Single’s Day smart home deals van 2020

Bram Tigchelaar Laatste update: 11-11-2020

Vandaag is het Single’s Day, dé dag dat we ons zelf even flink mogen verwennen. Hoewel er op deze dag normaal gesproken veelal producten als parfum en kleding in de aanbieding gekocht kunnen worden, lijkt smart home ook haar intrek te maken. Want zeg nou zelf; hoe kan je jezelf meer verwennen dan met smart home producten die werk uit handen nemen?

smart home single's day deals 2020

Ring Spotlight Cam © Ring

Het is vandaag 11 november 2020 en dat is niet alleen de dag dat kinderen langs de deur gaan voor Sint Maarten: het is namelijk Single’s Day 2020! Zoals we in de inleiding al aangaven waren er in het verleden veelal deals te vinden op het gebied van mode en parfum. Als we echter een kijkje nemen bij grotere smart home webshops als Bol.com, blijkt er ook veel smart home apparatuur met hoge korting gekocht worden.

In dit artikel zetten we de beste Single’s Day smart home deals van 2020 op een rij. Besparen maar! 🙂

Beste Single’s Day Smart Home deals

Onze smart home redactie zit vandaag op het puntje van de stoel: we speuren vandaag in diverse webshops, op zoek naar de beste Single’s Day smart home deals van 2020. Bekijk in onderstaande lijst de deals die de moeite waard zijn (gesorteerd per smart home product)

google nest audio

Google Nest Audio

De nieuwste smart speaker van Google Nest is ook afgeprijsd en wordt aangeboden voor 88,11 euro, wees er snel bij!

nest slimme thermostaat

Google Nest Thermostat E

De zelflerende thermostaat van Nest Thermostat E is tijdens Singles Day afgeprijsd! Zorg dat je er warm bij zit!

google nest mini

Google Nest Mini

Voor de Google Nest Mini betaal je tijdens Singles Day slechts 35 euro. Kun je tenminste nog tegen iemand praten!

GOOGLE-NEST-Cam-Outdoor

Google Nest Cam Outdoor

Tijdens Singles Day krijg je 25,19 euro korting op de Google Nest Cam Outdoor. Beveilig je huis op een slimme manier!

fitbit charge 4

Fitbit Charge 4 (giftpack)

De Fitbit Charge 4 is scherp afgeprijsd, daarnaast krijg je in deze giftpack veel extra’s.

Deze webshops hebben smart home deals tijdens Single’s Day

Wil je zelf even lekker speuren naar interessante smart home aanbiedingen? Dan is het slim om hieronder een kijkje te nemen. We hebben namelijk alle webshops op een rij gezet waar je mooie smart home Single’s Day deals kunt spotten.

bol.com smart home webshop

Bol.com Single’s Day deals 2020

Bij Bol.com is er vandaag een speciale Single’s Day hoek in gericht met interessante smart home deals. Je kunt tot 22% besparen op slimme lampen, stekkers en diverse camera’s. Neem snel een kijkje; de korting geldt namelijk alleen vandaag.

mediamarkt smart home webshop

Mediamarkt Single’s Day deals 2020

Bij Mediamarkt ontdek je 11% korting op maar liefst 1111 producten (op 11 november). Alleen maar eentjes! Bekijk alle smart home Single’s Day deals van 2020 bij Mediamarkt.

Wat is Single’s Day nu eigenlijk?

Single’s Day is een dag waarin iemand zichzelf even helemaal lekker mag verwennen met leuke en ontspannende cadeaus. Hoewel deze dag vooral bedoeld was voor vrijgezellen, is dat vandaag de dag helemaal niet meer alleen voor hen bedoelt; iedereen die zichzelf wat leuks wil geven kan vandaag helemaal uitpakken.

De dag vol met korting en aanbiedingen vindt jaarlijks plaats op 11 november. De dag komt oorspronkelijk uit China (waar webshops als Alibaba miljarden op één dag omzetten). De dag vindt plaats op de dag dat er veel enen te vinden zijn in de datum: vandaar dat 11 november (11-11) de aangewezen dag is.

Steeds meer smart home deals tijdens Single’s Day

Normaal gesproken waren er tijdens Single’s Day enkel ontspannende en luxueuze producten te scoren. Echter zien we bij steeds meer webshops – ook elektronica zaken – speciale deals tijdens deze dag die gericht zijn op slimme apparaten. Zo is hierboven al te zien dat shops als Bol.com en Mediamarkt hun kans schoon zien om ook vandaag met mooie aanbiedingen te komen.

single days deals bol.com

De homepagina tijdens Single’s Day deals bij Bol.com © Bol.com/Printscreen

Single’s Day in Nederland steeds populairder

Net als Black Friday lijkt Single’s Day in Nederland steeds populairder te worden. Waar we voorheen niets hoorden van deze deal, horen we nu op de radio en in online advertenties steeds meer voorbij komen over deze Chinese kortingsdag. Wel zien we betere smart home deals voorbij komen tijdens Black Friday. Neem dus gerust ook een kijkje bij ons overzicht met de beste smart home Black Friday deals.

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *