Samsung lanceert ‘slimme kast’: Samsung Airdresser

samsung airdresser

▲ Samsung Airdresser. © Smarthomeweb

Steeds meer producten worden bestempeld als slim. Van wasmachines tot koelkasten. Maar wat dacht je van een slimme kast? Nee, geen koelkast, maar een kledingkast. Op IFA 2019 heeft Samsung meerdere nieuwe dynamische producten gelanceerd, waarvan de Samsung Airdresser een opvallende is. Het is een ‘slimme kast’ waarbij de kleding schoon en fris gehouden wordt. Dit met als gevolg dat men minder vaak naar de stomerij hoeft te gaan, wat geld en tijd bespaart.

Slimme kast van Samsung houdt kleding fris

Het is een veelvoorkomend probleem: een kledingkast met muffe kleding. Samsung brengt hier vanaf nu verandering in met de Samsung Airdresser, een slimme kast met geavanceerde technologie om kleding fris te houden. De slimme kast werkt met drie verschillende technieken om muffe kleding te voorkomen: het Jet-Air systeem, Air Hangers en de Jet-Steam functie. Kleding wat in de slimme kast komt te hangen, wordt grondig schoongemaakt. Lucht- en stoomstralen dringen volgens Samsung tot diep door in de stof.

slimme kast binnenzijde airdresser

Warmtepomp om kleding in Samsung Airdresser te drogen

In de dynamische kledingkast is zelfs een warmtepomp te vinden, die nodig is om de fris gemaakte kleding te drogen. Dit doet de slimme kast op een lage temperatuur, zodat de kleding niet krimpt of beschadigd raakt. Naast de warmtepomp is de kast ook voorzien van een geurenfilter, een soort slimme luchtreiniger: deze zorgt ervoor dat de kleding ook daadwerkelijk fris uit de kast komt.

Volgens Samsung past deze smart garderobekast thuis in elk moderne interieur. En dat is niet gelogen: de kast ziet er uit als een normale garderobekast en is zelfs voorzien van een Crystal Mirror spiegeldeur.

Samsung slimme kast kopen: nog eventjes geduld!

Degenen die de Samsung Airdresser op hun verlanglijstje hebben staan, zullen waarschijnlijk nog een tijdje moeten wachten. Er is nog niets bekend gemaakt over een eventuele release datum van de Samsung Airdresser en ook de prijzen zijn nog niet bekend in Nederland. Uiteraard volgen wij dit op de voet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts