GELEKT: ‘Ring Pro 2 deurbel met 3D bewegingsdetectie’

ring pro 2 deurbel

▲ Ring Pro 2 deurbel © Inzetje: BestBuy/Ring

Webshop Best Buy heeft per ongeluk een productpagina van een Ring videodeurbel te vroeg online gezet. Het lijkt te gaan om een Ring Pro 2 deurbel, die nog niet door Ring zelf aangekondigd is.

Ring Pro 2 video deurbel

Het gaat om de Ring Pro 2 video deurbel. Een slimme deurbel die waarschijnlijk de opvolger is van de huidige Ring Pro deurbel. De webshop Best Buy zette het product per ongeluk te vroeg online en werd gespot door ZatzNotFunny.com.

3D bewegingsdetectie

Er zijn een paar opvallende nieuwigheden van deze slimme deurbel van Ring. Zo zou hij voorzien zijn van een 1536p camera, in plaats van de huidige 1080p variant. In de specificaties op de webshop pagina die eventjes online was werd er gesproken van een Head to Toe view: je kunt dus degene die aanbelt van top tot teen bekijken.

Ook zou er sprake zijn van 3D bewegingsdetectie: hiermee wordt beweging in en rondom het huis herkent, waarna je gelijk een notificatie krijgt op je smartphone. Net als de andere slimme deurbellen van Ring, waaronder de onlangs aangekondigde Ring Wired deurbel, kun je middels tweeweg-communicatie spreken en luisteren.

Alexa ondersteuning

Er zal ook ondersteuning geboden voor Alexa: gisteren publiceerden we nog een artikel dat Alexa koppelen met Ring mogelijk zou worden. Alexa kan via Ring Pro-deurbellen aanbellers begroeten. Met de komst van een nieuwe Ring Pro 2 deurbel zou het daar dus ook mogelijk mee moeten zijn.

Ring Pro 1 versus Ring Pro 2

Zoals we daarnet al aangaven is het type camera een groot verschil. Waar je bij de Ring Pro 1 geniet van een 1080p camera, zou er bij de Ring Pro 2 sprake zijn van een 1536p camera. Ook de prijs is een groot verschil: waar je bij de Ring Pro op dit moment 179 euro moet neerleggen, zou de nieuwe Pro 2 met zo’n 210 euro een stukje duurder zijn.

ring pro 1 versus pro 2

Ring Pro 1 (r.) versus Ring Pro 2

Kijken we naar het design, dan lijken de Pro-broertjes wel veel op elkaar. Toch zijn er enkele verschillen: de Ring Pro 2 heeft een knop die naar buiten lijkt te komen (boller). Het zwarte paneel is ook groter bij de Pro 2: daarbij is het Ring logo minder opvallender dan bij de Pro 1.

Ring Pro 2 deurbel kopen: prijs en release

Als we de productpagina foto’s mogen geloven, dan zou je de Ring Pro 2 vanaf 31 maart 2021 kunnen bestellen bij Best Buy. Hij heeft een prijskaartje van 324,99 dollor, wat omgerekend ruim 210 euro is.

Ring bevestigt nog niets

Tot nu moeten we het nog even doen met de geruchten en de pagina van de productpagina die ZatzNotFunny wist vast te leggen. Het lijkt er echt sterk op dat de Ring Pro 2 deurbel er gaat komen, maar Ring heeft tot nu toe nog niets bevestigd.

We hebben Ring gevraagd om een reactie, maar deze is tot heden uitgebleven. We updaten het artikel als we meer te weten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts