Philips Hue werkt nu samen met slimme slot Yale Linus

Laatste update: 09-04-2021

Philips Hue en Yale hebben een samenwerking aangekondigd. Daardoor werkt het slimme slot Yale Linus nu met de slimme verlichting.

nieuwe lampen philips hue

Slimme verlichting van Philips Hue © Signify

Philips Hue en Yale hebben een samenwerking aangekondigd. Het slimme slot Yale Linus, dat vorig jaar gelanceerd werd, krijgt daardoor toegang tot nieuwe functionaliteiten.

Samenwerking Philips Hue en Yale

Dankzij de integratie van beide systemen kunnen de lampen in huis automatisch aangaan op het moment dat je het slimme slot ontgrendelt. Daarnaast kunnen de lampen ook weer uitgaan wanneer je het huis verlaat en de Yale Linus de deur op slot draait.

Het maakt overigens niet uit wie de deur opent. Je kunt dat natuurlijk zelf doen, door bijvoorbeeld gebruik te maken van de Yale Smart Keypad. Na het invullen van je pincode gaat de deur open en gaan de lampen aan. Maar dit geldt dus ook voor vrienden of buren die even naar binnen kunnen. Wanneer zij de voordeur openen, zal ook voor hen de lampen in huis automatisch aanspringen.

Door beide installaties in huis nu met elkaar te laten communiceren, voelt een huis ook daadwerkelijk slimmer aan. Soms kom je meerdere keren per dag in aanraking met het (de)activeren van je slimme verlichting, zoals Philips Hue, waardoor dit dus een handige toevoeging is voor iedereen met een Yale Linus aan de voordeur.

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *