Home » Smart home nieuws » Philips Hue Smart Plug (slimme stekker) gelanceerd

Philips Hue Smart Plug (slimme stekker) gelanceerd

philips hue smart plug

▲ © Signify
Robbert Tigchelaar · 5 september 2019

Update; De Smart Plug van Philips Hue komt nu ook naar voren in ons Philips Hue Black Friday overzicht.

Het bedrijf achter de Philips Hue producten – Signify – heeft een aantal interessante nieuwe Hue producten aangekondigd. Degene die onze aandacht het meest heeft getrokken is wel de Philips Hue Smart Plug, dé langverwachte slimme stekker. Een slimme stekker is een reuze interessante toevoeging voor het Philips Hue verlichtingssysteem, gezien nu praktisch alle lampen opgenomen kunnen worden. De Hue slimme stekker is gelijk al verkrijgbaar via verschillende verkooppunten voor een prijs van slechts € 29,95.

Slimme stekker van Philips Hue is er nu eindelijk

Misschien wel een van de mooiste aankondigingen tijdens IFA 2019 tot nu toe: de slimme stekker van Philips Hue. Op de redactie van Smarthomeweb.nl zaten we hier al enige tijd op te wachten, gezien we in de afgelopen periode hier veel vragen over hebben binnengekregen. Dit was dan voor ons ook reden genoeg om onderzoek te doen naar Philips Hue met slimme stekker combineren.

Een slimme stekker is een veel gevraagd product voor smart home eigenaren die gebruik maken van slimme verlichting van onder andere Philips Hue. Er zijn namelijk diverse lampen die niet voorzien kunnen worden van een slimme lamp. Denk aan een bureaulamp met een apart armatuur. Met behulp van de Philips Hue Smart Plug is dit een ander verhaal. De stekker van de bureaulamp uit het voorbeeld gaat gewoon in de Hue Smart Plug, waarna deze opgenomen kan worden in smart home scenario’s.

Philips Hue Smart Plug kopen ‘nu mogelijk’

Vaak moeten we nog even wachten op nieuwe smart home producten, maar de Philips Hue Smart Plug is per direct beschikbaar bij verschillende verkooppunten. Een opvallend puntje is de prijs: met een prijskaartje van € 29,95 lijkt Philips Hue de strijd aan te gaan met de wat goedkopere smart plug’s.

philips hue smart plug

Philips Hue slimme stekker kopen?

De Philips Hue Smart Plug kopen is mogelijk! Voor een gemiddelde verkoopprijs van € 32,- haal je de smart plug in huis. Het is slim om te kijken naar meerdere slimme stekkers tegelijk: je geniet van voordelige korting bij meerdere Hue Smart Plugs.

Meer smart home nieuws

slimme lichtplaatjes innr
bol 10daagse smart home deals
auto met google assistant
witte nuki slot
ikea symfonisk blauw
netatmo deurbel