Philips Hue Smart Plug (slimme stekker) gelanceerd

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Het bedrijf achter de Philips Hue producten – Signify – heeft een aantal interessante nieuwe Hue producten aangekondigd. Degene die onze aandacht het meest heeft getrokken is wel de Philips Hue Smart Plug, dé langverwachte slimme stekker.

philips Hue smart plug black friday

Philips Hue slimme stekker © Signify

Update; De Smart Plug van Philips Hue komt nu ook naar voren in ons Philips Hue Black Friday overzicht.

Een slimme stekker is een reuze interessante toevoeging voor het Philips Hue verlichtingssysteem, gezien nu praktisch alle lampen opgenomen kunnen worden. De Hue slimme stekker is gelijk al verkrijgbaar via verschillende verkooppunten voor een prijs van slechts € 29,95.

Slimme stekker van Philips Hue is er nu eindelijk

Misschien wel een van de mooiste aankondigingen tijdens IFA 2019 tot nu toe: de slimme stekker van Philips Hue. Op de redactie van Smarthomeweb.nl zaten we hier al enige tijd op te wachten, gezien we in de afgelopen periode hier veel vragen over hebben binnengekregen. Dit was dan voor ons ook reden genoeg om onderzoek te doen naar Philips Hue met slimme stekker combineren.

Een slimme stekker is een veel gevraagd product voor smart home eigenaren die gebruik maken van slimme verlichting van onder andere Philips Hue. Er zijn namelijk diverse lampen die niet voorzien kunnen worden van een slimme lamp. Denk aan een bureaulamp met een apart armatuur. Met behulp van de Philips Hue Smart Plug is dit een ander verhaal. De stekker van de bureaulamp uit het voorbeeld gaat gewoon in de Hue Smart Plug, waarna deze opgenomen kan worden in smart home scenario’s.

Philips Hue Smart Plug kopen ‘nu mogelijk’

Vaak moeten we nog even wachten op nieuwe smart home producten, maar de Philips Hue Smart Plug is per direct beschikbaar bij verschillende verkooppunten. Een opvallend puntje is de prijs: met een prijskaartje van € 29,95 lijkt Philips Hue de strijd aan te gaan met de wat goedkopere smart plug’s.

 Aanbieding! 
klikaanklikuit slimme stekker

Slimme stekker KlikAanKlikUit scherp geprijsd!

Check hier een scherpe deal op de slimme stekker van KlikAanKlikUit. Een smart plug van het merk KlikAanKlikUit waarmee je apparaten op een slimme manier kunt bedienen.

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *