Philips Wake Up Light met snooze: Somneo

philips wake up light snooze functies

▲ Afbeelding ter illustratie © Pixabay

Op een relaxte manier wakker worden? Dit kan met een wake up light als wekker! Je wordt op een natuurlijke manier gewekt door een opkomend licht en je kan ook nog natuurlijke geluiden instellen. In dit artikel gaan we verder in op de wake up light.

Met een wake up light kun je meer ontspannen wakker worden, doordat er gebruik gemaakt wordt van licht om je te wekken. Met name de Philips Wake Up Light modellen zijn erg populair, doordat deze zich bewijzen en er strak uit zien! Er is ook een Philips Wake Up Light met snooze functie, waarmee je trouwens ook makkelijker in slaap kunt vallen! De Philips Somneo HF3654/01 Sleep & Wake up light. Tijd om deze snooze wake up light eens onder de loep te nemen!

Philips Somneo HF3654/01 is een sleep én wake up light

Met een wake up light wordt je wakker gemaakt door licht. Stel dat jij de wekker om 8.00 uur instelt, begint het licht eerder te schijnen en is om de wektijd het allersterkste. Hierdoor ben je op de juiste tijd wakker, zonder irritante radio dj’s die rondgalmen in jouw slaapkamer.

Als je dan toch wakker wilt worden met ondersteuning van geluid, heb je bij deze Somneo wake up light van Philips ook de mogelijkheid om natuurlijke geluiden in te stellen. Hierbij kun je denken aan fluitende vogeltjes of ontspannende yoga geluiden!

Deze wake up light heeft een snooze functie

snooze functie philips wake up light

Op de achterzijde van de Philips Wake Up Light vind je de snooze functie. Foto: Bol.com/Philips

Een groot voordeel is dat deze wake up light voorzien is van een snooze functie. Wanneer je op de achterzijde van de Philips wake up light tikt, kun je weer eventjes blijven liggen!

Je kunt bij deze slimme wekker zelf het aantal minuten instellen, waarna deze weer afgaat. In tegenstelling tot het vinden van een kleine knop om te snoozen, kun je deze snooze functie activeren met een hele lichte tik op de wake up light!

Een wekker die je helpt in slaap te vallen!

Naast de handige snooze functie en de mogelijkheid om je te wekken met behulp van licht, heeft deze wake up light ook de mogelijkheid om je helpen in slaap te vallen. Dit doet de wekker op de volgende wijze:

  1. Met RelaxBreath functie helpt de wekker je rustig ademen, waardoor je reuze snel in slaap valt!
  2. Gesimuleerde zonsondergang zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt dat het nu echt tijd is om te slapen en je biologische klok een seintje krijgt dat het tijd is om je ogen te sluiten!

Dit is echt een groot voordeel ten opzichte van andere wake up lights!

Voordelen van de Philips Somneo op een rij

Hoewel deze slimme wekker in mijn ogen al de volle punten krijgt voor de snooze-functie op de wake up light en de mogelijkheid om je te helpen om in slaap te vallen, zijn er nog een aantal interessante voordelen. Ik zet ze voor je op een rij:

  • Personaliseer het licht en geluid dat bij jou past: naast de natuurlijke geluiden kun je ook de FM radio instellen.
  • Zeer eenvoudige bediening: geen kleine knopjes, maar een overzicht touch-screen met makkelijke opties!
  • Laad direct je telefoon op: bij deze Philips Wake Up Light heb je de mogelijkheid om je telefoon op te laden.
  • Dient ook als nacht en leeslampje: bang dat je geen ruimte hebt voor je nachtlamp? Geen zorgen, deze wake up light heeft ook een nachtlamp/leeslamp aan boord voor als je wilt lezen!

Daarbij mag natuurlijk gezegd worden dat deze wekker er ongelooflijk mooi uitziet en tot in de details is afgewerkt. Bekijk hieronder de samenvatting van deze Philips wake up light met snooze functie!

philips somneo wake up light

Philips Somneo HF3654/01 Wake Up Light

Het lijkt op het eerste gezicht wel een wekker uit de toekomst! Deze slimme wekker wekt jou op tijd met behulp van licht en natuurlijke geluiden. Ook kan deze wake up light jou helpen sneller in slaap te vallen en kun je uiteraard gebruik maken van de snooze functie als je even wilt blijven liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
telefoon verbinden met tv

Telefoon verbinden met tv

Tegenwoordig is het met elke telefoon en tv wel mogelijk om een koppeling te maken. Handig voor bijvoorbeeld presentaties of gewoon media af te laten spelen.
Lees meer