Ring introduceert Ring Indoor Cam: een beveiligingscamera voor binnen

ring indoor cam

▲ De nieuwe Ring Indoor Cam © Ring

Ring heeft een nieuwe slimme beveiligingscamera voor binnen gelanceerd: de Ring Indoor Cam. De beveiligingscamera is enkel binnen te gebruiken en is vrijwel overal in huis te monteren.

De Ring Indoor Cam is voorzien van veel verschillende functionaliteiten: zo kunnen er bewegingszones ingesteld worden, is er sprake van nachtzicht en kan een opname geactiveerd worden bij het detecteren van beweging. De nieuwe beveiligingscamera is met een prijs van 59 euro de meest betaalbare camera van Ring tot nu toe.

Ring Indoor Cam: eerste binnencamera van Ring

Ring – bekend van de populaire slimme deurbel – heeft een nieuwe slimme beveiligingscamera voor binnen geïntroduceerd. De Ring Indoor Cam heeft een compact ontwerp en kan dankzij een handig montage-systeem praktisch overal in huis gemonteerd worden. De camera is voorzien van een 1080p hd-video. De camera is tevens geschikt voor meekijken in het donker: er is sprake van nachtzicht. Ook kunnen er bewegingszones ingesteld worden. Via de Ring Indoor Cam kan er via twee richtingen gesproken worden en wordt de opname geactiveerd wanneer er beweging geregistreerd wordt.

De uitbreiding van een slimme beveiligingscamera voor binnen zorgt voor een completer plaatje van het assortiment van Ring: “Als team van uitvinders zijn we voortdurend bezig om innovatieve, vriendelijk geprijsde en gebruiksvriendelijke beveiligingsproducten te bedenken om buurten veiliger te maken. Met onze groeiende lijn van zowel binnen- als buitencamera’s, variërend in grootte en functionaliteit, kunnen onze klanten zelf kiezen hoe zij hun huis het beste beveiligen“, aldus Jamie Siminoff, oprichter en Chief Inventor van Ring.

Eigenschappen van de Indoor Cam

De nieuwe Indoor Cam van Ring beschikt over diverse privacyinstellingen waarmee gebruikers via de Ring-app eenvoudig beweging- en audio-opnames kunnen uitschakelen. Doordat de beveiligingscamera voor binnen voorzien is van een indicatielampje is men op de hoogte als er opgenomen wordt of als er live meegekeken wordt (Live View). Wat opvallende specificaties:

  • 1080p hd-video
  • Tweerichtingspraak
  • Live View
  • Nachtzicht
  • Bewegingssensoren

Uiteraard kan de Ring Indoor Cam eenvoudig gekoppeld worden aan andere Ring apparaten of compatibel smart home producten via de Ring-app. Ook werkt de Indoor Cam met spraak via bijvoorbeeld Amazon Alexa. Later dit jaar – vanaf november – zijn er ook drie verschillende modi in te stellen. Het gaat om Thuis, Uitgeschakeld of Weg van huis.

Prijs en beschikbaarheid: meest betaalbare camera van Ring tot nu toe

De Ring Indoor Cam is de meest betaalbare camera van het bedrijf tot nu toe. Met een prijskaartje van € 59,- is de beveiligingscamera opvallend goedkoop. Hoewel de Ring Indoor Cam vanaf vandaag in Amerika verkocht wordt, zullen we in Nederland nog even moeten wachten. Ring meldt dat de nieuwe camera begin volgend jaar in Europa beschikbaar zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts