Home » Smart home nieuws » Samsung POWERstick Jet: nieuwe krachtige steelstofzuiger

Samsung POWERstick Jet: nieuwe krachtige steelstofzuiger

samsung powerstick jet steelstofzuiger
  • Robbert Tigchelaar
  • 9-9-2019
  • © Smarthomeweb

Dit jaar heeft Samsung op IFA 2019 in Berlijn drie nieuwe dynamische producten gelanceerd. Een daarvan is de Samsung POWERstick Jet VS9000, een krachtige steelstofzuiger met een indrukwekkend filtersysteem. De nieuwe steelstofzuiger van Samsung werkt met het Multi Cyclone Systeem, wat zorgt voor een sterke zuigkracht van 200W. Dankzij dit Multi Cyclone Systeem zou de Samsung POWERstick Jet minder vaak schoon gemaakt hoeven te worden en zou de zuigkracht optimaal blijven.

Nieuwe steelstofzuiger van Samsung met geavanceerd filtersysteem

Naast de nieuwe Samsung Airdresser – een slimme garderobekast – komt het wereldbekende elektronica merk met nog een nieuw dynamisch product: een steelstofzuiger. De Samsung POWERstick VS9000 is misschien wel het meest opvallend vanwege het filtersysteem onder de motorkap van de steelstofzuiger: er is een eersteklas 5-laags HEPA-filtersysteem te vinden in de draadloze stofzuiger. Hiermee is er sprake van een zeer lage stofuitstoot (99,999%) en is daarmee zeer interessant voor mensen met een stofallergie. Het filter werkt met de volgende stappen:

  • Eerst worden de grote stofdeeltjes gescheiden en opgevangen in een metalen roosterfilter
  • Vervolgens vangt de Multi Cyclone samen met een microfilters de kleinere stofdeeltjes op
  • Ten slotte zorgt een ultrafijn stoffilter ervoor dat ook de meest kleine stofdeeltjes opgevangen worden.

zuigmond samsung powerstick jet

Alle onderdelen van de Samsung POWERstick Jet zijn wasbaar

In tegenstelling tot veel andere steelstofzuigers en robotstofzuigers zijn de onderdelen van de nieuwe Samsung POWERstick allemaal wasbaar. Hierdoor is de stofzuiger makkelijk schoon te houden en kunnen onderdelen goed afgespoeld worden, zonder je zorgen te hoeven maken over dat het nat wordt. Het is wel van belang om alles natuurlijk goed te laten drogen.

Samsung POWERstick VS9000 kopen: direct verkrijgbaar

Goed nieuws voor degenen die niet kunnen wachten om deze nieuwe Samsung steelstofzuiger in huis te halen. De Samsung POWERstick VS9000 is vanaf vandaag direct verkrijgbaar. De verkoopprijs bedraagt € 699,-. Deze prijs kan echter al snel oplopen als je ook een extra batterij wilt aanschaffen of de steelstofzuiger wilt voorzien van een dweilopzetstuk.

Meer smart home nieuws

samsung cube slimme luchtreiniger
samsung powerstick jet steelstofzuiger
samsung airdresser
Netatmo slim video alarmsysteem
Philips hue go
The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!