Dit zijn de beste Ring deurbel en camera Black Friday aanbiedingen

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Ook voor Ring producten kun je prima uitpakken tijdens Black Friday. Zo ontdekken wij na een zoektocht dat er op diverse producten al snel € 60,- te besparen is met Black Friday aanbiedingen. Om je een handje te helpen zetten we ons zoekresultaat in dit artikel op een rij.

Ring video deurbel 2 zwart

Ring deurbel 2 © Smarthomeweb

Het is misschien wel een van de bekendste merken op het gebied van slimme deurbellen: Ring. Het Amerikaanse dochterbedrijf van Amazon timmert flink aan de weg met nieuwe innovaties voor slimme deurbellen, maar ook op het gebied van slimme beveiligingscamera’s.

Overzicht met de hoogste korting op een Ring videodeurbel tijdens Black Friday

Er zijn diverse webshops die op dit moment actief zijn met smart home deals tijdens Black Friday. Bij Smarthomeweb.nl zit ons redactie team hier bovenop. Ook voor Ring hebben we onderzoek gedaan. Check hier de beste Black Friday aanbiedingen die wij tegengekomen zijn.

ring 2 deurbel aanbiedingen

Ring videodeurbel 2 met € 60,- korting

Bij Coolblue kun je de Ring videodeurbel 2 voor slechts € 139,- kopen tijdens Black Friday. Dit is een korting van € 50,- op de tweede generatie videodeurbel van Ring.

ring doorbell 2

Ring videodeurbel 2 met Ring Chime voor € 169,-

Wil je de Ring videodeurbel 2 gelijk uitbreiden met de Ring Chime? Dan is deze Black Friday deal bij Coolblue hetgeen wat je zoekt. Voor € 169,- scoor je ze beiden. Leuk weetje: dit is zelfs goedkoper dan enkel een Ring 2 zonder korting.

€ 95,- korting op Ring Video Deurbel Pro

Bij Mediamarkt ontdekten we de beste Black Friday voor de Ring Video Deurbel Pro. Nu te kopen voor € 179,- in plaats van € 274,-.

RING-Door-View-Cam

Korting: € 60,- op Ring Door View Cam

Tevens ontdek je bij de Pre-Party Black Friday sale bij Mediamarkt de Ring Door View Cam het scherpste geprijsd. Voor € 139,- scoor je deze Ring slimme deurbel en camera in één.

Ook slimme camera van Ring tijdens Black Friday met korting

Niet op zoek naar een slimme deurbel, maar een slimme camera van Ring? Ook hier hebben we een interessante Black Friday deal gespot: de Ring Stick Up Cam (bedraad).

ring stick up cam

€ 52,99 korting,- op Ring Stick Up Cam (wired)

De Ring Stick Up Cam is nu meer dan € 50,- afgeprijsd bij Mediamarkt. Met deze Black Friday aanbieding scoor je de slimme buitencamera (maar ook geschikt voor binnen) voor slechts € 139,-.

We houden bovenstaand overzicht up to date en volgen de ontwikkelingen van webshop tijdens Black Friday op de voet. Heb jij nog een nieuwe deal gespot? Laat het ons weten, zodat we het overzicht kunnen aanvullen.

De slimme deurbellen van Ring

Ring is een van de bekendste merken op het gebied van slimme deurbellen. Maar hoewel het merk – wat een dochterbedrijf van Amazon is – populair is vanwege haar smart home videodeurbellen, heeft het merk ook een groot assortiment aan slimme camera’s.

Wat Ring interessant maakt zijn de scherpe prijzen in vergelijking met de mogelijkheden van de apparatuur binnen een smart home. In veel gevallen is Ring compitabel met andere bekende smart home merken, waardoor ze prima thuishoren in een smart home met meerdere apparaten. Waarom dit belangrijk is? Omdat je dan pas in staat bent om de Ring apparaten op te nemen in scenario’s. Belt er iemand aan op je slimme deurbel? Laat dan bijvoorbeeld de slimme verlichting van Philips Hue in de hal aanspringen!

Het complete assortiment op een rij

Zoals we daarnet al aangaven bestaat het assortiment van Ring uit twee soorten smart home producten: slimme beveiligingscamera’s en slimme deurbellen. We zetten het assortiment op een rij.

Slimme deurbellen:

  • Ring videodeurbel 1
  • Ring videodeurbel 2
  • Ring videodeurbel Pro
  • Ring Doorview Camera

Slimme beveiligingscamera’s:

  • Ring Stick Up Cam
  • Ring Flootlight Cam
  • Ring Spotlight Cam
  • Ring StickUp Cam Elite

Meer Black Friday aanbiedingen ontdekken voor je smart home?

Wil je naast de beste aanbiedingen van Ring nog meer ontdekken tijdens Black Friday? Bram zette eerder de beste Google Nest Black Friday aanbiedingen op een rij. Maar dat is nog lang niet alles: in onze Black Friday Smart Home Deals overzicht ontdek je interessante webshops met exclusieve deals en meer Black Friday nieuws van onze redactie.

 Aanbieding!  
eufy deurbel zonder base

Euy deurbel nu extra goedkoop!

De nieuwe slimme deurbel van Eufy is nu extra goedkoop! Het gaat hier om een deal met een losse deurbel, mocht je al wat apparaten hebben van Eufy dan is dit een interessante deal!

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *