Ring Alarm – Ring introduceert een eigen beveiligingssysteem

ring alarm beveiliging

▲ Het beveiligingssysteem van Ring Alarm © Ring

Ring komt niet met nieuwe slimme videodeurbel, een nieuwe slimme beveiligingscamera voor of buiten, maar met compleet nieuw beveiligingssysteem. Een betaalbare welteverstaan. Het slimme beveiligingssysteem is een doe-het-zelf systeem.

Ring heeft afgelopen week een nieuw ‘doe-het-zelfbeveiligingssysteem’ geïntroduceerd in Nederland. Volgens Ring is dit een betaalbaar alarmsysteem dat ook nog een makkelijk te installeren is zonder maar een gaat je te hoeven boren. Met dit systeem kun je het huis voorzien van een volledig alarmsysteem dat werkt met raam- en deursensoren, bewegingsmelders, een sirene en waarop de Ring deurbellen en camera’s aangesloten kunnen worden.

Hoe werkt het Ring Alarm beveiligingssysteem?

Net zoals de slimme deurbellen en camera’s van Ring, zijn de apparaten de installeren via de Ring-app. Alle apparaten zijn Plug & Play en zijn makkelijk te installeren. Het standaard Ring Alarm beveiligingspakket bestaat uit een basisstation, bedieningspaneel, contactsensoren, bewegingssensoren en een signaalversterker. Het basisstation houdt het alarmsysteem online en zorgt voor een koppeling van de mobiele apparaten, met het bedieningspaneel schakel je het alarmsysteem in of uit, de bewegingsmelder detecteren wanneer er beweging is, de contactsensoren geven een melding wanneer er een deur of raam open gaat en tot slot is de signaal versterker er om het signaal van de basisstation te versterken naar alle Ring apparaten.

Mocht nog andere Ring apparaten hebben, denk aan een slimme deurbel of beveiligingscamera dan kun je deze ook koppelen met Ring Alarm. Wanneer er beweging door één van de apparaten wordt gedetecteerd (zowel camera’s of bewegingsmelders) dan zullen alle camera’s automatisch opnemen, zelfs als de camera zelf geen beweging heeft gedetecteerd. Check hieronder voorbeeld van apparaten die je kunt gebruiken met dit systeem.

ring video deurbel pro

Ring Deurbel Pro

De slimme deurbel van Ring is ook te koppelen met Ring Alarm. Met de slimme deurbel weet je altijd wanneer er iemand voor de deurstaat en wat er voor je deur gebeurt.

Bekijk Meer info

ring spotlight cam

Ring Spotlight Cam

De Ring Spotlight Cam is een slimme beveiligingscamera, waarmee je 24/7 je huis in de gaten houdt. Ook weet je wanneer er iets gebeurt om je huis, zo krijg je een melding bij beweging.

Bekijk Meer info

Jamie Siminoff, de oprichter en Chief Inventor van Ring zegt het volgende over dit alarmsysteem: “Met onze missie om buurten over de hele wereld veiliger te maken, is het belangrijk om diezelfde gemoedsrust naar binnen te halen met effectieve, betaalbare beveiliging van het huis. We zijn trots ons doe-het-zelfbeveiligingssysteem nu te introduceren in Nederland, waarmee we thuis- en buurtbeveiliging voor iedereen betaalbaar maken en buurtbewoners geen langetermijn- of dure verbintenissen opleggen. Door Ring Alarm binnen het huis te combineren met Ring-videodeurbellen en -beveiligingscamera’s verspreid over de rest van het huis, stellen gebruikers een uitgebreid en compleet beveiligingssysteem samen, dat het best past bij hun behoeften.”

Ring Protect Plus abonnement zorgt voor nog meer veiligheid

Zoals we wel gewend zijn van slimme deurbellen en beveiligingscamera’s zijn er ook abonnementen waarbij je extra functies krijgt. Ook bij dit Ring Alarm is dit het geval en is er een Ring Protect Plus abonnement. Met dit abonnement krijg je geassisteerde bewaking, back-up telefoonnetwerk en dertig dagen video-opslag. Voor dit Ring abonnement betaal je € 10,- per maand en hierbij krijg je de volgende bescherming:

  • Geassisteerde bewaking: met deze functie kun je drie noodcontacten toevoegen aan het systeem. Mocht jij bij alarm niet opnemen, dan worden deze contacten automatisch op de hoogte gesteld.
  • Back-up telefoonnetwerk: mocht de internet verbinding wegvallen dan werkt het systeem alsnog door het back-up telefoonnetwerk.
  • Dertig dagen cloud video opname: met het Ring Protect Plus abonnement blijven de opgenomen beelden 30 dagen bewaard in de cloud, deze kun je 30 dagen lang bekijken en als het nodig is opslaan op je eigen apparaten.
  • Uitgebreide garantie: wanneer je gebruik maakt van het Ring Protect Plus abonnement kom je automatisch in aanmerking voor uitgebreide garantie.
  • Korting op Ring apparaten: het systeem uitbreiden? Met het Ring Protect Plus abonnement krijg je standaard 10% korting op alle producten op Ring.com.

Prijs voor het Ring alarmsysteem

Het alarmsysteem is aan te schaffen in verschillende modellen, 5, 7, 9 of 10-delige set. Elke set wordt geleverd met een basisstation, bedieningspaneel en signaal versterker. Het verschilt per set hoeveel contactsensoren of bewegingsdetectoren krijgt. Het 5-delige set is nu te koop in Nederland en wordt normaal aangeboden voor € 299,-. Doordat er nu een introductieprijs geldt kun het volledige systeem aanschaffen met korting en betaal je nu € 229,- bij onder ander Amazon.nl

ring alarm

Ring Alarmsysteem nu met korting!

Geniet nu van een introductiekorting op het beveiligingssysteem van Ring. Ook op de grotere sets met meerder bewegingsmelders en contactsensoren zit flinke korting, wees er dus snel bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts