Philips Hue Filament lampen geïntroduceerd

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Signify heeft nieuwe slimme Hue filament LED lampen geïntroduceerd. Filament LED lampen zijn doorzichtig en kunnen goed gebruikt worden in armaturen waarbij de lamp zichtbaar blijft.

philips hue filament lampen

Ter illustratie © Pixabay

In tegenstelling tot de witte slimme lampen zoals deze veelal uitgevoerd worden. De filamentlampen zorgen voor een warme sfeer en doen denken aan de ouderwetse gloeilampen van vroeger. De Philips Hue filament lampen zijn vanaf nu verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Hue filament lampen: ‘slimme lampen in klassiek jasje’

Je kent ze vast nog wel van vroeger: de gloeilampen waarbij het gloeidraad zichtbaar was. De afgelopen jaren zijn deze lampen opnieuw verschenen in menig woonkamer en is de ‘vintage stijl’ een actuele woondtrend. Voor Signify reden genoeg om slimme Philips Hue filament lampen te introduceren. Philips Hue is daarmee overigens niet de enige: eerder dit jaar kwam ook Innr met filament lampen op de markt.

Filament lampen communiceren via bluetooth of Zigbee

Als gebruiker heb je keuze om de Hue filament lampen via bluetooth aan te sturen of om ze op te nemen in het complete slimme verlichting systeem. Dit laatste is een stuk interessanter, maar hiervoor dien je wel in het bezit te zijn van de Hue bridge. Bij het aansturen van bluetooth dien je vlakbij de lamp te blijven, terwijl je met een koppeling via de Hue bridge ook buitenshuis de lampen kunt bedienen en scenario’s kunt starten.

Hue filament lamp E27 fitting: drie uitvoeringen

Opvallend genoeg komen er drie verschillende modellen uit: de A60, ST54 en de G93. Alle drie de modellen zijn uitgevoerd met een E27 fitting (grote fitting). De A60 is het reguliere ‘bolletje’. De ST54 is een langwerpig model, goed voor de wat diepere lampenkappen. Op zoek naar een grote bol voor bijvoorbeeld in een betonnen lampenhouder? Dan maak je de beste keuze met de G93. De lampen zijn per direct beschikbaar bij verschillende verkooppunten vanaf € 19,95.

 Aanbieding! 
slimme verlichting ad

Nog geen slimme lampen? Bekijk dan deze deal!

Heb best werkende slimme lampen systeem is die van Philips Hue. Wel heb je hiervoor een Hue bridge nodig, check daarom deze deal met een Hue brdige, twee lampen en een dimmer switch om lampen te bedienen.

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *