Philips Hue wandschakelaarmodule review

philips hue wandschakelaarmodule review

▲ Afbeelding ter illustratie © Philips Hue

De Philips Hue wandschakelaarmodule is de oplossing om altijd je verlichting te kunnen bedienen op een slimme manier, dit wil zeggen via de app of via de voice assistant. Wanneer iemand de normale lichtschakelaar uitzet dan zal er alsnog stroom zijn doordat de lamp in verbinding staat met de Hue Bridge en dit komt door de Philips Hue wandschakelaarmodule. In deze review zoomen we in op de wandschakelaarmodule door te kijken wat de module inhoudt en wat je er mee kunt.

Wat is de Philips Hue wandschakelaarmodule

Allereerst is het belangrijk om te weten wat de Philips Hue wandschakelaarmodule eigenlijk is, daarom zoomen wij eerst in wat de module inhoudt. De Philips Hue wandschakelaarmodule is een module die je achter je bestaande schakelaar plaatst. Die je dan vervolgens koppelt met een Hue Bridge waardoor je altijd stroomvoorziening hebt en je slimme verlichting altijd te besturen is. Ook wanneer je de normale lichtschakelaar hebt uitgezet zal je stroom houden en controle hebben over je slimme lampen.

Philips Hue wandschakelaarmodule achter bestaande schakelaar

Als we kijken naar het design van de Philips Hue wandschakelaarmodule dan kunnen we concluderen dat het een compacte module is met een mooie witte kleur. Maar wat is het waard? De module wordt namelijk achter je bestaande schakelaar gemonteerd waardoor je de module niet meer ziet. Je kan het product dus niet zien maar alleen de functionaliteit hiervan ervaren. Dit is naar ons idee een pluspunt, je behoudt je huidige interieur maar krijgt wel flink voordeel dankzij deze ‘onzichtbare’ Philips Hue wandschakelaarmodule. Een nadeel is wel dat je zelf aan de slag moet met de bedrading, schakel dus eerst het stroom uit voordat je de module gaat aansluiten, dit voorkomt dat je straks onder stroom staat.

Wat kan je met de Philips Hue wandschakelaarmodule

De Philips Hue wandschakelaarmodule geeft je meerdere voordelen maar de belangrijkste eigenschap van de module is dat hij de oude ‘domme’ schakelaar slim maakt. De Philips Hue wandschakelaarmodule zorgt ervoor dat je slimme verlichting nooit uitgaat en altijd stroom heeft om te gebruiken. Maar wat kan je dan met deze slimme verlichting dankzij de module? Dankzij de module kan je het volgende met je slimme verlichting:

  • Je kunt je slimme verlichting aan- en uitzetten in een app maar ook met spraakbediening, bijvoorbeeld door de Google Assistant.
  • Je kunt je slimme verlichting van kleur veranderen, ook dit kan via de app of met je spraak.
  • Je kan scenario’s maken, zo kun je een romantische scene instellen maar ook bijvoorbeeld dat wanneer de rookmelder afgaat jouw verlichting aangaat.

Er zijn nog meer dingen die je kunt doen, maar dit zijn wel de belangrijkste functies die slimme verlichting heeft. Deze functies kun je continu blijven gebruiken dankzij de Philips Hue wandschakelaarmodule, doordat deze ervoor zorgt dat je altijd stroom hebt en de slimme verlichting hierdoor actief blijft.

In de video hieronder wordt van A tot Z uitgelegd hoe de Philips Hue wandschakelaarmodule werkt:

https://youtube.com/watch?v=KyPNdhstN8A%3Ffeature%3Doembed

Philips Hue wandschakelaarmodule kopen

Als je vaak bezoek hebt of je hebt kleine kinderen of mensen in huis die nog niet gewend zijn aan slimme verlichting dan is de Philips Hue wandschakelaarmodule zeker een handige aankoop. Je weet dan zeker dat je slimme verlichting niet uitgaat en altijd te gebruiken is. Je kunt de Philips Hue wandschakelaarmodule hier aanschaffen voor € 39,99 per stuk of in een duo-pack voor €69,99.

philips-hue-wandschakelaarmodule-kopen

Philips Hue wandschakelaarmodule

Zorg ervoor dat je slimme verlichting altijd te besturen blijft dankzij de Philips Hue wandschakelaarmodule!

Bekijk 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts