee slim deurslot werkt nu met Google Assistant

Met de ondersteuning van Google Assistant is het slimme deurslot nu ook te bedienen met spraak via de voice assistant. Het is een mooie stap van Tedee, gezien steeds meer apparaten werken met Google Assistant, zodat ze met elkaar in smart home scenario’s opgenomen kunnen worden.

“Veel mensen gebruiken de Google Assistant in huis”, meldt Grzegorz Chuchra, CEO van tedee. “Het lag daarom voor de hand dat wij ons slimme slot ook zouden aansluiten op de Google Assistant. Zo bieden we extra gebruiksgemak aan, zonder concessies te doen op veiligheid of kwaliteit. We zijn trots dat we hiermee een nieuwe stap zetten richting het slimme maar veilige huis van de toekomst!”, vervolgt hij.

Tedee slim deurslot

Eerder besteedden we op Smarthomeweb.nl al aandacht over de introductie van het Tedee slimme deurslot. We hebben hier te maken met een deurslot die automatisch vergrendeld en ontgrendeld kan worden en op afstand bediend kan worden.

Het slimme deurslot is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland vanaf € 299,-. Ook bij diverse slotenmakers en smart home webshops is het slimme deurslot nu in de schappen te vinden.

Meer smart home artikelen

nieuwe innr app wifi ledverlichting
innr buitenspots
nuki smart lock aanbieding
google nest hub review
android auto samsung smartthings
google nest thermostats winter seizoensbesparingen
lidl slimme ventilatorkachel wifi
lidl slimme buitenverlichting buitenlampen
amazon alexa custom assistant
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *