Philips Hue introduceert paar gave nieuwe lampen!

Redactie Laatste update: 20-10-2020

Binnenkort kunnen we weer nieuwe slimme lampen verwachten in het portfolio van Philips Hue. Signify heeft namelijke en aantal nieuwe lampen aangekondigd, waaronder een slimme lightstrip die eenvoudig gekoppeld kan worden met je smart TV.

nieuwe lampen philips hue

Optimaal gamen met de nieuwe lightstrip van Philips Hue © Signify

Gaaf! Signify voegt een paar nieuwe gave lampen toe aan het assortiment van Philips Hue. Zo komt er in oktober een nieuwe Gradient Lightstrip die in meerdere kleuren tegelijk kan branden en die te synchroniseren is met je tv scherm. Naast deze nieuwe lightstrip zijn er ook nog veel verbeteringen en nieuwe lampen, lees hieronder meer over deze nieuwe lampen van Hue!

Philips Hue Play Gradient Lightstrip – Creëer een thuisbioscoop

Philips hue komt met een nieuwe lichtstrip, hoewel Philips Hue al lightstrips heeft is deze anders. Zo kan deze Hue Play Grandient Lightstrip in verschillende kleuren branden, waarbij het bij de standaard strips dit beperkt wordt tot één kleur tegelijk.

Deze nieuwe strip is te gebruiken in combinatie met de Philips Hue Playbox. In plaats van één enkele kleur geneert de lightstrip meerdere kleuren tegelijk en laat deze naadloos overvloeien. De verlichting werkt op basis van de lightsynchronisatie van Hue, hierdoor worden de kleuren van de verlichting afgestemd op het beeld van de tv. Eigenlijk werkt dit hetzelfde als de Ambilight tv’s van Philips. Mocht je dus geen Ambilight tv hebben dan kun je met deze stip hetzelfde effect creëren.

De Hue Play Grandient Lightstrip is te bevestigen aan de achterzijden van de tv en is te verkrijgen in verschillende maten. Je kunt de strips gebruiken voor elke tv en de maten zijn te verkrijgen voor 55 inch, 65 inch en 75 inch tv’s. Mocht je een kleinere of grotere tv hebben dan is dat ook geen probleem.

De Hue Lightstrip wordt bevestigd aan de achterzijde van de tv. Als het ware schijnt het licht op de muur achter de tv wat zorgt voor een unieke ervaring tijdens gamen of het kijken van een film.

Philips Hue Iris – Oude bekende in een nieuw jasje

De Philips Hue Iris is een bekende lamp van Philips Hue, dit was één van de eerste slimme armaturen van Philips Hue. Deze lamp heeft wat nieuwe functies en is te verkrijgen in paar unieke limited edition kleuren. Zo krijgt de nieuwe Hue Iris lamp rijkere kleuren en kun je de lamp lager dimmen dan voorheen. Verder is de lichtsterkte van de lamp verbetert en kan de lamp nu tot 570 lumen branden.

Naast de prestaties is er ook aan het uiterlijk van de lamp gewerkt, zo is de lamp nu voorzien met een stof omwikkelt snoer en is de lamp naast de standaard kleuren (zwart en wit) nu ook te verkrijgen in vier nieuwe limited edition kleuren: goud, rosé, zilver en koper, bekijk deze gave kleuren in de afbeelding hieronder:

philips hue iris limited edition kleuren

Vier gave nieuwe limited edition kleuren voor de Hue Iris.

Een paar nieuwe filament lampen – Grotere lampen

Ook de slimme filament lampen worden steeds populairder. Filament lampen zijn de lampen die lijken op oude spaarlampen en zien er een stuk mooier uit dan ‘normale’ slimme lampen die vaak een matte witte kleur hebben. Naast het standaard assortiment komt Philips Hue ook met twee grotere formaten: de White Filament G125 en de White Filament ST72.

philips hue white filament lampen

Beide lampen werken met een bluetooth verbinding, hiervoor is het niet essentieel om de lampen te koppelen met een Hue bridge. De Filament G125 is een grote bolvormige filament lamp en de White ST72 is een grotere versie van de Edion-vormige lamp. Kijk de afbeelding hiernaast om een idee te krijgen van de nieuwe lampen van Philips Hue. Links is de G125 en links is de grotere Edison vormige lamp ST72.

Nieuwe Hue Ensis hanglamp – De eettafel lamp nu ook in het zwart

Ook heeft Hue een aanpassing gedaan aan de Hue Ensis hanglamp, deze is nu ook te verkrijgen in een zwarte variant. Deze lamp is bedoeld om boven de eettafel te hangen. Met de lamp kun je verschillende soorten scenes aanzetten, hierdoor heb je voor elke setting het ideale licht. De Ensis lamp is voorzien van twee geïntegreerde LED-strips en een op- en neerwaartse verlichting.

Nog meer nieuwe lampen – Philips Hue White Luster & bluetooth kaarslampen

Heb je nog een armatuur met een E14 lampje waar nog geen slimme lamp in zit? Ook hiervoor komt Signify met een oplossing, zo is binnenkort het kleinste lampje van Hue op de markt: de Philips Hue White Luster E14 lamp. Deze lamp is draadloos te gebruiken via een bluetooth verbinding en is ook te koppelen met de Hue brdige, hierdoor kun je lamp perfect integreren in je bestaande Hue systeem.

Natuurlijk had Philips Hue al E14 lampen, de kaarslampen. Ook deze E14 kaars lampen zijn in de toekomst voorzien van een bluetoothverbinding. Dit geldt zowel White ambiance als White and color ambiance.

Prijs en beschikbaarheid van de nieuwe Hue lampen

De lampen van Hue worden in de maand september en oktober uitgerold. In het overzicht hieronder vind je de datum waarop de verlichting verkrijgbaar is en wat de prijs van de lampen is. Of de lampen direct overal te verkrijgen zijn is nog onbekend, wel is te zien dat de nieuwe lampen al toegevoegd zijn in de webshop van Philips Hue zelf.

 Aanbieding! 
slimme verlichting ad

Nog geen slimme lampen? Bekijk dan deze deal!

Heb best werkende slimme lampen systeem is die van Philips Hue. Wel heb je hiervoor een Hue bridge nodig, check daarom deze deal met een Hue brdige, twee lampen en een dimmer switch om lampen te bedienen.

Nieuwe Hue lampenVerkrijgbaar vanaf:Prijs
Gradient Lightstrip 55 inch6 oktober€ 179,99
Gradient Lightstrip 65 inch6 oktober€ 199,99
Gradient Lightstrip 75 inch6 oktober€ 229,99
Filament White G12529 september € 39,99
Filament White ST7229 september€ 34,99
Iris standaard editie (zwart & wit)6 oktober€ 99,99
Iris limited edition 6 oktober€ 199,99
Ambiance Ensis hanglamp20 oktober€ 399,99
White kogellamp E14 lamp 29 september€ 19,99 voor 1-pack € 29,99 voor 2-pack
White ambiance kaarslamp met Bluetooth8 september€ 29,99 voor 1-pack € 44,99 voor 2-pack
White and color ambiance kaarslamp met Bluetooth8 september€ 59,99 voor 1-pack € 99,99 voor 2-pack

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *