Home » Smart home nieuws » Philips Hue buitenverlichting wordt uitgebreid

Philips Hue buitenverlichting wordt uitgebreid

philips hue buitenverlichting uitgebreid

 © Signify
Bram Tigchelaar · 9 januari 2019

Goed nieuws over slimme buitenverlichting: Philips Hue buitenverlichting wordt aankomende periode uitgebreid met nieuwe lampen en extra functies voor Google Assistant. Dit heeft Signify, het bedrijf achter de slimme lampen van Philips Hue, gisteren bekend gemaakt tijdens CES 2019 in Las Vegas. Het gaat onder andere om de Philips Hue Outdoor Sensor: een draadloze sensor die gebruikers verwelkomt in het donker.

Philips Hue Outdoor Sensor: warm welkom in het donker

philips hue outdoor sensor

De nieuwe Philips Hue Outdoor Sensor aan de muur.

Een van de nieuwe aanvullingen voor Philips Hue buitenverlichting is de Hue Outdoor Sensor. Deze sensor voor buiten laat specifieke Hue lampen automatisch aanspringen als iemand in het donker arriveert. De Outdoor Sensor is draadloos, waardoor je niet hoeft te rommelen met aansluitingen en de sensor praktisch overal op kunt hangen.

Koppel Hue lampen met Outdoor Sensor via Philips Hue app

Natuurlijk is een draadloze buitensensor niet heel nieuw. Wat deze Hue Outdoor Sensor echter wel bijzonder maakt, zijn de mogelijkheden. De Outdoor Sensor is te koppelen aan Hue lampen, waarbij je zelf kunt bepalen welke lampen aanspringen als de sensor beweging detecteert. Hierin heb je ook alle mogelijkheden om het kleur of het effect van het licht in te stellen bij specifieke Hue lampen.

De Hue Outdoor Sensor heeft een bereik van 12 meter en heeft een ingebouwde ‘dusk-to-dawn sensor’, wat ervoor zorgt dat de sensor alleen reageert op momenten dat het echt donker is. De Outdoor Sensor is vanaf volgende maand te koop in Amerika met een prijskaartje van € 49,99.

Nog meer nieuwe soorten Philips Hue buitenverlichting en functies

Naast deze Outdoor Sensor zal Philips Hue komende periode nog meer slimme buitenverlichting op de markt brengen, waaronder verschillende wandlampen, sokkellampen en schijnwerpers. Ook deze varianten zullen rond februari verkrijgbaar zijn.

Foto: Signify.com Presskit

Meer smart home nieuws

mediamarkt black friday deal
slim deurslot loqed
Philips hue buitenlampen
ces smart home nieuws
netatmo slim deurslot
Philips hue nieuws