Samsung POWERstick Jet: nieuwe krachtige steelstofzuiger

Bram Tigchelaar Laatste update: 05-01-2022

Dit jaar heeft Samsung op IFA 2019 in Berlijn drie nieuwe dynamische producten gelanceerd. Een daarvan is de Samsung POWERstick Jet VS9000, een krachtige steelstofzuiger met een indrukwekkend filtersysteem.

samsung powerstick jet steelstofzuiger

POWERstick JET wand op IFA 2019 in Berlijn. © Smarthomeweb

De nieuwe steelstofzuiger van Samsung werkt met het Multi Cyclone Systeem, wat zorgt voor een sterke zuigkracht van 200W. Dankzij dit Multi Cyclone Systeem zou de Samsung POWERstick Jet minder vaak schoon gemaakt hoeven te worden en zou de zuigkracht optimaal blijven.

Nieuwe steelstofzuiger van Samsung met geavanceerd filtersysteem

Naast de nieuwe Samsung Airdresser – een slimme garderobekast – komt het wereldbekende elektronica merk met nog een nieuw dynamisch product: een steelstofzuiger. De Samsung POWERstick VS9000 is misschien wel het meest opvallend vanwege het filtersysteem onder de motorkap van de steelstofzuiger: er is een eersteklas 5-laags HEPA-filtersysteem te vinden in de draadloze stofzuiger. Hiermee is er sprake van een zeer lage stofuitstoot (99,999%) en is daarmee zeer interessant voor mensen met een stofallergie. Het filter werkt met de volgende stappen:

  • Eerst worden de grote stofdeeltjes gescheiden en opgevangen in een metalen roosterfilter
  • Vervolgens vangt de Multi Cyclone samen met een microfilters de kleinere stofdeeltjes op
  • Ten slotte zorgt een ultrafijn stoffilter ervoor dat ook de meest kleine stofdeeltjes opgevangen worden.

zuigmond samsung powerstick jet

Alle onderdelen van de Samsung POWERstick Jet zijn wasbaar

In tegenstelling tot veel andere steelstofzuigers en robotstofzuigers zijn de onderdelen van de nieuwe Samsung POWERstick allemaal wasbaar. Hierdoor is de stofzuiger makkelijk schoon te houden en kunnen onderdelen goed afgespoeld worden, zonder je zorgen te hoeven maken over dat het nat wordt. Het is wel van belang om alles natuurlijk goed te laten drogen.

Samsung POWERstick VS9000 kopen: direct verkrijgbaar

Goed nieuws voor degenen die niet kunnen wachten om deze nieuwe Samsung steelstofzuiger in huis te halen. De Samsung POWERstick VS9000 is vanaf vandaag direct verkrijgbaar. De verkoopprijs bedraagt € 699,-. Deze prijs kan echter al snel oplopen als je ook een extra batterij wilt aanschaffen of de steelstofzuiger wilt voorzien van een dweilopzetstuk.

Update: de stofzuiger is inmiddels getest door het internationale stofzuigerplatform VacuumTester.com. De stofzuiger komt als beste steelstofzuiger voor tapijt uit de bus.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
smart-hub
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.