Nieuwe Philips Hue buitenlampen, accessoires en updates

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Ook fan van Philips Hue? Philips Hue heeft weer wat nieuwtjes, waaronder wat updates en een paar nieuwe lampen! Lees hier alles wat je hierover moet weten!

Philips hue buitenlampen

Lekker thuis komen met Philips Hue verlichting © Signify

Natuurlijk vallen de lampen van Philips Hue al op, maar ook op de CES 2020 was Philips Hue duidelijk aanwezig. In de presentatie van Signify toonde ze een paar nieuwe updates, nieuwe partners voor schakelaars en maar liefst acht nieuwe slimme buitenlampen.

Nieuwe Philips Hue updates

Ook worden de slimme lampen van Philips Hue nog slimmer met een paar leuke nieuwe updates. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk de Hue Sync box bedienen met de afstandsbediening van je tv en kun je met in de Philips Hue apps zones maken en besturen, lees hieronder meer over deze updates:

  • Nieuwe features Sync box: met de nieuwe features is het mogelijk om de Sync box te bedienen via spraak. Dit kan met Amazon Alexa, Google Assistant of met Siri. Ook wordt er een nieuwe feature toegevoegd waardoor het mogelijk is om de met een universele afstandsbediening de Synv box te bedienen.
  • Creëer zones per kamer: het was natuurlijk al mogelijk om verlichting toe te wijzen per kamer, maar met de nieuwe update moet het ook mogelijk zijn om in een kamer een zone te creëren. Door deze mogelijkheid kun je nog beter sfeer creëren in je huis.

Nieuwe slimme schakelaars voor Hue

Terwijl de Hue button nog maar net te koop is in Nederland kondigt Signify al weer nieuwe mogelijkheden voor slimme schakelaars aan. Geen schakelaars van Hue zelf maar samenwerkingen met partners. Zo wordt het binnenkort mogelijk om schakelaars van de merken Voltus, Jung en Insta Group te gebruiken met je Philips Hue systeem.

Slimme buitenlampen Philips Hue

Naast de nieuwe updates die het huidige systeem en lampen verbeteren zijn er in totaal acht nieuwe lampen aan het assortiment van Philips Hue toegevoegd. Het gaat om slimme buitenverlichting die makkelijk te plaatsen is, in principe heb je voor de slimme verlichting alleen een aansluiting nodig op het netstroom, Philips Hue Bridge en een werkende Wifi.

De acht nieuwe Philips Hue lampen:

Wel hebben enkele lampen veel weg van het huidige assortiment, maar zijn ze verbetert of is de grootte van het product aangepast.

  • Lily XL: de Lily spot was er natuurlijk al, maar nu is er ook de Lily XL. Deze spot is alleen een stukje groter vandaar de XL.
  • Impress: ook de Impress komt je misschien bekend voor? Deze was er ook al, maar in deze nieuwe uitvoering werkt op een lagere voltage.
  • Econic: de Econic was er ook al, maar deze is nu ook te verkrijgen in een groter formaat.
  • Daylo: dit is wel een nieuwe lamp en ziet er ook gaaf uit. De lamp heeft een ring vorm en is bedoeld om te plaatsen aan de muur.
  • Nyro: ook een mooie slimme buitenlamp die aan de muur te hangen is. De lamp schijnt naar beneden en zorgt voor een mooi effect op je muur.
  • Appear: ook een nieuwe buitenlamp die bedoeld is om aan de muur te hangen en schijnt ook naar beneden.
  • Attract: ook een leuke buitenlamp die voorzien is van glazen kap.
  • Resonate: nieuwe buitenlamp die is te verkrijgen in een rvs of zwarte kleur.

De prijzen van de lampen zijn nog niet bekend, maar wel wordt er verwacht dat bijna alle lampen deze maand al te verkrijgen zijn in Europa. Alleen de Nyro wordt verwacht in april dit jaar.

 Aanbieding! 
slimme verlichting ad

Nog geen slimme lampen? Bekijk dan deze deal!

Heb best werkende slimme lampen systeem is die van Philips Hue. Wel heb je hiervoor een Hue bridge nodig, check daarom deze deal met een Hue brdige, twee lampen en een dimmer switch om lampen te bedienen.

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *