Ring abonnement – abonnement voor je Ring apparaten

Ring abonnement - abonnement voor je Ring deurbel

▲ Afbeelding ter illustratie © Canva

Ring is een grote speler op het gebied van smart home producten en in het specifiek slimme deurbellen. Maar voor de volledige functionaliteit van de apparaten moet je vaak een Ring deurbel abonnement afsluiten. Wij hebben dit uitgezocht en vertellen we je welke abonnementen er zijn, welke er daadwerkelijk nodig zijn en welke niet nodig zijn. Ook kijken we naar de kosten van de abonnementen per maand en per jaar en of je een abonnement bij Ring eventueel kunt omzeilen.

Wat kun je met een Ring abonnement?

Ring biedt verschillende abonnementen aan die jou als gebruiker extra mogelijkheden geeft om smart home producten van Ring te gebruiken. Deurbellen van Ring zijn erg populair en vanwege populariteit en kwaliteit terug te vinden in de slimme deurbel top 10. Met een Ring abonnement komen er meerdere functies beschikbaar voor de slimme deurbellen die je zonder een abonnement niet hebt. Functies die beschikbaar worden met een Ring abonnement zijn:

  • Video-opnames van je Ring apparaten opslaan in je Ring-account.
  • Video’s tot dertig dagen bewaren.
  • Je kunt gebruik maken van Geassisteerde bewaking bij een Ring Alarmsysteem.
  • En je kunt video’s downloaden of delen dankzij een Ring abonnement.

Zonder Ring abonnement kun je gewoon meldingen ontvangen en bekijken. Mocht je geen abonnement hebben, dan krijg je gewoon een melding wanneer er iemand voor je deur staat en aanbelt. Vervolgens krijg je pushmelding op je device en kun je net zoals een telefoongesprek opnemen en een gesprek voeren met de persoon bij de deurbel.

ring video doorbell wired

Onze favoriet: Ring Video Doorbell Wired

De Ring Video Doorbell Wired is aan te sluiten op bedrading, hierdoor heb je dus nooit meer last van een lege accu die je regelmatig moet opladen!

Welke Ring abonnementen zijn er

Ring biedt meerdere abonnementen aan, de overkoepelende abonnementsservice wordt Ring Protect genoemd. Onder deze service kan je kiezen uit 2 verschillende abonnementen, namelijk Ring Protect Basic en Ring Protect Plus. De namen zeggen het al, Ring Protect Basic geeft je extra basisfuncties terwijl Ring Protect Plus nog een stapje verder gaat. Het Ring Plus abonnement geeft je nog meer functies en voordelen, zo krijg je bij dit abonnement verlengde garantie voor 6 apparaten, mobiele back-up voor Ring Alarm, dag en nacht geassisteerde bewaking voor een aantal Ring Alarmen en een mooie korting van 10% op geselecteerde producten op Ring.com.

Het grootste verschil tussen Ring Protect Basic en Ring Protect Plus is dat je bij een Ring Basic abonnement de extra functies krijgt op 1 Ring apparaat, terwijl je bij een Ring Protect Plus abonnement dekking krijgt op alle apparaten op één adres. Bij een Ring Protect Plus abonnement kan je genieten van extra functies op al je Ring apparaten op één adres en bij een Ring Basic abonnement beperkt zich dit tot maximaal 1 apparaat.

Wat zijn de Ring abonnement kosten en prijzen?

Je hebt dus twee verschillende abonnementen, je hebt Ring Protect Basic en Ring Protect Plus. Beide zijn vergelijkbaar aan elkaar, maar kennen ook een aantal verschillen. Deze verschillen zijn terug te vinden in de kosten van een abonnement. De prijzen van een Ring abonnement zijn als volgt:

  • Ring Protect Basic kost 3 euro per maand of 30 euro per jaar.
  • Ring Protect Plus kost 10 euro per maand of 100 euro per jaar.

Een Ring Protect Plus abonnement is dus flink duurder dan een Protect Basic abonnement, maar hiervoor krijg je wel een aantal handige extra functies.

Ring Spotlight Cam Plus

Ring Spotlight Cam

Breid je Ring systeem uit met een Ring Spotlight Cam en verhoog zo de veiligheid in en rondom je huis.

Hoe Ring abonnement afsluiten

Je kunt zelf gemakkelijk een Ring abonnement afsluiten. Je sluit een abonnement af op de website van Ring, daar log je in met je eigen Ring account waarna je in het menu klikt op ‘Protect Plan’ en vervolgens op ‘Mijn abonnementen’, daar sluit je het Ring abonnement af die je wilt hebben.

Kun je Ring deurbel abonnement zonder creditcard betalen (via iDEAL)?

Je kunt helaas nog geen Ring deurbel abonnement afsluiten zonder een creditcard te gebruiken. Voorlopig heeft Ring alleen de optie om het abonnement met een creditcard te betalen en is het nog niet mogelijk om je abonnementskosten via iDEAL te betalen.

Is je Ring abonnement opzeggen moeilijk?

Het is niet moeilijk om je Ring abonnement op te zeggen, je volgt eigenlijk dezelfde stappen als wanneer je een abonnement bij Ring afsluit. Je gaat naar de Ring website, logt daar in en gaat naar ‘Mijn abonnementen’ dit is te vinden onder het kopje Ring Protect Plan. Bij ‘Mijn abonnementen’ kan je klikken op ‘abonnement opzeggen’ en hier kan je dan eenvoudig je abonnement opzeggen.

In onderstaande afbeelding is de Ring Protect Plan pagina te zien die je krijgt als je inlogt met je Ring account. Op deze pagina kan je een abonnement afsluiten, maar ook opzeggen.

ring protect plan

Kun je een Ring abonnement omzeilen of zonder abonnement gebruiken

Tot nu toe is het ons nog niet gelukt om een Ring abonnement te omzeilen en wel de functies hiervan te gebruiken. Misschien is dit ook wel goed nieuws want dit betekent dat het systeem van Ring waterdicht is en je niet via een omweg aan een gratis abonnement komt. Wel kun je Ring apparaten zonder abonnement gebruiken. Het is mogelijk om Ring apparaten zonder extra abonnementskosten te gebruiken, maar dan zal je niet de extra mogelijkheden hebben zoals bijvoorbeeld video-opnames opslaan, downloaden, delen en 30 dagen terugkijken. Zonder abonnement kan je alleen live meekijken wanneer er aangebeld wordt en is het niet mogelijk om eerdere beelden terug te kijken.

Wij hebben ook een blog gemaakt over het gebruiken van slimme deurbellen zonder abonnement, hierin komt Ring ook zeker aan bod.

Welke Ring deurbellen werken met een abonnement

Alle Ring deurbellen kun je met een abonnement gebruiken. Wel is dit bij alle Ring deurbellen een optie en niet per se nodig om de deurbel als slimme deurbel te gebruiken. Het is slim om voor jezelf af te wegen waar je de deurbel voor gaat gebruiken en of het voor jou dan noodzakelijk is om een abonnement te hebben. En zo ja, welk Ring abonnement is voor jou dan het beste. De keuze voor slimme deurbellen van Ring wordt steeds lastiger aangezien er steeds meer modellen zijn. De kans is groot dat je twijfelt over welke deurbel je moet nemen en of je dan wel of geen abonnement hierbij afsluit, om je te helpen hebben wij een advies voor als je je afvraagt welke Ring deurbel je moet nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts