Home » Smart home nieuws » Robotstofzuiger Black Friday deals: dit zijn de beste!

Robotstofzuiger Black Friday deals: dit zijn de beste!

robotstofzuiger-black-friday

iRobot robotstofzuiger © iRobot.nl
Joep Verburg · 26 november 2019

Vele webshops geven hoge kortingen op verschillende merken robotstofzuigers. Niet alleen de bekende iRobot, maar ook andere bekende merken zien we voorbij komen. Black Friday kan door de lage rijzen zo maar het perfecte moment zijn om de stap te zetten naar zo’n robotstofzuiger. Wij zochten de allerberste Black Friday deals voor je bij elkaar.

Black Friday aanbiedingen: betere robotstofzuiger deals dan dit ga je niet vinden

We zijn blij verrast om zo veel robotstofzuigers van hoog niveau tegen te komen die nu een stuk voordeliger zijn. Vele van deze robots kwamen eerder al terug in onze robotstofzuiger top 10, vanwege hun kwaliteit en vele toepassingen. Nu hun prijzen aanzienlijk lager zijn, is dit voor veel mensen het aangewezen moment om over te gaan tot zo’n automatische stofzuiger. Van de grote merken als iRobot, Neatmo en Blaupunkt zijn dit de beste deals van het moment:

blaupunkt bluebot xsmart

Alleen op dinsdag: BLUEBOT XSMART voor €249,-!

Deze robotstofzuiger van Blaupunkt is bij Bol.com op dinsdag verkrijgbaar voor €249,- ten opzichte van een adviesprijs van €329,-.

Neato-botvac-d7-black-friday

Alleen op dinsdag: de Neato Botvac D7 voor €449!

Deze robotstofzuiger is tijdens Black Friday van €599,- voor €449,- te koop bij Bol.com. Het model van Neato wordt door gebruikers erg goed beoordeeld. Check hier nog meer: Neato Botvac black friday deals!

irobot roomba 960

Roomba 960 robotstofzuiger voor €399,- bij Coolblue

Deze uitvoering van iRobot is naar ons idee de beste keuze van alle robotstofzuigers. Hij heeft een adviesprijs van €649,-, maar kost nu €399,-.

De voordelen van robotstofzuigers op een rijtje

In ons robotstofzuiger advies vind je vele aspecten die robotstofzuigers aantrekkelijk maken. Zo’n robotstofzuiger bevat namelijk enorm interessante technologie waardoor hij goed zijn werk kan doen. Naast deze technische kant, maakt een robotstofzuiger je leven simpelweg een stuk makkelijker. Dit zijn een aantal voordelen die we in ons advies benoemen:

  • Een robotstofzuiger maakt je huis schoon terwijl je er geen last van hebt
  • Hij gaat slim om met meubels en andere voorwerpen
  • Hij laadt zich automatisch op

Het kan je een hoop tijd schelen wanneer je zo’n robotstofzuiger in huis neemt, erg handig! Mocht je benieuwd zijn naar de technische aspecten van zulke stofzuigers, dan kun je dat op onze website gemakkelijk terug vinden.

Deze Black Friday smart home deals zijn ook erg interessant

Er zijn enorm veel smart home artikelen met hoge kortingen verkrijgbaar tijdens Black Friday dit jaar. Ben je benieuwd naar wat de beste opties zijn? Bekijk dan onze pagina met de beste Black Friday deals van 2020.

Meer smart home nieuws

smarthomeweb geeft prijzen weg
google nest hub netflix
Xiaomi Ecosystem Product Launch
google nest hub review
wat kun je met een google nest hub