Ring Wired deurbel gelanceerd: ‘Compacte bedrade Ring videodeurbel’

Bram Tigchelaar Laatste update: 27-01-2021

Ring breidt haar slimme deurbellenportfolio uit met een compacte en bedrade videodeurbel: de Ring Wired deurbel.

ring wired videodeurbel

Ring Wired Deurbel © Ring/Press

Ring komt met een nieuwe slimme deurbel naar buiten: de Ring Video Doorbell Wired. Het gaat om een compacte slimme deurbel voor een laag prijsje. Het is een bedrade variant met veel functies zoals we die bij slimme deurbellen mogen verwachten.
Ring Wired slimme deurbel

Onder de naam Ring Wired heeft het smart home merk de nieuwe compacte slimme deurbel aangekondigd. Als we inzoomen op de mogelijkheden en functionaliteiten van deze deurbel komen deze nagenoeg overeen met andere videodeurbellen:

  • Voorzien van een 1080 HD camera met nachtzicht
  • Mogelijkheid tot tweeweg-communicatie met ruisonderdrukking
  • Bewegingsdetectie

Met de Ring Video Doorbell Wired bieden we features die er echt toe doen in een klein, compact design.
– Jamie Siminoff

Jamie Siminoff – oprichter van Ring en Chief Inventor – laat weten funcites te bieden met de Ring Wired deurbel die er echt toe doen: “De focus van Ring ligt sinds dag één op het ontwikkelen van beveiligingsoplossingen voor thuis die de echte problemen van klanten oplossen. Met de Ring Video Doorbell Wired bieden we features die er echt toe doen in een klein, compact design. Zo hebben klanten meer keus bij het selecteren van de video deurbel die het best bij hun behoeften aansluit”, aldus Siminoff.

Met name zijn compacte uitvoering maakt hem echt anders dan de andere modellen van Ring, waaronder de Ring video deurbel 2.

ring video doorbell wired

De Ring deurbel is compacter dan andere modellen. © Ring

Meer Ring Wired functies met abonnement

Zoals we het ook al zagen bij andere slimme deurbel modellen van Ring, geniet je ook bij deze nieuwe compacte Ring Wired van meer functionaliteiten als je een abonnement neemt op Ring Protect. Met het Ring Protect Plan geniet je vanaf 3 euro per maand onder andere van de mogelijkheid om privacyzones in te stellen.

Ook kun je een videopreview ontvangen van de eerste zes seconden ná bewegingdetectie, meldt Ring. Op een veilige manier, gezien Ring end-to-end encryptie aan videobeelden heeft toegevoegd.
Ring Wired deurbel bedienen

Kijken we naar de bediening van de Ring Wired deurbel, dan gaat dit net als bij de andere modellen via de Ring-app. Je kunt in de applicatie van Ring de deurbel naar je behoeftes instellen: van het instellen van privacyzones tot het koppelen van een extra chime om de melodie ook binnenshuis te horen.

Ring video doorbell wired

De Ring Wired deurbel. © Ring

Amazon Alexa

Naast de bediening via de Ring-app kun je hem ook aansturen en bedienen met spraakopdrachten. Voice assistant Alexa wordt namelijk ondersteunt door Ring. Niet heel gek, gezien Ring een dochterbedrijf is van Amazon.

 Blijf op de hoogte! 

ring video doorbell wired

Ring Video Doorbell Wired kopen?

De nieuwe compacte bedrade slimme deurbel van Ring zal vanaf mei te koop zijn en kost 59 euro. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en meld je alvast aan, zodat je als eerst weet wanneer de Ring Video Doorbell Wired leverbaar is! Of bekijk wat voor andere Ring deurbellen er nu beschikbaar zijn.

Ring Wired kopen: release en prijs

Wanneer je je smart home graag uit wil gaan breiden met deze Ring Wired deurbel, moet je nog eventjes wachten. Ring meldt bij de aankondiging dat de slimme deurbel vanaf mei beschikbaar zal zijn. De exacte releasedatum in mei is nog niet bekend.

De verkoopprijs van de Ring Wired deurbel is 59 euro: dat is een heel stuk goedkoper dan de andere deurbellen.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.