Dit zijn de scherpste smart speaker deals rond Black Friday

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Tijdens Black Friday zijn er enorm veel scherpe aanbiedingen te vinden, zo ook op het gebied van smart speakers. Dus denk je er aan om een specifieke smart speaker aan te schaffen, dan is dit hét juiste moment. De Black Friday smart speaker deals vind je hier op een rijtje.

smart-speaker-black-friday

Google Home smart speaker © Unsplash

Dit zijn de beste smart speaker deals op Black Friday 2019

Eerder schreven we al uitgebreid smart speaker advies, waar we je vertelden over de functies van slimme speakers en de verschillen onderling. Zodoende zetten we de beste smart speakers voor je op een rijtje. Nu zien we in verband met Black Friday vele van deze speakers met hoge kortingen voorbijkomen bij verschillende aanbieders. Maar waar zijn deze populaire speakers nu echt het goedkoopst? Wij gingen op onderzoek uit!

google home smart speaker

Google Home deal bij Mediamarkt

De Google Home smart speaker is de beste optie van dit moment. De beste Google Home deal is deze Black Friday te vinden bij Mediamarkt, hij is daar namelijk maar €65,-!

sonos one smart speaker

Sonos One nu €179,- bij CoolBlue

Tijdens Black Friday 2019 is de Sonos One bij meerdere grote verkopers goedkoop terug te vinden. Bij CoolBlue is hij echt het goedkoopste, daar is hij namelijk €179,-.

google-nest-mini-black-friday

Bij Bol.com kost de Google Nest nog maar €35.-

De kleine smart speaker van Google is bij verschillende websites tegen een extreem lage prijs te vinden. In plaats van €59,- is hij bij Bol.com nu tijdelijk nog maar €35,-.

sonos beam speaker

Sonos Beam aanzienlijk goedkoper – nu €369,-

Deze soundbar van Sonos heeft een adviesprijs van €449,-. Tijdens Black Friday vind je hem nu bij CoolBlue een stuk goedkoper, daar is hij namelijk maar €369,-.

Wat zijn de voordelen van een smart speaker?

Ten opzichte van een ‘normale’ speaker, brengt een smart speaker vele voordelen met zich mee. Ben je benieuwd naar wat je allemaal kunt met zo’n slimme speaker? Lees dan ons smart speaker advies, daar vertellen we je de toepassingen, koppelingen en de voordelen. Dit zijn een aantal van die voordelen:

  • Je kunt hands-free verschillende opdrachten geven
  • Met een smart speaker bedien je verschillende slimme producten
  • Speakers kun je per kamer groeperen

Naast het feit dat hij het centrum van je smart home vormt, zijn er dus vele voordelen die zo’n slimme speaker interessant maken.

Bekijk ook andere Black Friday deals op gebied van smart home

Op zoek naar een specifiek merk? Check dan even ons smart home Black Friday overzicht. Hier hebben we per merk, per shop en soort product een overzicht. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een speaker van Sonos dan vind je daar een Sonos Black Friday aanbieding! Niet alleen de smart speaker zien we veel terug rondom Black Friday, er zijn namelijk vele andere slimme apparaten die nu een stuk voordeliger aan te schaffen zijn.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *