sinterklaasbanner bolcom

Ring ‘presenteert’ deurbelseizoen met eigen kerstnummer

Rob Tigchelaar Laatste update: 17-11-2020

Een smart home merk met een eigen kerstnummer? Niets is te gek voor Ring van Amazon: het bedrijf heeft in samenwerking met Carrie Underwood een eigen kerstnummer opgenomen. Het nummer heet Favorite Time of Year en is het startsignaal voor het deurbelseizoen.

ring kerstcommercial carrie underwood

Carrie Underwood in de Ring commercial © Ring

De gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan: Kerst. Waar diverse smart home merken met leuke kerst inhakers komen, komt Ring met een eigen kerstnummer. Het nummer wordt gezongen door countryzangeres en actrice Carrie Underwood en heet ‘Favorite Time of Year’.

Kerstnummer Ring videodeurbel

In het kerstnummer Favorite Time of Year is Carrie Underwood te zien en te horen. De winnares van American Idol 2005 werd dit jaar uitgenodigd door Ring ‘om een beetje extra deurbelseizoensvreugde aan de deur te brengen’, aldus de slimme deurbelfabrikant.

Het nummer wordt ondersteund door een videoclip, waar Underwood in te zien is. Uiteraard is de herkenbare Ring melodie te horen in het nummer. Carrie Underwood hoopt dat het nummer zorgt voor het gevoel van geluk, liefde en vreugde. Bekijk de video van de kerstcommercial hieronder.

I hope when people listen to ‘Favorite Time of Year’ they get into the holiday spirit, they feel happy, they feel love and joy and, hopefully, they can make it a soundtrack to their holidays this year and just put a smile on their faces and celebrate things that are good around them.
– Carrie Underwood

Het is niet het eerste kerstnummer dat Underwood opneemt. Zo nam de zangeres onder andere Silent Night en Have Yourself A Merry Little Christmas covers op.

Ring: ‘Geen betere tijd om een Ring videodeurbel te hebben’

Volgens Ring is er geen betere tijd dan nu om een slimme deurbel te hebben. Met de feestdagen om de hoek is het natuurlijk het moment waar pakketbezorgers en – hopelijk binnenkort weer – familieleden veelal gebruik maken van een deurbel. Ring spreekt zelfs over een ‘Deurbelseizoen’.

Bij Smarthomeweb.nl besteden we rond kerst extra aandacht aan leuke smart home tips. Zo schreven we onlangs over Lidl slimme kerstboomverlichting en deelden we tips voor een slim kersthuis.

Meer smart home artikelen

Google Home intercom
Philips Hue Black Friday
slimme deurbel black friday 2022
beste black friday deals mediamarkt
Sonos opnieuw installeren verhuizing
Philips Hue kerstverlichting Festavia
Dirigera IKEA smart home
Sonos resetten
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *