Ring komt met nieuwe functies genaamd slimme meldingen

ring wired videodeurbel

▲ De nieuwe Ring Wired Doorbell © Ring

Eerder werd al geofence geïntroduceerd om jouw Ring apparaten en meldingen beter af te stemmen op jouw gebruik. Nu komt Ring met nog 2 nieuwe meldingen, ook wel ‘intelligente meldingen’. Eén voor pakketjes en één voor aangepaste meldingen.

Pakketmelding van Ring bij pakketje voor de deur

Een melding wanneer er een pakketje wordt bezorgd. Er zijn al een aantal smart home aanbieders die dit hebben, maar ook Ring heeft het nu. Wanneer de camera nu een pakketje herkent krijg jij ‘Pakketmelding’ in beeld, hierdoor weet je dat de bezorger er staat met jouw pakket. Je kan dan via je slimme deurbel contact hebben met de bezorger en aangeven dat hij jouw pakketje ergens neer mag leggen. Erg handig als je niet thuis bent en in afwachting bent op je pakket. Als er dan ‘pakketmelding’ in beeld komt kijk je ook niet raar op dat er iemand voor de deur staat in plaats van dat je alleen melding krijgt dat de bel gaat.

De pakketmelding functie is echter wel alleen te gebruiken voor gebruikers die in het bezit zijn van een Ring Protect-abonnement en in het bezit zijn van de Ring Video Doorbell (2e generatie) en de Ring Video Doorbell Pro 2.
Ring meldingen specifiek voor jouw huis

ring video doorbell pro 2 wired

Ring Doorbell Pro Wired

Sinds kort heeft Ring ook nieuwe doorbellen die via bedrading aangesloten kunnen worden. Het voordeel hiervan is dat je geen gedoe hebt met lege accu’s en de deurbel op volledige functies kunt laten draaien. Deze Ring Doorbell Pro Wired maakt ook gebruik van de nieuwe functies en kan daardoor pakketen herkennen.

Bekijk Meer info

Een andere nieuwe functie die Ring uitbrengt is: ‘aangepaste gebeurtenissen’. Ring zegt zelf: “Elk huis is anders. Je zou dan ook alleen de meldingen moeten krijgen die er voor jou toe doen”. De functie aangepaste gebeurtenissen is specifiek voor de Ring Spotlight Cam Batterij, je kunt deze zo instellen dat er alleen meldingen komen die jij specifiek wilt ontvangen. Ook kan er nu een deur of poort dankzij de camera open of dicht worden gedetecteerd. Dat werkt als volgt: je maakt twee foto’ s, één met de deur open en één met de deur dicht. Ring slaat dit op en kan jou een melding sturen wanneer herkent wordt dat de deur open staat.

Ring geeft aan dat dankzij machine learning je je apparaten steeds meer kunt personaliseren. Je kunt zelf je meldingen specifieker en eigen maken waardoor je direct weet wat er aan de hand is als er een melding komt.

Ook de functie ‘aangepaste gebeurtenissen’ is net als de functie pakketmelding alleen te gebruiken voor de mensen die gebruik maken van het Ring Protect-abonnement. Je kunt de functie ‘aangepaste gebeurtenissen’ gebruiken op de Ring Spotlight Cam Batterij. Zowel de functie om melding te krijgen bij een pakketje als de functie om gepersonaliseerde meldingen aan te maken worden in de komende maanden verwacht door Ring.

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts