Roborock S7 robotstofzuiger leegt zichzelf en ‘dweilt beter’

roborock s7 robotstofzuiger

▲ De nieuwe Roborock S7 robotstofzuiger © Roborock

Roborock heeft een nieuw model robotstofzuiger aangekondigd tijdens CES 2021: de Roborock S7 robotstofzuiger. De robotstofzuiger zou beter dweilen dan zijn voorgangers en kan zichzelf legen.

Roborock komt een nieuwe robotstofzuiger: de Roborock S7, een zelflegende stofzuiger die beter zou dweilen dan eerder gelanceerde Roborock-modellen, aldus het merk. Roborock is dochterbedrijf van Xiaomi, die eerder deze week al de Xiaomi Mi Smart Clock lanceerde.

Roborock S7 robotstofzuiger

De Roborock S7 robotstofzuiger is vandaag aangekondigd tijdens CES 2021, wat dit jaar online plaatsvindt vanwege het coronavirus. Het is de eerste robotstofzuiger van Roborock dat sonisch kan dweilen: dit houdt in dat er niet alleen gedweild wordt, maar dat ook vastzittend vuil met behulp van trilling losgeweekt wordt.

Roborock app

Net als veel andere robotstofzuigers kan de Roborock S7 bediend worden via de app. Je kunt hier aangeven de ‘clean intensity’ aangeven: dit houdt in dat je zelf kunt instellen hoe hard de robotstofzuiger moet trillen om de vloeren schoon te krijgen. Iets wat helemaal nieuw is in de wereld van de Xiaomi stofzuiger.

In de app kun je ook bekijken welke ruimten de Roborock S7 robotstofzuiger al gestofzuigd en gedweild heeft. Bekijk in onderstaande video meer van de werking van deze nieuwe robotstofzuiger.

https://youtube.com/watch?v=1j065x5EDYE%3Ffeature%3Doembed

VibraRise

Een van de grote punten waar je op moet letten bij het kopen van een robotstofzuiger is de maximale drempelhoogte en de geschiktheid voor de ondergrond. De Roborock S7 lijkt dit zelf in te kunnen schatten.

Met VibraRise kan de robotstofzuiger namelijk een specifieke ondergrond herkennen en hier instellingen voor verrichten. Zo kan de trilplaat voor vuil omhoog gesteld worden en kan onder watertoevoer gestopt worden (handig bij tapijten natuurlijk).

Roborock S7 kopen: prijs en beschikbaarheid

Wil je de Roborock S7 binnenkort jouw woning laten stofzuigen en dweilen? Dan moet je nog eventjes geduld hebben. Het bedrijf laat bij de aankondiging weten dat de stofzuiger 24 maart in de (virtuele) schappen zal gaan liggen. Hij zal 649 dollar, omgerekend zo’n 530 euro gaan kosten.

Later wordt dan ook het oplaadstation aangekondigd, waar de stofzuiger zichzelf niet alleen kan opladen maar ook kan legen. Hiermee heeft Roborock zeker geen primeur: iRobot maakte dit al mogelijk de de Roomba.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts