‘Ring Home Security week’ bij 50Five

Home » Smart home nieuws » ‘Ring Home Security week’ bij 50Five
ring home security week 50five
  • Redactie
  • 10-2-2019

Vandaag is de Ring Home Security week gestart bij smart home webshop 50Five. Tijdens deze week staan de beveiligingsproducten van Ring centraal en worden de verschillende Ring apparaten aangeboden met korting tot wel € 50,-. Opvallend is dat er diverse aanbiedingen gelden voor producten inclusief de installatie service van 50Five.

Tot wel € 50,- korting op Ring Home Security apparaten

Van plan om een Ring video deurbel aan te schaffen of een Ring slimme beveiligingscamera? Dan is deze week hét moment: bij 50Five is de Ring Home Security week gestart, waarbij diverse Ring producten aangeboden worden met hoge korting. Zo is de Ring 2 Video Deurbel nu verkrijgbaar voor € 169,- in plaats van € 199,-.

Korting op Ring producten alleen deze week geldig

De korting op de Ring producten is enkel deze week geldig bij 50Five. Dit is te lezen op Facebook: “Beveilig je huis tegen inbraak door altijd op de hoogte te blijven van wat er rondom je huis gebeurt. Alleen deze week tot 50 euro korting op Ring videodeurbellen en beveiligingscamera’s“, aldus 50Five.

Op de speciale actiepagina van 50Five zijn de verschillende aanbiedingen te bekijken.

The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!

Laatste berichten van Rob (toon alles)