Philips Hue starterspakket aanbieding

Bekijk Philips Hue starterspakket aanbiedingen voor korting

philips hue starterspakket aanbieding
Home » Smart home blog » Philips Hue starterspakket aanbieding
bol.com smart home webshop

Philips Hue Starterspakket met gratis een Google Home Mini

Bij Bol.com wordt een Philips Hue starterskit aanboden met een gratis Google Home Mini. Het pakket bestaat uit de volgende producten: 1 x Hue White and Color Ambiance lampen, 1 x Bridge, 1x  dimmer sitch en 1 x Google Home Mini. Dit pakket heeft een waarde van € 215,- en wordt aangeboden voor € 159,95. Een mooi start pakket wanneer je lampen met spraak wilt bedienen.

bol.com smart home webshop

Bespaar en koop een Philips Hue starterspakket tweedehands

Op de website van Bol.com worden diverse starterspakketten tweedehands aangeboden. Door iets tweedehands is het product al gebruikt, vaak wordt alles compleet geleverd en is het niet te zien dat het gebruikt is. Voordeel hiervan is dat je er minder voor betaalt.

coolblue smart home webshop

Philips Hue starterspakket met 2 meter Lightstrip

Kies voor dit Philips Hue starterspakket met 2 meter Lightstrip. Dit pakket wordt geleverd met 3 x lamp, 1 x bridge, 1 x dimmer en 2 meter Lightstrip. Ideale starterskit voor een slim huis met sfeerverlichting.

Extra tips voor Philips Hue starterspakket aanbieding

Wij helpen je graag op weg bij het vinden van actuele Philips Hue starterspakket aanbiedingen, een goede start voor slimme verlichting. Op deze pagina vind je diverse Philips Hue starterspakket van diverse aanbieders die wij tegen zijn gekomen. Vaak zijn er ook nog andere manieren om te besparen op het kopen van een starterspakket van Philips Hue, hieronder heb ik enkele tips voor je:

  • Kies voor gratis verzending
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Combideals
  • Actiecodes

Vooral de combideals kunnen interessant zijn. Vooral wanneer je een het huis optimaal slim wilt maken heb je producten nodig die met elkaar werken. Vaak worden producten die te koppelen zijn aan elkaar aangeboden in een combideal. Extra tip: op Hueaanbieding.nl ontdek je nog meer specifieke Philips Hue aanbiedingen.

Mist er een interessante Philips Hue starterspakket aanbieding?

Mis je een Philips Hue aanbieding boven in het lijstje en ben jij een scherpe aanbieding tegen gekomen? Laat het ons dan weten via het contactformulier, waarna wij de aanbieding verifiëren en hem zo snel mogelijk toevoegen aan deze lijst.