Princess introduceert slimme torenventilator

Princess Smart Heating & Cooler tower

▲ De nieuwe Heating & Cooler Tower van Princess © Princess

Princess introduceert een interessant smart home apparaat: een torenventilator die warme én koude lucht kan verspreiden. Deze Princess Smart Heating & Cooler Tower, zoals de ventilator gepresenteerd wordt, kan gekoppeld worden met een smartphone en is ook te bedienen met spraak via Amazon Alexa of Google Assistant.

Dit meldt Princess ons vandaag. Het slimme apparaat zorgt volgens het merk voor een perfecte combinatie: “Tijdens de koude wintermaanden wil je binnen een heerlijk warm klimaat creëren, maar in de zomer zoek je juist verkoeling en een fris briesje in huis. Met de nieuwe Princess Smart Heating & Cooling Tower is dit geen probleem; je gebruikt dit apparaat het hele jaar door en het is ook nog eens te bedienen met je smartphone“, aldus Princess.

Bediening Princess Smart Heating & Cooler Tower via knoppen, smartphone en spraak

De slimme torenventilator van Princess is op verschillende manieren te bedienen. Net als elk klassieke ventilator is de Smart Heating & Cooler Tower te bedienen met knoppen op het apparaat zelf. Maar het zou geen slim apparaat zijn, als hij niet te koppelen zou zijn met een smartphone. Via een app kan de Smart Heating & Cooler Tower eenvoudig op afstand bediend worden. Wil je liever met spraak de temperatuur of de stand regelen? Geen probleem: hij is zowel te bedienen via Amazon Alexa als Google Assistant middels spraakcommando’s.

Specificaties Princess slimme torenventilator

Als we kijken onder de motorkap van de Princess Heating & Cooler Tower ontdekken we een ingebouwde timer. Hiermee kan de ventilator ingesteld worden en tot 8 uur lang aangezet worden, waarna hij automatisch uigeschakeld wordt. Het apparaat kan op 10 verschillende standen ingesteld worden.

Krachtig maar stille luchtventilator

Kijkend naar de luchtstroom is er sprake van een krachtige torenventilator: het vermogen van 1800 watt zorgt voor een luchtstroom van 1350m³ per uur. En hoewel je met deze kracht zou denken aan flink wat lawaai, is er toch sprake van een stille luchtventilator: hij produceert volgens Princess slechts 56 dB wat stukken minder is dan bijvoorbeeld een slimme luchtreiniger. “Heating & Cooling Tower erg stil als hij aan staat; ideaal voor gebruik tijdens het studeren, lezen of slapen“, meldt Princess ons enthousiast.

Releasedatum en prijs van de Princess Smart Heating & Cooler Tower

Degenen die staan te trappen om deze slimme luchtventilator in huis te halen, hoeven niet lang te wachten. Princess meldt dat het apparaat medio oktober al in de schappen te vinden is. Over een eventuele prijs kan het merk ons nog niet melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts