Uitgelekt: Nieuwe Ring deurbel 3

Ring video deurbel 2 zwart
De Ring video deurbel met een zwarte front

▲ Ring Video Doorbell 2 © Smarthomeweb

Nieuwe foto’s zijn uitgelekt van een nieuwe slimme deurbel van Ring, de Ring 3. Op de foto’s is weinig verschil te zien met de Ring 2 dus het zal waarschijnlijk een update zijn.

Afgelopen weekend zijn er wat foto’s uit gelekt van de nieuwe Ring video deurbel 3. Op de eigen website van Ring was er namelijk een pagina aangemaakt voor de nieuwe Ring deurbel 3 te zien was (nadat de website: Zatznotfunny.com hier achter kwam was deze snel weer verwijderd). Op de pagina waren onder andere nieuwe functies van de Ring 3 te zien en was er zelfs een Ring 3 plus te zien. Wel was er vooral verschil op te merken bij de functies van de deurbel en was het opvallend dat er geen nieuwe kenmerken zichtbaar waren bij het uiterlijk van de deurbel.

Wat is er nieuw aan de Ring deurbel 3?

Op de uitgelekte pagina was niet te zien dat het uiterlijk van de slimme deurbel anders was, de afbeelding van de Ring 3 leek zelfs identiek op de oude Ring 2. Wel waren er een paar nieuwe features te lezen:

  1. Automatische verbinding met de Chime: de nieuwe Ring 3 zal automatische verbinding maken met de Chime waardoor het installeren van de deurbel een stuk makkelijker zal zijn
  2. Nieuw ontwerp bevestigingsplaten: ondanks dat er aan buitenkant van de Ring weinig veranderd is de achterplaat van de Ring op nieuw ontworpen waardoor de Ring Doorbell makkelijker te plaatsen is. Ook zijn er wat aanpassingen aan het frontje gedaan en is deze makkelijker te verwijderen
  3. Ook 5 GHz WiFi verbinding: waarbij je met de Ring 2 deurbel alleen een verbinding kon maken met 2.4 GHz WiFi, is het met de Ring 3 deurbel ook mogelijk om verbinding te maken met 5 GHz wifi.

Ook nog een Ring 3 Plus deurbel

Naast de Ring 3 deurbel was er ook te lezen dat er een Plus variant zal komen, de Ring 3 Plus. Het meest opvallende nieuwe functie van deze variant is de “Pre-Roll functie”. Wanneer je deze functie activeert, maakt de deurbel voordat het bewegingsalarm afgaat een zwart-wit video van 4 seconden. Met deze functie is het mogelijk om een beter beeld te krijgen van wat het alarm veroorzaakte.

De Pre roll video wordt opgenomen in het zwart-wit en in lage resolutie om zo op de levensduur van de batterij te sparen.

Wanneer is de Ring 3 deurbel verkrijgbaar in Nederland?

Wanneer de Ring deurbel 3 verkrijgbaar zal zijn in Nederland is nog een grote vraag, het is überhaupt nog niet eens bekend wanneer Ring geïntroduceerd wordt in Amerika. Eerst zullen we hierop moeten wachten en daarna zal Ring waarschijnlijk met een antwoord komen. Wel is duidelijk dat de Ring 3 iets duurder zal zijn dan zijn vorige variant en wordt verwacht dat de Ring 3 $ 199 zal kosten en de Ring 3 Pro $ 229,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts