Philips Hue buitenverlichting wordt uitgebreid

Bram Tigchelaar 09-01-2019, 14:13 Laatste update: 12-10-2020

Goed nieuws over slimme buitenverlichting: Philips Hue buitenverlichting wordt aankomende periode uitgebreid met nieuwe lampen en extra functies voor Google Assistant. Dit heeft Signify, het bedrijf achter de slimme lampen van Philips Hue, gisteren bekend gemaakt tijdens CES 2019 in Las Vegas. Het gaat onder andere om de Philips Hue Outdoor Sensor: een draadloze sensor die gebruikers verwelkomt in het donker.

philips hue buitenverlichting uitgebreid

© Signify

Philips Hue Outdoor Sensor: warm welkom in het donker

philips hue outdoor sensor

De nieuwe Philips Hue Outdoor Sensor aan de muur.

Een van de nieuwe aanvullingen voor Philips Hue buitenverlichting is de Hue Outdoor Sensor. Deze sensor voor buiten laat specifieke Hue lampen automatisch aanspringen als iemand in het donker arriveert. De Outdoor Sensor is draadloos, waardoor je niet hoeft te rommelen met aansluitingen en de sensor praktisch overal op kunt hangen.

Koppel Hue lampen met Outdoor Sensor via Philips Hue app

Natuurlijk is een draadloze buitensensor niet heel nieuw. Wat deze Hue Outdoor Sensor echter wel bijzonder maakt, zijn de mogelijkheden. De Outdoor Sensor is te koppelen aan Hue lampen, waarbij je zelf kunt bepalen welke lampen aanspringen als de sensor beweging detecteert. Hierin heb je ook alle mogelijkheden om het kleur of het effect van het licht in te stellen bij specifieke Hue lampen.

De Hue Outdoor Sensor heeft een bereik van 12 meter en heeft een ingebouwde ‘dusk-to-dawn sensor’, wat ervoor zorgt dat de sensor alleen reageert op momenten dat het echt donker is. De Outdoor Sensor is vanaf volgende maand te koop in Amerika met een prijskaartje van € 49,99.

Nog meer nieuwe soorten Philips Hue buitenverlichting en functies

Naast deze Outdoor Sensor zal Philips Hue komende periode nog meer slimme buitenverlichting op de markt brengen, waaronder verschillende wandlampen, sokkellampen en schijnwerpers. Ook deze varianten zullen rond februari verkrijgbaar zijn.

 BLACK FRIDAY DEAL 
slimme verlichting ad

Aanbieding: 16% korting op Philips Hue starterspakket

Op zoek naar een compleet pakket slimme lampen? Dan kun je nu je slag slaan: je krijgt tijdelijk 16% korting op het Philips Hue Starterspakket (White Ambiance), die voorzien is van een bridge (een must), drie lampen en een Hue afstandsbediening.

Meer smart home artikelen

ikea home smart scenes
smartphone ontgrendelen met spraak
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel
black friday deals slimme lampen
smart home cadeau geven
amazon black friday smart home
somfy tahoma box apple homekit
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *